- 15 Kasım 2016
- 104
- 96
- 13
- Konu Sahibi Gumiho0725
-
Arkadaşlar ben okul adina ifşalık sayfa açtım daha önce bir erkek bana çıkma teklifi etmişti kbl etmemistim daha sonralarda kavga ettik bnde onu ifsaladim Sonra bu bni savcılığa vercekti bnde gidip bununla konuştum "ne istersen yaparım" dedim yemin ederim yapmicaktim sadece zaman kazanıp eski mesajlarimizi bulmaktı çünkü orda bana kufurler etmişti. Karşılıklı tehdit ediyoduk sonra konuyu kapattık ama sonrasinda 1 yıldır çıktığım sevgilim öğrendi bana tokat attı burnum kırıldı, ama onu çok seviyodum sınıfına sürpriz yaptım onu kazanmak için elimden geleni yaptım ama şimdi sürekli tehdit ediyor vücudunda moratmadigi yer kalmadı, kızlarla konusuyor, telefonumu elimden aliyor, elinde samimi oldugumuzda birkaç tane fotoğraf atmistim ve birlikte de olduk bundan sonra ne yapmam gerekiyor
Nolmuş Kova burcuna@Mayflower75 Noluyo sence
Virus mu bu konular :))
Biri kova burcundan vuruyor
Digeri ifsa falan burnu kiriliyor..
Siber saldiri mi acaba :d
Telefonlari gece kapatacaktik ahshgdhhs
Nolmuş Kova burcuna
Lise muhabbeti yaw, o onu ifşa etmiş, biri baska birinin agzini burnunu kirmisArkadaşlar ben okul adina ifşalık sayfa açtım daha önce bir erkek bana çıkma teklifi etmişti kbl etmemistim daha sonralarda kavga ettik bnde onu ifsaladim Sonra bu bni savcılığa vercekti bnde gidip bununla konuştum "ne istersen yaparım" dedim yemin ederim yapmicaktim sadece zaman kazanıp eski mesajlarimizi bulmaktı çünkü orda bana kufurler etmişti. Karşılıklı tehdit ediyoduk sonra konuyu kapattık ama sonrasinda 1 yıldır çıktığım sevgilim öğrendi bana tokat attı burnum kırıldı, ama onu çok seviyodum sınıfına sürpriz yaptım onu kazanmak için elimden geleni yaptım ama şimdi sürekli tehdit ediyor vücudunda moratmadigi yer kalmadı, kızlarla konusuyor, telefonumu elimden aliyor, elinde samimi oldugumuzda birkaç tane fotoğraf atmistim ve birlikte de olduk bundan sonra ne yapmam gerekiyor
Yilmazi meseneden silecesin gibi bi kizsin sanirim sen aman tanrimO gün herkesin içinde tokat attı gitti ama sonrasinda diger ifşa ettiğim kişi ve arkadaşları 9-10 kişi kavga ettik videomu cektiler sevgilim geldi o kavgadan bni cikardi yani seviyo gibi
Hı hı çok sev daha çok sev...Arkadaşlar ben okul adina ifşalık sayfa açtım daha önce bir erkek bana çıkma teklifi etmişti kbl etmemistim daha sonralarda kavga ettik bnde onu ifsaladim Sonra bu bni savcılığa vercekti bnde gidip bununla konuştum "ne istersen yaparım" dedim yemin ederim yapmicaktim sadece zaman kazanıp eski mesajlarimizi bulmaktı çünkü orda bana kufurler etmişti. Karşılıklı tehdit ediyoduk sonra konuyu kapattık ama sonrasinda 1 yıldır çıktığım sevgilim öğrendi bana tokat attı burnum kırıldı, ama onu çok seviyodum sınıfına sürpriz yaptım onu kazanmak için elimden geleni yaptım ama şimdi sürekli tehdit ediyor vücudunda moratmadigi yer kalmadı, kızlarla konusuyor, telefonumu elimden aliyor, elinde samimi oldugumuzda birkaç tane fotoğraf atmistim ve birlikte de olduk bundan sonra ne yapmam gerekiyor
Demek ki hiç olmamisizhani marjinal olan bizdik
Arkadaşlar ben okul adina ifşalık sayfa açtım daha önce bir erkek bana çıkma teklifi etmişti kbl etmemistim daha sonralarda kavga ettik bnde onu ifsaladim Sonra bu bni savcılığa vercekti bnde gidip bununla konuştum "ne istersen yaparım" dedim yemin ederim yapmicaktim sadece zaman kazanıp eski mesajlarimizi bulmaktı çünkü orda bana kufurler etmişti. Karşılıklı tehdit ediyoduk sonra konuyu kapattık ama sonrasinda 1 yıldır çıktığım sevgilim öğrendi bana tokat attı burnum kırıldı, ama onu çok seviyodum sınıfına sürpriz yaptım onu kazanmak için elimden geleni yaptım ama şimdi sürekli tehdit ediyor vücudunda moratmadigi yer kalmadı, kızlarla konusuyor, telefonumu elimden aliyor, elinde samimi oldugumuzda birkaç tane fotoğraf atmistim ve birlikte de olduk bundan sonra ne yapmam gerekiyor
KKya değilse de BDVye yaş sınırı koyulsun artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?