• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle buluşmaktan hoşlanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seven insan görmek ister, bahane bulmaz, her fırsatı değerlendirmeye çalışır, el üstünde tutar sevdiğini.
Ben de geçmişimde benzer bir ilişki yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi. Böyle erkekler insana kendisini değersiz hissettiriyor. Üniversite okuyan bir insanın köyden merkeze gelmesi için bahaneye mi ihtiyacı var? Arkadaşımla görüşeceğiz der, ne var bunda. Onun görüşmeye gönlü yok, gerisi bahane.
Haklisiniz. ben ne olursa olsun giderim iki elim kanda olsa bi yolunu bulurum.

Bence sizi görmek istemeyeni siz sonsuza kadar görmek istemeyin.
Ben sevdiğimin yanına 24 saat mesafede bile olsa giderim. Hatta keşke sevdiğime kavuşabilsem günlerce yolculuk bile yaparım onun için.
Seven insan davranışı değil bunlar. Sizi kandırmasına izin vermeyin.

Çünkü beni neredeyse butub ailesi biliyor, ciddi düşündüğune eminim. Ona göre her şey evlenince güzel olacak simdi istese de yapamadiğı şeyler varmis
Hahaha.
Ben de üniversitede ortak tanıdık var da haber uçuruyor sandım.

Yarın başka kızı sevdim, evleneceğim dese ailesi sizden yana olacak değil ya.
Hay hay evladım, gidelim isteyelim diyecekler.

Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bize:KK12:Benim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var:KK34:
Kesinlikle olamaz bitir

Sürekli aynı şeyleri yapmaktan, kimse görmesin diye kaçmaktan sıkılmış. Biz el ele tutuşmayız sarılmayız bunları evliliğe saklıyoruz. Bunlarin da etkisi olabilir mi, bunlar olmasa da sevene görmek bile yetmez mi

Tamam dağları delen Ferhat zamanında değiliz öyle bi beklentimiz de Yok ama buluşmaya değmez de ne biliyim biraz şey bence

Bence kendinize başka bir yol çizin, seven insan mesafelere takılmaz uçarak gelir sevdiğine...
Bence sevgiliniz İstanbul’da zaten başka bir hayat kurmuş, siz sadece cebindekisiniz...
Bencede İstanbul’da ne Fındıklar cevizler kırmıştır da bu kızcagız da elele tutuşmayan sarılmayan beş yıldır oğlanı bekleyen hanım kız evleneceği kız işte o her haltı yesin memleketinde bekleyen var nasılsa

Sürekli aynı şeyleri yapmaktan, kimse görmesin diye kaçmaktan sıkılmış. Biz el ele tutuşmayız sarılmayız bunları evliliğe saklıyoruz. Bunlarin da etkisi olabilir mi, bunlar olmasa da sevene görmek bile yetmez mi
Biz nişanlıyken bile elele tutuşmaktan öte gitmedik yaşımızda ufaktı (ben 18 eşim 22)yinede her akşam buluşmak isterdi sizinki dediğiniz gibi sizin zorlamanızla giden alışkanlıktan başka bişey değil evet çok zaman harcamış olabilirsiniz bu kişiye alışkanlığı bırakmak kolay değil ama zararın neresinden dönseniz kardır

Valla benim sevgilim kıta aşıp gelmişti yanima, 'bence aramızda gerçek aşk yok,uyumlu değiliz' dedim ayrıldım.
Adam senin için şuradan şuraya gelmiyor hala seviyor mu diyorsun...
Tabii ki sevmiyor, gözün mü kör?
Universitedesin, her yer genç insan kaynıyor. Def et şu adamı, yeni bir hayata basla. Yeni yeni insanlar gitsin hayatına...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X