Sevgilim bu ara mesafeli

Ya başkası var ya da başkası yoksa bile bu ilişki bitmiş onun gözünde. Evlenmeden aileyle bu kadar içli dışlı olmayı da doğru bulmuyorum bir dahaki ilişkilerinizde böyle bir şey yapmayın.

D
Nisanli degilsiniz, evli degilsiniz bu samimiyetin kaynagini merak ettim. Yoksa bunlar kabul gorme cabalari mi? Sevgilinizin bayramda sehir disinda olacagini annesinden ogrenmeniz sizce de cok garip degil mi? Annesi ile arayi bu kadar sicak tutmaya harcayacaginiz eforu sevgilinizi tanimaya ve iletisiminize harcasaydiniz simdi bu soruyu bize sormazdiniz.
Dovseydiniz😅

çek karşına sor lafı dolandırıyor soruna soruyla cevap veriyorsa anla ki başka bişeyler var yada ters cevap verme gibi şeyler söz konusuysa ilişkini tekrar gözden geçir canım

Başkası olduğunu sanmam.
Bence sıkılmış.
Ara ara olabilir böyle dönemler .
Bence konusmalisin

Iyi akşamlar kızlar sevgilim bu ara çok mesafeli aramaları yazmaları azaldı sanki eskisi gibi değil bana karşı ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama pek umursamaz oldu son zamanlarda annesiyle aramız çok iyi dün mesela kurban bayraminda şehir dışında olacağını annesinden duydum bana söylemedi bile acaba hayatında başkasımi var
Birinin olup olmamasını bilemem ama sizden bir şeyler gizliyor size söylememiş bile annesinden öğrenmişsiniz. Adamın bık bık tepesinde olduysan eğer herhalde adam senden sıkılmıştır.

insan psikolojisi sabit değil hep aynı olmuyor.
sevgilinizle konuşun, ya herru ya merru
inanın arafta kalmak ilişkiyi bitirmekten daha zor.

Back
X