- 22 Haziran 2025
- 23
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi morpaptya57
-
Ben tıbbı sekreterim işim gücüm de yerinde ama konu şu an eğitim ya da iş değil, anlattığım duruma dair yorum yapmak isterseniz sevinirimİşiniz gücünüz var mı? Eğitim, meslek nedir?
Yapacak yorumum yok, profiliniz belli hayatınızdaki adam belli. Teşekkür ederim.Ben tıbbı sekreterim işim gücüm de yerinde ama konu şu an eğitim ya da iş değil, anlattığım duruma dair yorum yapmak isterseniz sevinirim
Yani bende böyle düşündüm ne kadar öyle biri değilim diye söylese de yaptığı tam tersi.yaninizdayken utanmadan bunu yapan siz yokken neler neler yapiyordur ne yazik ki. ayrilmakla en dogrusunu yapmissiniz balik bastan kokar
Konuya değil, bana yüklediğiniz ön yargılara bakınca, asıl problemin kimde olduğu çok net. Herkesin hayatına mükemmel bir erkek girmiyor eminim sizinde böyle :) Ben teşekkür ederim.Yapacak yorumum yok, profiliniz belli hayatınızdaki adam belli. Teşekkür ederim.
Gereksiz çok detay verme gibi bir huyum var soryyYa ben konunun sevgilinle alakalı olan kısmına değil de kendin hakkında yazdıklarına takıldım. ÇOK KARIŞIKSIN. Ayrıca senin yanında çekinmeden sıkça etrafını izleyen, sen yokken kadınların röntgenini çeker
He bakar mı, bakabilir….ama sadece bakabilir yani. Seninki bakmış, doyamamış, tekrar bakmış tekrar doyamamış, başka gün başka kadına bakmış yine doyamamış yani. Anladın ?
Sevgiliniz kaç yaşında. Teğmen çıkacak ise en fazla 22 dir. Çocuğunuz var. Bu evlilik mantıklı olmaz muhtemelenKısaca özer geçeyim kızlar 28 yaşında boşanmış biriyim. Daha önce 10 yıllık evliğim aldatma yüzünden bitti. Şuan hayatımda 1.5 yıllık bir sevgilim var. Aynı yaşatayız. Ailelerimiz tanışmadı ama ilişkimizden haberdarlar. Benimle evlenmeyi düşünüyor. Kendisi teğmen olaracak benim şehrimde okul okuyor. Velhasıl beni bu zamana kadar hiç kırmadı, çok saygılıdır da hiç kötü sözünü duymadım. Beni sever değer verir hep vakit ayırır her zaman bunu hissederdim neyi beğensem alır. Özel günleri unutmaz. Amaaa bu zamana kadar instagram’da dans eden kızlar çıkardı keşfetinde ve ben rahatsız olduğumu dile getirdim hep bir kaç defa ufak çaplı tartışma olsa da düzelmişti. Geçen hafta cumartesi günü buluştuk. Metrodaydık karşımıza nerdeyse yarı açık kadın oturdu. Sevgilim de bana telefondan işte fotoğraf gösteriyor vs ama atıyorum 2 dk da bir kafasını karşı tarafa çeviriyor saniyelikte olsa. Daha sonra kadında bakmaya başladı benim sinirlerim tepeme çıktı ama birşey demedim o an. Pazar günü yine buluştuk. Bir kafenin terasındayız. Sevgilimin sağına mini etekli kız oturdu. O sırada benimle konuşuyor ama yine kafasını o tarafa doğru çeviriyor. Neyse kız kalktı gitti bende neden kızın bacaklarına bakıyorsun dedim başta yok mok dese de itiraf etti tabi. Özür diledi bir anlık gafletle oldu haklısın yanlış yaptım dedi tabi ben ilk defa sinirlendim ve orda gittim. Ayrılmak istediğimi söyledim ve o ne kadar özür de dilese yaptığının yanlış olduğunu kabul de etse güvenim kırıldı. Ben varken yapıyorsa ben yokken ne yapar dedim. İnsanın ister istemez eski travmaları da tetikleniyor kendimi kötü hissettim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
dürüst şekilde cevap vereyimBen 2015 yılında 18 yaşında evlendim. Bir çocuğum var sadece 9 yaşında konu çocuktan ve ne zaman boşandığım vs ayrı olduğu için uzamasın diye yazmadım. 2021 yılındada boşanma davası açtım manevi olarak bitti evler ayrıldı ve 2023 yılındada mahkeme bitti. Bu şekilde.
