• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim biseksuel

Aynen, "hele bir sevgili olalım onu kendime bağlarım" hiç geçmedi içinizden yani. Bu adam biseksüel falan değil gay. Farkındaysanız sizinle imkansız ilişkide. Yani yaş farkı var zaten bitecek. Bir iki sene sizinle oyalanır. Ya sizin hisleriniz davranışlarınız değişir ya da sana bunu yapamam baban yaşındayım sen daha iyilerine layıksın palavraları sıkıp dehler sizi.
Zaten sizi yurt dışına postalamak niyetindeymiş, git yüksek lisans yap diyormuş.

Elinin altında göstermelik bir kadın bulunsun kim olduğu fark etmez. Hiç evlenmemiş çünkü sizin gibi biri hiç çıkmamış karşısına, hep sizi beklemiş değil mi? Aynı kişi misiniz bilmiyorum ama biri daha vardı böyle 40'lı yaşlarda amcayla takılan "bana çok saygı duyuyor elimi tutmaktan öteye gitmiyor" diyen.

Hadi yaşınız çok genç safsınız iyi niyetlisiniz, yazdıklarımızdan bir soru işareti yanmıyor mu kafanızda? Aranızda uçurum var, yaş farkı kadar cinsel kimlik uyumsuzluğu var. Bir adamın gay olduğunu bilip yine de ilişkiye devam etmenin tek bir nedeni olur. Maddiyat. Size hayır diyemeyeceğiniz imkanlar mı sunuyor?
Yas farki yok. 6 yas var aramızda. Gay değil biseksuel. Gay olsa gay derdim. Cinsel kimlik kişinin cinsiyetini yani kadın ve erkek gibi, ben ise cinsel yonelimden bahsediyorum. Cinsel açıdan uyumsuzluk yok çünkü bana karşı tutku, arzu, yaklaşımda vs. asla eksiklik göremedim. En başta biseksuel olduğunu öğrenince o zamanki bakış acıma gore normal kabul ettim fakat zamanla insanın algısı onu farklı düşüncelere itebiliyor. Bu konuyu açma sebebim sevgilimin benimle paylasmamasiydi.

Ya biseksüel olması sorun değil söylememesi büyük sorun, bir de çevremde gördüğüm kadarıyla biseksüelim diyen erkekler tam olarak gayliğini kabul edememiş tipler oluyor ve sonunda aldatıyor, daha rahat yaşamak için kadını kullanıyor ya da tamamen eşcinselliğini kabul ediyor. Bu arada aktif de olsa farketmez, yine aynı şey, ilişkiyi etken ve edilgen görme kafasından çıkamayanların uydurması o.
Bu ihtimali beni de düşündüm fakat kadınları arzulsmadigindan yuzde yüz eminim. Biseksuel erkeklerin gerçekten biseksuel olacağına inanıyorum fakat yine de yalan söylemesi güven kırıcı bir durum. Bugün akşam bildiğimi soylemek istiyorum cesaret edersem.

Her ne kadar değilim deseniz de homofobiksiniz, tıpkı "benim de lgbti arkadaşlarım var yani homofobik değilim" diyenler gibi :)

İçinize sinmeyen biriyle devam edemezsiniz, size göre değil bu kikişiye.
Şu an sabahın dinginligiyle düşününce homofobik olmadığıma eminim. Homofobik lgbt bireylerine karşı sebepsiz nefret duyma durumu oluyor fakat ben de bu durum yasanasiya kadar böyle bir düşünce olayı bırakın, bu düşüncenin olmasına anlam bile veremezdim. Sanırım bu ilişkide sevgilime bazen öfke duyma sebebim kendi cinsel yonelimini şu an sırf hayatına beni varım diye destekleyemeyip gizlemesi. Başka erkeklerle daha önce birlikte olduysa bunun beni rahatsız etmesi de büyük ihtimalle ortaliktaki gizem. Gelip bana açık açık anlatsa belki da bir şeyin gizlenme siniri o şeyi biraz da olsa" negatif " hale getirmeyecekti.

Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum. Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim. Normalde homofobik bir insan asla değilim ama her nedense sevgilimin başka erkeklerle daha önceden sevismis olma düşüncesi bazen beni sinirlendiriyor. Sinirlendirigi durum cinsel yönelimi değil de aslında benimle bu durumu paylasmamis olması. Bir de bazen geyleri anlamıyorum kadın varken erkekten nasıl hoşlanıyorum vs diyor iyice çıldırıyorum. Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor. Bir de en çok merak ettiğim durum acaba bir erkekler cinsel ilişki yaşadıysa hangi roldeydi o kafamı kurcalıyor. İnanılmaz özel bir durum ama belki "ne kadar homofobiksin kendine gel" dersiniz de sacmaladigimi düşünür devam ederim diye bu konuyu actim.
Zor bir konu, biseksüelliğe olumsuz bakmadığımı zanneden bir insan olarak biseksüel bir erkekle birlikte olur muydum bilemedim. Sadakat kaygınız yoksa buna takılmamak lazım aslında,pasifse bile bu tamemen onu ilgilendiren bir mesele, bence ilişkinizi zedeleyecek bir konu olmamalı.

Zor bir konu, biseksüelliğe olumsuz bakmadığımı zanneden bir insan olarak biseksüel bir erkekle birlikte olur muydum bilemedim. Sadakat kaygınız yoksa buna takılmamak lazım aslında,pasifse bile bu tamemen onu ilgilendiren bir mesele, bence ilişkinizi zedeleyecek bir konu olmamalı.
Sadakat ve tutku açısından hiçbir şüphem yok. Bunca nefret dolu yorumun dışında yargılamadan yorum yapan bir KK üyesi birisi görünce resmen medeniyete geri dönüyorum. Teşekkürler.

Şu an sabahın dinginligiyle düşününce homofobik olmadığıma eminim. Homofobik lgbt bireylerine karşı sebepsiz nefret duyma durumu oluyor fakat ben de bu durum yasanasiya kadar böyle bir düşünce olayı bırakın, bu düşüncenin olmasına anlam bile veremezdim. Sanırım bu ilişkide sevgilime bazen öfke duyma sebebim kendi cinsel yonelimini şu an sırf hayatına beni varım diye destekleyemeyip gizlemesi. Başka erkeklerle daha önce birlikte olduysa bunun beni rahatsız etmesi de büyük ihtimalle ortaliktaki gizem. Gelip bana açık açık anlatsa belki da bir şeyin gizlenme siniri o şeyi biraz da olsa" negatif " hale getirmeyecekti.
Homofobi nefretten ibaret değildir, tam da ifade ettiğiniz gibi bir şeydir. "Ama"larla kendinizi açıklamaya çalışmanız yani :)

Erkeklerle yatmamış olsa geçmişinde sadece kadın olsa o kadınlar için bu düşünceleri tasimayacaktiniz en basitinden bir örnek..

Tekrarlıyorum size göre değil bu kişi, sizde ona göre değilsiniz.

Bana yönetimini söylemedi ve benim bildiğimden habersiz. Uzun hikaye ama ben bir şekilde eminim ve inanılmaz derecede herkesten saklıyor. Ailesi asla bunu kaldıracak bir aile değil.
Paravan olarak kullanılıyor olmayasın, yarın sevgilim ya da kocam bana elini sürmüyor, haftada bir görev gibi ilişki yaşıyoruz diye konu açmayasın.

Homofobi nefretten ibaret değildir, tam da ifade ettiğiniz gibi bir şeydir. "Ama"larla kendinizi açıklamaya çalışmanız yani :)

Erkeklerle yatmamış olsa geçmişinde sadece kadın olsa o kadınlar için bu düşünceleri tasimayacaktiniz en basitinden bir örnek..

Tekrarlıyorum size göre değil bu kişi, sizde ona göre değilsiniz.

