• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim biseksuel

Fleabag11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
269
291
53
Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum. Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim. Normalde homofobik bir insan asla değilim ama her nedense sevgilimin başka erkeklerle daha önceden sevismis olma düşüncesi bazen beni sinirlendiriyor. Sinirlendirigi durum cinsel yönelimi değil de aslında benimle bu durumu paylasmamis olması. Bir de bazen geyleri anlamıyorum kadın varken erkekten nasıl hoşlanıyorum vs diyor iyice çıldırıyorum. Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor. Bir de en çok merak ettiğim durum acaba bir erkekler cinsel ilişki yaşadıysa hangi roldeydi o kafamı kurcalıyor. İnanılmaz özel bir durum ama belki "ne kadar homofobiksin kendine gel" dersiniz de sacmaladigimi düşünür devam ederim diye bu konuyu actim.

Erkekle sevişen birine de bi duygum olamazdı heralde. O yüzden saçmalama diyenlerden olamayacağım.
Düşündümde sevgilim daha önce erkeklerle beraber olmuş , aktif, pasif her türlü midemi bulandırırdı. Homofobik değilim ama böyle bir ilişki içinde olmak istemezdim .

Erkekle sevişen birine de bi duygum olamazdı heralde. O yüzden saçmalama diyenlerden olamayacağım.
Düşündümde sevgilim daha önce erkeklerle beraber olmuş , aktif, pasif her türlü midemi bulandırırdı. Homofobik değilim ama böyle bir ilişki içinde olmak istemezdim

Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum. Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim. Normalde homofobik bir insan asla değilim ama her nedense sevgilimin başka erkeklerle daha önceden sevismis olma düşüncesi bazen beni sinirlendiriyor. Sinirlendirigi durum cinsel yönelimi değil de aslında benimle bu durumu paylasmamis olması. Bir de bazen geyleri anlamıyorum kadın varken erkekten nasıl hoşlanıyorum vs diyor iyice çıldırıyorum. Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor. Bir de en çok merak ettiğim durum acaba bir erkekler cinsel ilişki yaşadıysa hangi roldeydi o kafamı kurcalıyor. İnanılmaz özel bir durum ama belki "ne kadar homofobiksin kendine gel" dersiniz de sacmaladigimi düşünür devam ederim diye bu konuyu actim.

Bu adam, sizden 20 yaş büyük olan kişi mi ?

Biseksuel kavramını bir türlü anlayamıyorum. Aynı cins ile birlikte oluyorsan bana göre bariz gaysindir. Benim kabul edebileceğim bir durum değil...adam sizi kazandırmamis yalnız, zaten yaşadığı ilişkilerin farkindaymışsınız.
Bana yönetimini söylemedi ve benim bildiğimden habersiz. Uzun hikaye ama ben bir şekilde eminim ve inanılmaz derecede herkesten saklıyor. Ailesi asla bunu kaldıracak bir aile değil.

Biliyor muydunuz, kandırıldınız mı? İki ifade de var içerikte anlayamıyorum.
Ama bu konu sizi huzursuz ediyorsa bunu buradan telkinle çözemezsiniz. Yolları ayırmanız daha iyi gibi.
O bildiğimden habersiz kandırdığını sanıyor. Yanlış ifade ettim resmen sır sakliyor benden.

O bildiğimden habersiz kandırdığını sanıyor. Yanlış ifade ettim resmen sır sakliyor benden.
Hmm anladım. Peki bunu siz nasıl öğrendiniz?
Bence bu şekilde perdeleyerek, hedef şaşırtarak saklaması çok çirkin.
Yani nötr kalsa bu duruma amenna.
Ben olsam bu yalan sebebiyle bile ayrılabilirdim. Tepkisizlik yalandan daha iyi sonuçta.

Bana yönetimini söylemedi ve benim bildiğimden habersiz. Uzun hikaye ama ben bir şekilde eminim ve inanılmaz derecede herkesten saklıyor. Ailesi asla bunu kaldıracak bir aile değil.
Belki oyle bise yasadi ama suan yasamiyor pisman oldu

Yanlış anlamazsaniz lütfen devam etmeyin. Bu adam bir şekilde gizli hayatına devam edecek. Gay arkadaslarimdan evli erkeklerin kaçamaklarını çok duydum. Kadınları paravan olarak kullanıp kaçak goçek diğer gaylerle buluşuyorlar. Ileri de çok üzülürsünüz.

23 yaşındasınız. Evlenmek üzeresiniz ve evlenir evlenmez de çocuk sahibi olmak istiyorsunuz.

Eş adayınızın biseksüel olması ve bunu itiraf etmemesi, herkesten gizlemesinin farklı nedenleri olabileceğini düşünmüyor musunuz ?

Adam ilerleyen yıllarda hayatına Murat Ö.vüç gibi devam etmeyi seçebilir. O zaman dünyaya gelecek çocuğunuz da bu tercihlerden etkilenmeyecek mi ?

Yanlış anlamazsaniz lütfen devam etmeyin. Bu adam bir şekilde gizli hayatına devam edecek. Gay arkadaslarimdan evli erkeklerin kaçamaklarını çok duydum. Kadınları paravan olarak kullanıp kaçak goçek diğer gaylerle buluşuyorlar. Ileri de çok üzülürsünüz

Valla bazı insanlar neden akıllanmıyor şaşkınım. Bak konu sahibesi önceki konunda 21 yaşında kızım yazmışsın herkes 20 yaş küçük kızla gezen adam için sapık yazdı. Bunun üstüne sen hala neyin konusunu açıyorsun cidden :KK51: Önceki konuyu okudun mu, anladın mı? Diğer konuda baban yok galiba yazmışlar çünkü baban yaşında adamla olmanın başka açıklamasını kimse bulamadı. Adam bildiğin sapık, 20 yaşındaki kız ünvde olur 40 yaşındaki adam okul kapısında mı bekledi :kusmuk:Genç, saf kızı bulmuş kandırıyor. Adam başka erkekle yatmış diyorsun, o adam kadın erkek kimlerle takılmıştır şimdi 20lik kızı kandırmış evleniyor topluma mazbut erkek rolü çiziyor:kusmuk:Onca kişinin posasını alıp koca, baba yapacaksan buyur durma.

Pardon düzeltiyorum adam 19luk kızla gezen bir sapıkmış:

Merhaba öncelikle. Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz.

Son düzenleme:
Şansınsa adam 20 yaş büyük, şansına adam eşcinsel şansına daha bu adam neler neler çıkar benden söylemesi üstüne gelir hastalık da bulaştırır... sen şansı mansı bırak beynini çalıştır biraz ayağını öpeyim kızım, bırak bu adamı yaşıtın onca pırıl pırıl çocuk var onların suyu mu çıktı?? Senin anan baban arkadaşın yok mu, bu kartoyu koluna takmana kimse tepki göstermedi mi?

Şansınsa adam 20 yaş büyük, şansına adam eşcinsel şansına daha bu adam neler neler çıkar benden söylemesi üstüne gelir hastalık da bulaştırır... sen şansı mansı bırak beynini çalıştır biraz ayağını öpeyim kızım, bırak bu adamı yaşıtın onca pırıl pırıl çocuk var onların suyu mu çıktı?? Senin anan baban arkadaşın yok mu, bu kartoyu koluna takmana kimse tepki göstermedi mi?
Ay adam birde 41 yaşında mi??? Tam aradığım kişi dediği 41 yaşında biseksuel. Allah'ım aklima mukayyet ol...

Back
X