Sevgilim bni tehdit ediyor

Canım çok fazla gossip girl izlemişsin sanırım aynısını yapmayay yeltenmişsin orası Amerika işler aynı değil (bunlar hep dizi kafası :) umarım en yakın zamanda da sevgilin denen adi adamdan kurtulur bidaha böle şelere bulaşmazsın

Hic yorum yaptigi falan da yok insanlarla dalga geçmek icin yapmis resmen burdan insanlar birbirine yardimci olmak icin cabaliyor iste bunun gibilerde boyle suistimal ediyor

İfşalar, küfürler falanlar filanlar..
Fazla atraksiyon meraklısı ergen gibi geldin bana

Başkalarının ayıbını örtmeyenin de Allah ayıbını ortaya döker bunu unutma! Sen haketmişsin bunları git bir an evvel savcılığa başvur.

Vucudunda ( vucudumda mi dicycektin?) morartmadigi yr kalmadi derken?
Kimin vucudunda? kim morartti?

Yemin edip yaptığınız ne ?
Birde sevdiğiniz adam mı sizin vucudunuzda moratmadık yer bırakmadı ?
Sizin burnunuzu kırdığı için mi ona aşık oldunuz,nasıl çelişkidir bu Allah aşkına
Ne aşkı ne sevgisi !!!

ne ekersen onu bıcersın

Canım hiç taviz verme ben 3 yıl mahkeme savcılık gezmedigim yer kalmadı boyun eğme hiç bok yiyemez sana vurursa git polise darp raporu al bi ses kaydı tehtit santaj mesajları varsa ver polise herşeyi anlat sonrasında yalvarir durur şikayet ettikten sonra uzaklaştırma ayrıca eline ki görüntülere elde konulur yoksa bu işkence bitmez oda yetmez kafası bozulduğunda elindenkileride paylaşır yaşadığım için biliyorum sende tehtit etmiş olabilirsin kendimi korumak için de hiç bir şey olmaz .

Yazdıkların dan hiç bir şey anlamadım eski sevgilini sen ifşa ettin yeni sevgilinde seni mi her ikisiylede beraber oldun yenisi seni dövdü sen süpriz yaptın falan filan gerçek misin ....yaşın kaç.... kendine ne yapıyorsun böyle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…