Sevgilim benim yanımdayken başka kızın bacaklarına baktı..

morpaptya57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
23
4
1
29
Kısaca özer geçeyim kızlar 28 yaşında boşanmış biriyim. Daha önce 10 yıllık evliğim aldatma yüzünden bitti. Şuan hayatımda 1.5 yıllık bir sevgilim var. Aynı yaşatayız. Ailelerimiz tanışmadı ama ilişkimizden haberdarlar. Benimle evlenmeyi düşünüyor. Kendisi teğmen olaracak benim şehrimde okul okuyor. Velhasıl beni bu zamana kadar hiç kırmadı, çok saygılıdır da hiç kötü sözünü duymadım. Beni sever değer verir hep vakit ayırır her zaman bunu hissederdim neyi beğensem alır. Özel günleri unutmaz. Amaaa bu zamana kadar instagram’da dans eden kızlar çıkardı keşfetinde ve ben rahatsız olduğumu dile getirdim hep bir kaç defa ufak çaplı tartışma olsa da düzelmişti. Geçen hafta cumartesi günü buluştuk. Metrodaydık karşımıza nerdeyse yarı açık kadın oturdu. Sevgilim de bana telefondan işte fotoğraf gösteriyor vs ama atıyorum 2 dk da bir kafasını karşı tarafa çeviriyor saniyelikte olsa. Daha sonra kadında bakmaya başladı benim sinirlerim tepeme çıktı ama birşey demedim o an. Pazar günü yine buluştuk. Bir kafenin terasındayız. Sevgilimin sağına mini etekli kız oturdu. O sırada benimle konuşuyor ama yine kafasını o tarafa doğru çeviriyor. Neyse kız kalktı gitti bende neden kızın bacaklarına bakıyorsun dedim başta yok mok dese de itiraf etti tabi. Özür diledi bir anlık gafletle oldu haklısın yanlış yaptım dedi tabi ben ilk defa sinirlendim ve orda gittim. Ayrılmak istediğimi söyledim ve o ne kadar özür de dilese yaptığının yanlış olduğunu kabul de etse güvenim kırıldı. Ben varken yapıyorsa ben yokken ne yapar dedim. İnsanın ister istemez eski travmaları da tetikleniyor kendimi kötü hissettim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

yaş 28
1.5 yıldır birisi var 26.5
boşandığınız gün hiç ara vermeden bu kişiyle başlamış olsanız bile 10 sene sürmüş 1. evlilik demek 16.5 yaşında onunla evlenmiş olmanız demek

ben daha orayı bi geçebilirsem, konuya gelecem.

16.5 yaşında evenip 10 yıl evli kalıp çocuk yapmadıysanız yine de aferin valla.

Ben 2015 yılında 18 yaşında evlendim. Bir çocuğum var sadece 9 yaşında konu çocuktan ve ne zaman boşandığım vs ayrı olduğu için uzamasın diye yazmadım. 2021 yılındada boşanma davası açtım manevi olarak bitti evler ayrıldı ve 2023 yılındada mahkeme bitti. Bu şekilde.

Evliliğiniz 8 yıl sürmüş o zaman. İlk mesajınızda 10 yıllık evliliğim demişsiniz, o yüzden sorgulanmış sanırım. Gerçi çok önemli değil de, yine de söyleyeyim dedim.

Ben de ilk evliliği aldatma sebebiyle bitmiş birisiyim. Bundan sonra güvenebilmek gerçekten çok zor. Şu an hayatımda birisi var yakında evleneceğiz. Açıkçası onunla olan ilişkimde güvenimi kıracak bir hareket yapsaydı bitirirdim muhtemelen. Eski travmalar kaynaklı olabilir ama bizde böyleyiz yani yapacak bir şey yok.

Benim için ilişkinin en önemli kısımı güven, o olmayınca bir şeyler hep eksik.

Bir kere yapan hep yapar. Kimse değişmez. Bunları bilip yolunuza devam edin.

Önceki sevgililik dönemlerini filan da eklemiştim gereksizdi zaten evet. Benim içinde güven çok önemli. Önceki eşim sevgiliykende bakardı sosyal medyadan filan birileri eklerdi vs ben kavga etsem de devam ederdim ve sonucunu da gördüm evliliğimizin 7. Ayında beni aldattı hemen. Oda aynı şekilde sevip bana değer veriyordu sözde ama işte güven bitince evlilikte bitti.. tekrar aynı şeyleri kaldıramam diye ayrılmak istedim.

İlk gördüğümde tepki vermedim zaten gözü kayabilir insanlık hali veya kuruntudur dedim ama ertesi günde başka bir olay yaşanınca kendimi aptal gibi hissettim ve sinirlerime hakim olamadım.

Ne yapmamı bekliyorsunuz gerçekten? Ömrüm boyu yas tutmamımı? Tabiki önüme bakacağım bir insan beni bu şekilde yarı yolda bıraktı sevmedi diye neden hayatıma kimseyi almayım. Aldatıldığımı geç öğrendim ve öğrendiğimde hamileydim zaten. Konu burda geçmiş değil farkındaysanız. Konuyu başka yere çekmeyelim.

İşiniz gücünüz var mı? Eğitim, meslek nedir?

Çocucuğumu istememesi nerden çıktı? Yanlış konuya mı yazdınız?
doğru konuya yazdığımı biliyorsunuz bence
adamın ailesi oğlumuz atanacak bakanı olsun diye aceleden evlendirmeye de kalkıyo mu mesela
çocuğunuz hala babasında mı
aman bana neyse yazıyoruz da noluyor
adam kadınların bacağına bakıyormuş derdiniz bu

yaninizdayken utanmadan bunu yapan siz yokken neler neler yapiyordur ne yazik ki. ayrilmakla en dogrusunu yapmissiniz balik bastan kokar

Ailesinin evlendirmeye çalıştığı yok biz ikimiz bir evlenmek istiyoruz zaten çocuğumda yanımda ayırca çocuğumu istememesi gibi durum söz konusu bile değil. Başkasıyla karıştırıyor olabilirsiniz. Gerçekten yok neden aldatıldın da çocuk yaptın yok neden boşandın sevgili yaptın gerçekten konu dışında yorumlar yapmayın rica ediyorum dalga mı geçiyorsunuz anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…