Sevgilim benim yanımdayken başka kızın bacaklarına baktı..

Ya ben konunun sevgilinle alakalı olan kısmına değil de kendin hakkında yazdıklarına takıldım. ÇOK KARIŞIKSIN. Ayrıca senin yanında çekinmeden sıkça etrafını izleyen, sen yokken kadınların röntgenini çeker
He bakar mı, bakabilir….ama sadece bakabilir yani. Seninki bakmış, doyamamış, tekrar bakmış tekrar doyamamış, başka gün başka kadına bakmış yine doyamamış yani. Anladın ?

Gereksiz çok detay verme gibi bir huyum var soryy evet haklısın zaten bir ayrılık kararı verdim bitirdim ama yinede ister istemez kendimi sorguluyorum çok mu mükemmeliyetçiyim diye. Bir arkadaşıma danıştım erkek bu bakar, güzel kadına ben bile bakarım deyip beni biraz yobazlaştırdı biraz o yüzden konu açtım.

Sevgiliniz kaç yaşında. Teğmen çıkacak ise en fazla 22 dir. Çocuğunuz var. Bu evlilik mantıklı olmaz muhtemelen

dürüst şekilde cevap vereyim

benim bildiğim hiç bir belli bir okumuşluğu (üniversite olması şart değil), dünyaya karışmışlığı, bir hayat gailesi, koşturması, ne biliyim berrak bir zihni olan kadın yaşını, evlilik süresini filan yanlış söylemez (ha deseniz ki tanınmamak için değiştirmiştim filan, burada öyle şeyler de yok). araba kullanmayan kadın araba kaç model bilmez, normal. hangi kadın kaç sene evli olduğunu bilmez yahu...

ya 80+ yaş tarih sayı hesap okuma yazma haberi olmayan, çocuğu ne zaman doğmuş diye sorana en fazla "ne biliyim kiraz zamanıydı" yahut "zemheriydi diz boyu kar vardı", diyen teyzedir

yahut cidden kafası başka türlü çalışıyordur. siz 80 yaşında okuma yazma bilmeyen teyze misiniz?

kendi hayatıyla alakalı sayılardan filan bu kadar uzak olan kadınlar için başka şey düşünemiyorum ben (sonra bana kızıyorlar matematik hocası mısın diye)

bu dediklerime siz de kızacaksınız biliyorum ama mesela bence normal bir insan "genç yaşta, uzun süren bir evliliğim oldu, bir çocuğum var" der, sayılar da çok önemli değil çocuk çok çok önemli.
8 sene evli olmanız da zaten yeterince uzun, ha 8 ha 10 konu o değil ama 10 diyince evlilik yaşınız 16ya filan gidiyor bu sefer, şu çağ için aşırı sıkıntılı. insan biraz düşünmez mi ne yazıyorum ben diye?

yoksa elbetteki hayatınızda birisi olacak, gencecik kadınsınız.

neyse, buraya kadar bana yeterince kızacaksınız zaten, bunu geçip bacağa gelirsek de

1.5 yıldır ilk kez mi yanınızda birine baktı gerçekten?

konuda diğer tuhaf kısım da bu çünkü. e oldu yani efendi adamdı da birden taş mı düştü?

açıkçası bence leş bir hareket.

bir erkek kalastır hediye seçemez, özel gün farkındalığı yoktur, maddi durum ortam görmemiştir, klas mekan bilemez. giyinme bilemez. dağınıktır(hiç sevmem) filan, olabilir, bunlar olur -süper şeyler değil ama karaktersizlik de değil bunlar.
sizinkinde durum direkt karaktersizlik, buna çare ben bilmiyorum.

Sizin yanınızda bakan sizsiz neler yapmaz?
Zaafı var belli, görünce es geçemiyor.
Bu kişide neden ısrarcısınız?
Ya onun gibi geniş olacaksınız ya da böyle flörtözlüklerini sineye çekeceksiniz.
Üzüldüm, çocuk da var ortada, bir daha travmatize olacağı bir denkleme sürükleniyor yavrucak.
Çok gençsiniz, eminim birçok seçenek çıkar karşınıza daha. Neden kendinizden bu kadar ümidi kestiniz? Cidden üzüldüm size ve çocuğunuza.

Merhaba,siz kapalı bir kadın mısınız peki?

Yo arkadaşın doğru söylemiş, güzel kadına ben de bakıyorum doğal olarak.
Hatta eşimle gezerken güzel giyinen hoş bayanları gördüğümde eşime de gösteriyorum, birlikte bakıyoruz
Ama siz böyle birşeyi sevgilinize yapmayın. Çünkü erkekten erkeğe fark var, sizinkinde bir miktar sapıklık sezdim.

Sevgiliniz kaç yaşında. Teğmen çıkacak ise en fazla 22 dir. Çocuğunuz var. Bu evlilik mantıklı olmaz muhtemelen
Yok hayır 30 yaşında. Kimlikte aynı yaştayız sadece. Mesele yaş değil iyi anlaşmak sevmek sevilmek ama güven daha önemli o olmayınca zaten evlilik değil sevgililik bile mantıklı değil.

Bir diğer husus, erkekler artık bin türlü yılanlık öğrenmiş durumda.
Bilhassa bekar annelere yanaşanları.
Biliyor ki, “bu kadın bir daha çocukla boşanmayı zor göze alır, beni de çocuklu haliyle kapakladığı için eziklenir, onun bu mağduriyetini fırsata çevireyim, köle edeyim kendime.Kendi dezavantajı kendine çelme olsun, ben de etinden sütünden faydalanayım.”
Kambur olarak gireceğiniz bir ilişki seçiyorsunuz şu an.
Adamın size saygısı yok, ne demek yanınızda bu rahatlıkta!
Düşük profil pis fırsatçı…

Benim bekar bir anne olduğumu bilmiyordu başta ben erkeklere karşı bu durumu bildiğim için 2 ay sonra söyledim sevgili olmadan. Ama bana saygısız olmadığı çok aşikar o konuda çok haklısınız.

Kendinize bi iyilik yapın ve ayrılın.Örtülü bir kadını tercih etmiş bir adamın yanında sevdiği-eşi nişanlısı varken acık bir kadına bakıyor olması düpedüz sapıklık.Peki siz açılsanız tepkisi ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…