• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim biseksuel

20 yaşında genç bir kız neden bu kadar çaresiz şekilde gay birine evlenmek için yapışır ki? Allahaskina etrafınızda hiç mi akıllı kimse yok?
Yazik değil mi size?
Geçenlerde burda genç bir hanim açmıştı.4 aylik kocasi gay çıkmış diye. Burayi yalnızca dertlerinizi paylaşmak için değil, kendinize dersler çıkarmak için de okuyun lütfen.
Karşınıza adam gibi adam biri çıkmamasi için bir sebep yok.Kendinizi yakmayin.Sapik heriflerle evlilik olmaz

Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum. Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim. Normalde homofobik bir insan asla değilim ama her nedense sevgilimin başka erkeklerle daha önceden sevismis olma düşüncesi bazen beni sinirlendiriyor. Sinirlendirigi durum cinsel yönelimi değil de aslında benimle bu durumu paylasmamis olması. Bir de bazen geyleri anlamıyorum kadın varken erkekten nasıl hoşlanıyorum vs diyor iyice çıldırıyorum. Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor. Bir de en çok merak ettiğim durum acaba bir erkekler cinsel ilişki yaşadıysa hangi roldeydi o kafamı kurcalıyor. İnanılmaz özel bir durum ama belki "ne kadar homofobiksin kendine gel" dersiniz de sacmaladigimi düşünür devam ederim diye bu konuyu actim.
ya başka bir kadınla seviştiğini düşündüğünde de sinirini bozar bence bunun cinsel yönelimiyle alakası yok sadece genel olarak kıskanıyorsun ama şunu unutma bunlar geride kalmış ve artık seninle. Geçmişi kıskanmak (özellikle artık devam eden bir etkisi yoksa) çocukluktur bence.

Back