Hakli olabilirsiniz fakat son derece rasyonel sekilde uygun olmaması sonucuna verilince ayrılma durumu duygusal bir canlı olan insanın fıtratına terstir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi bir durum varsa kestirip atmak yerine bununla mücadele etmek sevdiğim kişiyle sevgimi daha çok yansıtır. Yine de teşekkür ederim çünkü bu düşüncenin üzerime gitmek belki de sorunu çözen bir durum olacak.

böyle bir cevap verdiğiniz gore son derece eğitimsiz ve igrenilecek hayati olan sizsiniz. İnsanı zorla sinirlendiriyorsunuz bir de 33 yaşındasınız ben 15 yaşındayken boyle bir tepki koymazdim. En kısa sürede daha az yabani olmanızı umuyor ve 2023 yılı ile tanımanız tavsiye ediyorum.

Hakli olabilirsiniz fakat son derece rasyonel sekilde uygun olmaması sonucuna verilince ayrılma durumu duygusal bir canlı olan insanın fıtratına terstir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi bir durum varsa kestirip atmak yerine bununla mücadele etmek sevdiğim kişiyle sevgimi daha çok yansıtır. Yine de teşekkür ederim çünkü bu düşüncenin üzerime gitmek belki de sorunu çözen bir durum olacak.
Cinsel eğilim mücadele edilecek bir şey değildir. İlişkiniz güven üzerine kuruluysa bunu sizden saklamış olmasını kafaya takmamalısınız. Geçmiş ilişkilerimizi yeni ilişkimizle paylaşmayız, ilişkinin cinsiyetine bağlı değildir. Bekarlığımda lezbiyen ilişki yaşamış olsam bunu kocama anlatmazdım, çünkü diğerlerini de anlatmadım. Bu benim geçmişim ve özelim.

Bana yönetimini söylemedi ve benim bildiğimden habersiz. Uzun hikaye ama ben bir şekilde eminim ve inanılmaz derecede herkesten saklıyor. Ailesi asla bunu kaldıracak bir aile değil.
Adam baya akıllı yalnız iyi paravan bulmuş 🤮

Önceki konunuzdaki kişi sandığım için yorum yapmayacaktım ama şimdi olmadığını görünce şunu söylemek istedim. İlk unimde okurken biseksuel bir arkadaşım vardı erkek. Memleketinden kadın bir sevgilisi vardı ve kız bilmiyordu.

Nedenini sorguladığımızda beni terk etmesinden değil benden tiksinmesinden korkuyorum demişti.

Kızı hiç aldatmadi (bunu belirtme sebebim bazen insanlar biseksuelleri aldatmaya daha meyilli görüyorlar) ancak uzak mesafe ilişkisi sonucunda ilişki bitti. Ayrıldıktan bir süre sonra kızla yeniden konuşmaya başladılar ve bu defa kıza söyledi. Kız da eliyle çok afedersiniz top işaretleri yapıp sosyal medyasına fotoğraflar atmaya başladı.

Bunu anlattım çünkü belki sizin sevgiliniz de geçmişinde hoş olmayan şeyler yaşamış olabilir.

Merhaba arkadaşlar.
Ciddi bir ilişkim var ve ilişkiye başlamadan önce o kişinin biseksuel olduğunu biliyordum. Sevgim ağrı bastığı için onu o şekilde kabul ettim. Normalde homofobik bir insan asla değilim ama her nedense sevgilimin başka erkeklerle daha önceden sevismis olma düşüncesi bazen beni sinirlendiriyor. Sinirlendirigi durum cinsel yönelimi değil de aslında benimle bu durumu paylasmamis olması. Bir de bazen geyleri anlamıyorum kadın varken erkekten nasıl hoşlanıyorum vs diyor iyice çıldırıyorum. Beni böyle kandırması ve iki yüzlülük yapması bazen geceleri beni uyutmuyor. Bir de en çok merak ettiğim durum acaba bir erkekler cinsel ilişki yaşadıysa hangi roldeydi o kafamı kurcalıyor. İnanılmaz özel bir durum ama belki "ne kadar homofobiksin kendine gel" dersiniz de sacmaladigimi düşünür devam ederim diye bu konuyu actim.
Allah'tan homofobik değilsiniz, Cenk hoca gibi "F.cking geylııırrrr, siz nasıl bişeysiniz sizde gız yok muu" ya bağlamışsınız bi yerde . 🤣

Erkekle sevişen birine de bi duygum olamazdı heralde. O yüzden saçmalama diyenlerden olamayacağım.
Düşündümde sevgilim daha önce erkeklerle beraber olmuş , aktif, pasif her türlü midemi bulandırırdı. Homofobik değilim ama böyle bir ilişki içinde olmak istemezdim .
Üzgünüm ama evlilik öncesi cinselliğe tamamen karşı değilseniz, baya bildiğiniz bifobiksiz.