Merhaba,siz kapalı bir kadın mısınız peki?Kısaca özer geçeyim kızlar 28 yaşında boşanmış biriyim. Daha önce 10 yıllık evliğim aldatma yüzünden bitti. Şuan hayatımda 1.5 yıllık bir sevgilim var. Aynı yaşatayız. Ailelerimiz tanışmadı ama ilişkimizden haberdarlar. Benimle evlenmeyi düşünüyor. Kendisi teğmen olaracak benim şehrimde okul okuyor. Velhasıl beni bu zamana kadar hiç kırmadı, çok saygılıdır da hiç kötü sözünü duymadım. Beni sever değer verir hep vakit ayırır her zaman bunu hissederdim neyi beğensem alır. Özel günleri unutmaz. Amaaa bu zamana kadar instagram’da dans eden kızlar çıkardı keşfetinde ve ben rahatsız olduğumu dile getirdim hep bir kaç defa ufak çaplı tartışma olsa da düzelmişti. Geçen hafta cumartesi günü buluştuk. Metrodaydık karşımıza nerdeyse yarı açık kadın oturdu. Sevgilim de bana telefondan işte fotoğraf gösteriyor vs ama atıyorum 2 dk da bir kafasını karşı tarafa çeviriyor saniyelikte olsa. Daha sonra kadında bakmaya başladı benim sinirlerim tepeme çıktı ama birşey demedim o an. Pazar günü yine buluştuk. Bir kafenin terasındayız. Sevgilimin sağına mini etekli kız oturdu. O sırada benimle konuşuyor ama yine kafasını o tarafa doğru çeviriyor. Neyse kız kalktı gitti bende neden kızın bacaklarına bakıyorsun dedim başta yok mok dese de itiraf etti tabi. Özür diledi bir anlık gafletle oldu haklısın yanlış yaptım dedi tabi ben ilk defa sinirlendim ve orda gittim. Ayrılmak istediğimi söyledim ve o ne kadar özür de dilese yaptığının yanlış olduğunu kabul de etse güvenim kırıldı. Ben varken yapıyorsa ben yokken ne yapar dedim. İnsanın ister istemez eski travmaları da tetikleniyor kendimi kötü hissettim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Yo arkadaşın doğru söylemiş, güzel kadına ben de bakıyorum doğal olarak.Gereksiz çok detay verme gibi bir huyum var soryyevet haklısın zaten bir ayrılık kararı verdim bitirdim ama yinede ister istemez kendimi sorguluyorum çok mu mükemmeliyetçiyim diye. Bir arkadaşıma danıştım erkek bu bakar, güzel kadına ben bile bakarım deyip beni biraz yobazlaştırdı biraz o yüzden konu açtım.
Yok hayır 30 yaşında. Kimlikte aynı yaştayız sadece. Mesele yaş değil iyi anlaşmak sevmek sevilmek ama güven daha önemli o olmayınca zaten evlilik değil sevgililik bile mantıklı değil.Sevgiliniz kaç yaşında. Teğmen çıkacak ise en fazla 22 dir. Çocuğunuz var. Bu evlilik mantıklı olmaz muhtemelen
Merhaba, evet.Merhaba,siz kapalı bir kadın mısınız peki?
Bunu 2. Kez anlamış oldum.Erkolara güven olmaz hala anlamadın mı bacım daha ne olmasını bekliyorsun ki
Eee o zaman neyin mücadelesini veriyorsun ki daha fazlamı canın yansın istiyorsun özgürlüğünün tadını çıkar yani açıkçasıBunu 2. Kez anlamış oldum.
Benim bekar bir anne olduğumu bilmiyordu başta ben erkeklere karşı bu durumu bildiğim için 2 ay sonra söyledim sevgili olmadan. Ama bana saygısız olmadığı çok aşikar o konuda çok haklısınız.Bir diğer husus, erkekler artık bin türlü yılanlık öğrenmiş durumda.
Bilhassa bekar annelere yanaşanları.
Biliyor ki, bu kadın bir daha çocukla boşanmayı zor göze alır, beni de çocuklu haliyle kapakladığı için eziklenir, onun bu mağduriyetini fırsata çevireyim, köle edeyim kendime.
Kendi dezavantajı kendine çelme olsun, ben de etinden sütünden faydalanayım.
Kambur olarak gireceğiniz bir ilişki seçiyorsunuz şu an.
Adamın size saygısı yok, ne demek yanınızda bu rahatlıkta!
Düşük profil pis fırsatçı…
Boyle biriyle olmayin zatenÖyle sanırım daha önce sosyal medyasında hep keşfeti kadınlarla doluydu yanımdayken baktığını ilk kez gördüm.
Kendinize bi iyilik yapın ve ayrılın.Örtülü bir kadını tercih etmiş bir adamın yanında sevdiği-eşi nişanlısı varken acık bir kadına bakıyor olması düpedüz sapıklık.Peki siz açılsanız tepkisi ne olur?Merhaba, evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?