Sevgilim beni terketti?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Bu kaçıncı konun diyenler lütfen şimdilik demeyin çok doluyum çünkü sadece yazıp rahatlayacağım 2 haftalık ilişkim vardı çok güzel gidiyordu hiç buluşmamıştık sonra bir gün buluşmaya karar verdik buluştuk oturduk felan elimi tutmak istedi uzattım bu ne dedi vitiligo sen de biliyorsun dedim.

Ben böyle duracağını bilmiyordum bulaşır mı dedi ben de hayır değil dedim olsun tutma elimi dedi sonra biz bir gün evlenirsek çocuğumuzu da danimarkalı köpek gibi yaparsın sen dedi ve gitti çok üzüldüm benim günahım neydi şimdi ben buluşmadan ona demiştim vitiligo denen cilt lekelerim var sorun olmaz değil mi? Hayır demişti aşağılık pislik

Sizinle yaşıt mıydı, siz de gençtiniz yanlış hatırlamıyorsam. Hakikaten denyoymuş.

Bir de hiç buluşmadan nasıl sevgiliniz oluyor, online mıydı ilişkiniz?

Sallayın gitsin ardından üzülmeye değmez. Densiz.

Bu kaçıncı konun diyenler lütfen şimdilik demeyin çok doluyum çünkü sadece yazıp rahatlayacağım 2 haftalık ilişkim vardı çok güzel gidiyordu hiç buluşmamıştık sonra bir gün buluşmaya karar verdik buluştuk oturduk felan elimi tutmak istedi uzattım bu ne dedi vitiligo sen de biliyorsun dedim.

Ben böyle duracağını bilmiyordum bulaşır mı dedi ben de hayır değil dedim olsun tutma elimi dedi sonra biz bir gün evlenirsek çocuğumuzu da danimarkalı köpek gibi yaparsın sen dedi ve gitti çok üzüldüm benim günahım neydi şimdi ben buluşmadan ona demiştim vitiligo denen cilt lekelerim var sorun olmaz değil mi? Hayır demişti aşağılık pislik
Bebeğim sen fakesin bence. Ama ayıp. İnsanlar kaç gündür konularına ciddi ciddi yorumlar yapıyor.

İlgi mi istiyorsun sürekli birbirinden değişik konularla? Daha bir önceki konunda abinle ilgili yazdıkların düşündüklerin felaketti..
Şunu 100 kere anlattım bir daha anlatıyorum emin ol ilgi istesem daha garip yollara başvururdum :)

Sizinle yaşıt mıydı, siz de gençtiniz yanlış hatırlamıyorsam. Hakikaten denyoymuş.

Bir de hiç buluşmadan nasıl sevgiliniz oluyor, online mıydı ilişkiniz?

Sallayın gitsin ardından üzülmeye değmez. Densiz.
Evet Online dı aynı yaştaydık

Ortalık öküz kaynıyo🐂

Evet Online dı aynı yaştaydık
Online sevgili mi olur yahu, olan da işte böyle sosyal zekası sıfır olan hırtın teki olur.

Onlineda tanışırsınız, reelde tanışana kadar flört edersiniz bu doğal ama iki haftadır yazıştığınız adama sevgili falan demeyin gözünüzü seveyim. Beceriksizin tekiymiş işte.

Fake mi güldürmeyin beni :)) fake olsam böyle konu mu açardım fotoğrafımı atabilirim size
İnternette binlerce kadın fotoğrafı var :eek:
Yani kusura bakma ama bir erkek bunu dan diye yüzüne söylemez.
Tamam belki öyle düşünebilir, cahildir falan. Ama tutup Danimarkalı köpekler gibi bebeklerimiz olur falan demez yani yuh artık.

Back
X