- 5 Mart 2023
- 17
- 10
- 3
- 37
- Konu Sahibi uzunalmehtap
-
Eğer uzaklaştığını düşünüyorsan bu hislerini erkek arkadaşınla paylaşmalısın ki bi çözüm yolu olsun en azından sorunu varsa anlatırIyi akşamlar kızlar sevgilim bu ara çok mesafeli aramaları yazmaları azaldı sanki eskisi gibi değil bana karşı ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama pek umursamaz oldu son zamanlarda annesiyle aramız çok iyi dün mesela kurban bayraminda şehir dışında olacağını annesinden duydum bana söylemedi bile acaba hayatında başkasımi var
Iyi akşamlar kızlar sevgilim bu ara çok mesafeli aramaları yazmaları azaldı sanki eskisi gibi değil bana karşı ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama pek umursamaz oldu son zamanlarda annesiyle aramız çok iyi dün mesela kurban bayraminda şehir dışında olacağını annesinden duydum bana söylemedi bile acaba hayatında başkasımi var
Annesi kızı gibi çok sever beniAnnesi ile araniz neden bu kadar iyi anlatsana biraz.
Bence sende hiç yazma umursama.Sabret peşinden koşarsan naza çeker kendini.Iyi akşamlar kızlar sevgilim bu ara çok mesafeli aramaları yazmaları azaldı sanki eskisi gibi değil bana karşı ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama pek umursamaz oldu son zamanlarda annesiyle aramız çok iyi dün mesela kurban bayraminda şehir dışında olacağını annesinden duydum bana söylemedi bile acaba hayatında başkasımi var
Annesi kızı gibi çok sever beni
Benim çok ameliyatlarim oldu Annesi sağolsun hep yanımda oldu hastanede bile Annesi kaldi yanımda saygımı sevgimi esirgemedim kızı gibi görür çok sever beni
Bazı anneler çok konuşuyor ondan öğrenmiştir?Nisanli degilsiniz, evli degilsiniz bu samimiyetin kaynagini merak ettim. Yoksa bunlar kabul gorme cabalari mi? Sevgilinizin bayramda sehir disinda olacagini annesinden ogrenmeniz sizce de cok garip degil mi? Annesi ile arayi bu kadar sicak tutmaya harcayacaginiz eforu sevgilinizi tanimaya ve iletisiminize harcasaydiniz simdi bu soruyu bize sormazdiniz.
Annem ve babam rahmetli oldular tek çocuğumKendi aileniz yok mu?
Annem ve babam rahmetli oldular tek çocuğum
Niye bu ksdar gücünüze gitti bu konu irdeliyosunuz ? Ailesi var yada yok sizene? Kadınla iyi anlasiyosa kimi ne ilgilendirir.Kendi aileniz yok mu?
Niye bu ksdar gücünüze gitti bu konu irdeliyosunuz ? Ailesi var yada yok sizene? Kadınla iyi anlasiyosa kimi ne ilgilendirir.
Kızın ailesi yokmuş ve bunu göz önüne alarak insanların yarasını desercesine bilmiscesine ailen yok mu yazıyorsunuzSaka misin? Nesi gucume gitti sence? Komik insan. Cevabini anlayamayacagin sorular sorma bence.
Kızın ailesi yokmuş ve bunu göz önüne alarak insanların yarasını desercesine bilmiscesine ailen yok mu yazıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?