Sevgilim benimle buluşmak istemiyor

birzeycanlisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
141
107
103
23
Biz internetten tanıştık ve tanışalı 2 ay oldu. İlk buluşmamızı 1. ayımızda yapmıştık. O zaman da o istememişti yani şöyle ben sitem etmiştim kaç haftadır konuşuyoruz sen niye hiç görüşmek istemedim vs. diye o da rahatsız olursun istemezsin diye zorlamak istemedim dedi çok üstelemedim. Çok spontane bir şekilde akşamın 9'unda şakalaşma üzerine aniden bir buluşma gerçekleştirdik. Onun evi benim evime biraz uzak fakat yine de o saatte ben sitem ettim diye hiç laf etmeden gelmesi güzeldi. Kahve içip tatlı yiyip beni geri evime bırakmıştı her şey çok güzeldi. Buluştuktan sonraki 1 hafta içinde birkaç kez buluşmaktan bahsetti. Yani şöyle biz sürekli şakalaşıyoruz bir konu oluyor o geliyorum bekle diyor ben de koş yazıyorum ama bu ciddi değil şakalaşma anlamında. İlk buluşmamız da bu tarz bir şey üzerine olmuştu. İlk buluşmadan sonraki gün tekrar buluşacak mıyız dedi ben de ısrar edersen olur tabii diyip güldüm sonra konu kapandı. Birkaç gün sonra işten çok geç çıkabilmişti çok yorgunum gelip sarılayım mı lütfen dedi ama saat 10'a geliyordu biz buluşana kadar 11 olurdu ve ben ailemle yaşıyorum o saatte çıkamam maalesef bu yüzden olmaz dedim. Şimdi bakıyorum ilk buluşmanın üzerinden 1 ay geçmiş ve biz tekrar buluşmadık. Ben akşamın bir saati aklına düştü diye buluşmak istemiyorum. Şu gün evdeyim müsaitsen buluşalım diye plan yaparak gelmesini istiyorum ama bu asla olmuyor. Geçen hafta Cuma günü iş çıkışında terfi alan arkadaşını kutlamak için toplu yemeğe çıktılar artık bu bende patlama noktası oldu ve kendimi tutamayıp 2 ayda 1 kere görüştük ama ben hariç herkese vaktin var gibi laflar ettim. O da bunun üzerine bu haftasonu sana söz birlikteyiz dedi. Ben de ilk buluşma da benim sitemim üzerine oldu ben böyle bir şey istemiyorum dedim ve sonuç olarak yine buluşmamış olduk. Beni sevmediğini düşünmüyorum mesajda sürekli ilgili söylediğim şeyleri unutmuyor rahatsız olduğumu söylediğim şeylere dikkat ediyor tüm triplerimi alttan alıyor vs. bunlardan çok memnunum ama ben artık buluşmak istiyorum. Ve bunu o teklif edip planların istiyorum. Bugün Cuma, yarın ve sonraki gün evde. Ne yapmam nasıl davranmam lazım ki teklif etsin? Buluşma harici çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum ama bu kadar uzun süre buluşmamayla çok ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum.

Siz aynı şehirdesiniz ve bir aydır görüşmüyorsunuz.

Siz sevgili değilsiniz ki önce bunda anlaşalım.

Bu kişinin evli olma ihtimali var mı genelde buluşmalı kısıtlı olan insanlar evli çıkar tahminimce bence pek güvenmeyin derim
yemin ederim lafı ağzımdan aldın bebiş... insanlara bu kadar güvenme konu sahibi, 2 ayda 1 kere buluşmak ne dmeek üstelik aynı şehirdeymişsiniz... bu sadece kendine yaptığın bir eziyettir güzelim baksana adamın keyfi yerinde iş arkadaşlarıyla eğlencelere gidiyor, aklına gelmiyorsan -ki gelmiyormuşsun- böyle bir insanla zamanını öldürme derim

Bu kişinin evli olma ihtimali var mı genelde buluşmalı kısıtlı olan insanlar evli çıkar tahminimce bence pek güvenmeyin derim
Yok mümkün değil evli olmadığından kesinlikle eminim. Buluşmasında sıkıntı yok aslında sadece benden bekliyor iş dışında gel görüşelim desem saat kaç olursa olsun gelir ama sorun onun hiçbir zaman plan yapıp buluşalım dememsi

eşi yoksa sevgilisi vardır kuzum... o a yoksa zaten düpedüz seni sevmiyordur ne diyeyim... bırak sende kurtul o da kurtulsun sana başka adam mı yok

Yok mümkün değil evli olmadığından kesinlikle eminim. Buluşmasında sıkıntı yok aslında sadece benden bekliyor iş dışında gel görüşelim desem saat kaç olursa olsun gelir ama sorun onun hiçbir zaman plan yapıp
Siz aynı şehirdesiniz ve bir aydır görüşmüyorsunuz.

Siz sevgili değilsiniz ki önce bunda anlaşalım.
Ya sevgiliyiz ama sadece 1 kere buluştuk. Buluşma sonrası 2 hafta full vize haftasıydı (o üniversitede öğretmen) hatta haftasonları bile gitmek zorunda kaldı ama sonra sınavlar bitti ve 1 haftadır buluşma ayarlamadı. Konuşma arasında sürekli buluşunca şunu yapalım bunu yapalım diyor ama plan kısmında yok.

Bence dediğim gibi siz yine de güvenmeyin derim böyle rahat geniş insanlar çok var evinden bağımsız istediği saatlerde çıkan zirra evli bile değilse ki zannetmiyorum ama değilse de yine böyle biriyle görüşmemeni tavsiye ederim görüşmek istemeyen biri sevmiyordur bunu senden de bekliyorsa prensescilik oynuyor kralcılık yapıp kendinizi küçük düşürmeyin bence kendinize değer verin zamanınızı böyle insanlar için harcamayın derim :)

Yani çünkü is arkadaşlarıylayım dediği yemekler vs falan bunlar Aile arasında da olan şeyler bilmiyorım adam evli gibi geldi bana
Geceleri attığı videoları, sesleri evli bir erkek mümkün değil atamaz. Tüm sosyal medya hesaplarında ekliyim tüm sülalesini de stalkladım. Bir de evli bir erkeğe göre hareketleri asla uymuyor. Bunun için sürekli trip atan ilgi bekleyen benim gibi birini değil de çok daha az konuşup rahat görüşebileceği birini seçerdi.

Nasıl 2 ayda bir kez gördüğünüz birinden %100 emin olabiliyorsunuz evli değil die belki eşiyle sorunları vardı mola verdiler ilişkilerine yada sevgilisi var. Babamın oğlundan bile %100 emin olamam ben mesela

Hiç biri yoksa bile başka yürüdüğü yollar var o kişinin, var yani bi kısıtlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…