Biseksuel erkeklerin gerçekten biseksuel olacağına inanıyorum fakat yine de yalan söylemesi güven kırıcı bir durum.
Yalan nerede? Adam size cinsel kimliğiyle ilgili tek bir söz söylememiş ki🤷‍♀️ Yalan söylemekle kendisiyle ilgili bir gerçeği söylememek arasında fark var, diyelim ki adam gerçekten biseksüel belki ilişkiniz bozulacak korkusuyla söylemeye korkuyor, belki sizinle birlikte kendine yeni bir sayfa açtı ve geçmişte yaşadıklarını anlatmak istemiyor, siz her ne kadar homofobik değilim deseniz de adamın yanında başka lgbttliler için olumsuz bir cümle kurdunuz ve bu sebeple sizin tepkinizden çekiniyor belki🤷‍♀️

Kaldı ki siz erkek arkadaşınız söylemese bile baştan beri biliyormuşsunuz, rahatsız olacağınızı bildiğiniz ilişkiye niye devam ediyorsunuz?

Siz örneğin sarışın erkekleri sevip esmerlerle çıkmıyor olabilirsiniz. Nasıl bu sizi ayrımcı yapmazsa biseksüel birisiyle çıkmak istememek de yapmaz.

Vayyyyyy. Toplum olarak gelmemiz gereken cok yol var anlasilan. Cevremizde cok gormedigimiz icin anlamakta zorlaniyor olabiliriz ama bu biseksuelleri yok saymayi mubah kilmaz. Gerci sadece bizim ulkede degil dunyada da bu durum
Soz konusu o yuzden ‘bisexuality visibility day’ yani biseksuelligin yoksayilmamasi gunu bile var. Panseksuel diye bir kavram bile var arkadaslar ne diyorsunuz. Kisi kadin erkek trans ya da nonbinary herkesten hoslanabilir demek. Ayrim yapmiyor yani:) veya aseksuel de var. Yanina jacob elordiyi koy veya barbara palvini vs ‘naber hemserim’ gel bi tavla atalim diyebilir. Veya demiseksuel ler var. Ancak ve ancak birisiyle cok derin duygusal bag kurunca fiziksel yakinlik kurabilir vs. Ama bunlarin hicbiri sapiklik vs degildir. Veya utanilacak sey de degildir. Saklamak zorunda kalmasini anlayabiliyorum insanalrin. Ama bunu yapmaya onlari mecbur edenler utansin.
Kadinlari kullanip sahte evlilik yapan gay ler oldugu kadar erkekleri kullanip sahte evlilik yapan lezbiyenler de var. Ama konu sahibi arzusundan isteginden suphe duymuyorum diyor ki bu yeterli bir kanit. Burda yuzde yuz hetero olduguna yemin edilen adamlarin karilarina yilda iki kez yaklastigini okumadik mi kac kez? Tercihtir anlarim. Ben biseksuel biriyle olamam diyebilir insan. Nasil ben killi bir erkekle asla olamam diyebiliyorsa.(ornek ben🤢) ama yargilamak veya daha az erkek veya kadin gibi gormek cok sacma. Seks sekstir arkadaslar. İki istekli yetiskin arasinda olan seyleri yargilamak bence kimseye dusmez.
Not: ben birlikte olurdum. Gereksiz ozguvensizlik triplerine de girmezdim cunku denizde balik cok. O insan sizle beraberse demek ki sizi istiyordur.(hain niyetleri es geciyorum)

Son düzenleme:
Back
X