Sevgilim bni tehdit ediyor

Tabi ki erken yaşlarda keşfedilmesi çok güzel bir şey ama konu özelinde konuşmak gerekirse okurken gözlerim döndü, beynim karıştı.

Ne nerde belli değil. Yok telefonu alıyormuş yok eski sevgilisi yeni sevgilisi bilmem neymiş. Çözüm basit değil mi? Ailesiyle konuşsun. Konu ne olursa olsun, sonuç ne olursa olsun aile değil midir çözüm?
İki tane buna benzer bdv konusu okuduysa annesiyle paylaşması gerektiğini zaten öğrenmiştir.
Dert tabi ki dert, sinek ısırığı da olsa cinayete kurban da olsa herkesin derdi kendine ağır. Ama bu.. bilemedim. Ergen kokusu aldım, biraz alerjim var da.

O gün herkesin içinde tokat attı gitti ama sonrasinda diger ifşa ettiğim kişi ve arkadaşları 9-10 kişi kavga ettik videomu cektiler sevgilim geldi o kavgadan bni cikardi yani seviyo gibi
Bence sen harçliklarinla kendine bi bodyguard tut. Kafan gözün pekmezin akmadan. Evet.

İfşa lik sayfa nedir...........
Gossip girl olmaya özenmiş kişilerin açtığı sayfalar.
Bu kişiler kişiler arasında özel olması gereken meseleleri sanırım, bu yerlere yazıyorlar, dedikoduluk malzeme çıkıyor.
Birilerinin belki canı yanıyor ama diğerleri de sadece izliyor, buna psikolojide seyirci etkisi deniyor.
Konuya inanmadım ama ifşa meselesi hiç haz etmediğim bir konu olunca yazmak istedim.
Cinsellikle tehdit meselesi hele artık baydı, bu zihniyetteki insanlar tüylerimi diken diken ediyor. Şimdi biraz kabalaşacağım. Ulan 2 kişinin yaptığı bir şey seks e ama, iş tehdide gelince neden sadece bir kişi mağdur oluyor? Bizim bu acı gerçeklerimiz beni bazen boğuyor ya.
Bir de dayak yiyip yiyip hala seviyorum diye herifin peşinden ayrılmayan kızlar, sizi de anlamıyorum. Bu kararlılığınızı, istikrarınızı başka alanlara yönlendirseniz, emin olun hayatta çok başarılı olursunuz.
Bu konu aracılığı ile sosyal mesajımı da verdiğime göre, ben gideyim.

Burnunu kırdı ve özür mü diledin supriz mi yaptın aferin..
Kocan olunca seni öldürüp çöp kutusuna atar bu gidişle
Bu kadar basiretsiz olma. muz cumhuriyeti değil burası.

Son düzenleme:
O gün herkesin içinde tokat attı gitti ama sonrasinda diger ifşa ettiğim kişi ve arkadaşları 9-10 kişi kavga ettik videomu cektiler sevgilim geldi o kavgadan bni cikardi yani seviyo gibi
Kesin seviyo kesinnnn
Ben vururum eller vuramaz demiş o derece sahiplenici

İtiraf sitesi tarzında bir yer sanırım milletin açığını ortaya dökme versiyonu
Bir nesil boyle mi yetisiyor gerçekten ?
Birbirinin kusurunu arayan ve bunu ortaya dokmek icin siteler mi acan genclik cok bilincli geliyor masaallah?

Allah im evladimi boyle biri olmaktan koru.
Bu toplumun''Kusur gorursen ort''felsefesi ne zaman öldü

Konu sahibesi sana da mustehak.
Baskasinin ayibini arastiracagina kendi ayiplarinla ilgilensen bir derdin de olmayacak.
Ayrica madem siddet uyguluyor mosmor oluyor her tarafin gidip rapor alsana.
Sen tehdit etsene,sikayet etsene.

Yeni burun ameliyatı olmuştum 3-4 hafta geçmişti o yüzden yaralar iyileşmeden darbe aldığım için kırıldı
Senin aameliytli burnunu mu kirdi?

Ve sen de seviyor gibi mi diyorsun?
Yanimfa olsan agzinin orta yerine ben de bir tane patlatirdim.
Kirik buruna kirik dis cok yakisir cunku
Tamamlayici olur.
Yemekte tuz,gelinlikte duvak neyse kirik dislerin de o kivamda olur.

Lutfen yazdiklarin gercek olmasin.
Sen gercek olma ve gercekte de boyle seyler yasanmiyor olsun.

Burnunuzu kırdığında ,heryerinizi morarttığında neden darp raporu almadınız? Alacaktınız darp raporunu,suratına çarpacaktıniz,bakın bakalım o psikopat yanınıza yaklaşabiliyor muydu bir daha.
Ne olmasını bekliyordunuz. Çocuğa bir anda vicdan,ahlak,sevgi,saygı inmeyecek gökten yani. Durup duruken "ay ben bu kıza zarar vermeyeyim yazık" demeyecek bu adam.
Kendinizi azıcık seviyorsanız oturup dayak yemeyin. Gencecik insansınız ya,okulunuza bakın,eeğitiminize,kariyer planınıza odaklanın. Neden çekiyorsunuz şiddeti,hakareti sineye aklım hafsalam almıyor. Birlikte olduysanız oldunuz,dünyanın sonu değil.
İfşa sayfası konusuna girmiyorum,girersem çıkamamaktan,ağır konuşmaktan korkuyorum.

Bu konuya birseyler yazarken ben o detayı kacirmisim.ifsa sayfası diye birşey mi var neyin nesi bu.insallah sadece bu kızın böyle tabir ettiği birşey olsun.herkesce bilinen böyle genel olarak kullanılan birsey olmasın.aman allahim neler var böyle inanin dehşete dustum.cocuklarim büyüdüğünde inşallah böyle şeylerle uğraşmazlar.genclik artık bu kadar mı boş ya

Ben konunun tam olarak ne oldugunu anlamadim burnunu kiran ne istersen yaparim dedigin mi yeni sevgilin mi birde ne istersen yaparim dedigin kisiyle ne yasadin ? Ay yazarken sistim konu bana cok sacma geldi ya yasin cok kucuk yada bu konu acilmak icin acilmis sanirim konu gercekse bu genclik nereye gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…