Sevgilim bu ara mesafeli

uzunalmehtap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
17
10
3
37
Iyi akşamlar kızlar sevgilim bu ara çok mesafeli aramaları yazmaları azaldı sanki eskisi gibi değil bana karşı ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama pek umursamaz oldu son zamanlarda annesiyle aramız çok iyi dün mesela kurban bayraminda şehir dışında olacağını annesinden duydum bana söylemedi bile acaba hayatında başkasımi var

Eğer uzaklaştığını düşünüyorsan bu hislerini erkek arkadaşınla paylaşmalısın ki bi çözüm yolu olsun en azından sorunu varsa anlatır

İnsanların bazen ilgisiz sessiz kaldıkları dönemler olabilir ama burada farklı bir şey var. Şehir dışına gidecek ve sevgilisinden gizliyor. Belli ki bilmenizi istemedeği bir yere gidiyor. Konuyu hiç açmadan uzaktan gözlemleyin. İnanın hayatında biri varsa hemen sezersiniz.

İçgüdüler pek yanılmaz
Zamana bırak er yada geç ne olduğu ortaya çıkacaktır ürerine giderek darlama
Sende rahqt ol

Zamana bırakılacak bir şey değil
Bir insanın zamanını çalmak bu
Zavallı kız bütün gün endişe, kaygi içinde yaşıyor.
Boş yere belki de hiç değmeyecek birine karşı bağımlılık geliştiriyor.
Yazık günah o zamana
Akıl sağlığını korumak istiyorsan, bu tür erkeklerden uzak duracaksın.
Ben artık istemiyorum diyebilecek kadar karakterli olabilecek insanlarla olun.
Yedekleme yapanlardan değil

Annesi ile araniz neden bu kadar iyi anlatsana biraz.

Bence sende hiç yazma umursama.Sabret peşinden koşarsan naza çeker kendini.

Annesi kızı gibi çok sever beni

Nisanli degilsiniz, evli degilsiniz bu samimiyetin kaynagini merak ettim. Yoksa bunlar kabul gorme cabalari mi? Sevgilinizin bayramda sehir disinda olacagini annesinden ogrenmeniz sizce de cok garip degil mi? Annesi ile arayi bu kadar sicak tutmaya harcayacaginiz eforu sevgilinizi tanimaya ve iletisiminize harcasaydiniz simdi bu soruyu bize sormazdiniz.

Bazı anneler çok konuşuyor ondan öğrenmiştir?

Annem ve babam rahmetli oldular tek çocuğum

Anladim Allah rahmet eylesin. Kendi akrabalarinizdanda mi kimse yok? En azindan bir arkadasiniz falan? Sizin hayatiniz ve sizin seciminiz ama daha evlenmeden annesi ile bu kadar icli disli olmak bana cok dogru gelmiyor. Bunun orneklerini bdv.de bolca okuyoruz. Fazla samimiyet tez ayrilil getirir. Dozunda iliskiler daha yerinde geliyor bana. Yasiniz dogru ise 35 yani gayet aklibasinda bir yastasiniz. Sevgilinizin de bu yaslarda oldugunu varsayarsak sorununuz her ne ise bunu karsilikli konusabiliyor olmaniz lazim. Annesi size hastanede bile refakat ettiyse uzun bir gecmisiniz olmali ki bu durumda sevgilinzle her seyi rahatlikla konusabiliyor olmaniz lazim.

Kızın ailesi yokmuş ve bunu göz önüne alarak insanların yarasını desercesine bilmiscesine ailen yok mu yazıyorsunuz

Sen once okumayi bir ogren, sonra sindire sindire anlamayi bir dene bakalim. Cunku boyle bir kabiliyetin olsa benim hangi yoruma istinaden bunu sordugumu ve ondan sonra ailesini kaybettigini yazdigini anlayabilirdin. Senin icin banlanmaya hic niyetim yok. Sana kolay gelsin. Simdi gidip o engin anlama kabiliyetinle baskalarini alintila.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…