- 16 Ağustos 2016
- 3.683
- 9.294
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz KK kadınlarına bakmayın. Çalışmak özgürlük demek değil. Çalışan hatta eşinden fazla kazanan kadınlar kocalarının fiziksel, psikolojik, ekonomik şiddetlerine rağmen boşanmayacak kadar zayıflar.O kadar kolay silip atılmiyor çünkü her sey
Bu kadar cesurca bir karar verebildiğinize göre neyinize güveniyorsunuz?Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
Ben sana israrla calismi diyorum diyor kendiyle celisiyor aslinda oda bir calis diyor bir çalışmasan daha iyi diyor benim is saattlerim belirsiz diyo sonrada diyoki sana rahat masa başı bir is bulsam calişsan iyi olur diyiSorun nasıl çözülür bilemedim ama net bir şekilde konuşmak gerekir bunu sevgilinizle. Bakış açısı değişmiş olabilir, çalışmanızı istiyor olabilir ama bu ısrarla hallolacak gibi bir durum da değil ki. İma ettiğinde bunu açıkça sordunuz mu sevgilinize konuyu açıp, ne diyor?
Aynen bendeodun değilim ya baktım ki yetişemiyor eve tabiki o zmaan derim bana bir is bul çalışayım bende destek olayim sanaSiz KK kadınlarına bakmayın. Çalışmak özgürlük demek değil. Çalışan hatta eşinden fazla kazanan kadınlar kocalarının fiziksel, psikolojik, ekonomik şiddetlerine rağmen boşanmayacak kadar zayıflar.
Evet sevgiliniz sizin düşüncenizi bile bile sizinle çıkmış. Çünkü sizi ikna edeceğini düşünüyor. Aranızda söz, nişan olmadan baskı kuramıyor çünkü terkedersiniz diye korkuyor.
Daha sevgiliyken sizi manipüle etmeye çalışan sevgiliniz, evliyken şağılar hakaret eder. Çalışsanız maaşınıza el koyar gibi.
Bahanesi de birikim, geleceğe yatırım olur.
Evlendiğinizde baktınız eşiniz haklı belki kendi isteğinizle çalışacaksınız.
Haliyle bence yol yakınken dönün.
Doğum iznindeyken alışveriş yaparken eşime sormak, ondan harçlık almak çok tuhaf gelmişti bana. İnsanlar bunu bir ömür yaşıyor bir de. Ev hanımı bir arkadaşım var, eve ikinci fincan takımını almak için bir senedir eşine yalvarıyor. Düşündükçe ruhum sıkılıyor benim. Her kadının karşısına maddi durumu iyi ve anlayışlı erkek çıkmıyor ne yazık ki. Nasıl göze alabiliyorlar hayret ediyorum.ben sizin ev geçindirmenin ne demek olduğu ile ilgili fikrinizin olduğunu pek sanmıyorum açıkçası. çalışmamayı tercih edebilirsiniz, sizin hayatınız tabi de, öyle polis maaşıyla durumumuz iyi diyip rahatça yaşayamazsınız. tek maaş ile geçinmek sandığınız gibi kolay değil.
evde oturup çocuk bakmak istediğinize göre muhtemelen 1den fazla en az 2 çocuk olsun isteyeceksiniz. ayrıca evin ve sizin de ihtiyaçlarınız olacak.
çevrenizdeki kadınların özel hastanelerdeki doğumlarına, çocuklarına rahatça aldıkları kıyafet ve oyuncaklara bakacaksınız ama tek maaşla bunlara yetişemeyeceksiniz.
sevgiliniz gayet mantıklı, o da tek başına çocuklara bırakın iyi eğitimi daha bebekken en temel ihtiyaçları bile yeterince sağlayamayacağını biliyor.
bana göre bir kadının kocasından harçlık beklemeden kendi maaşı ile çıkıp alışveriş yapabilmesi, istediğini alabilmesi çok önemlidir. burada onlarca kadın sırf çalışmadığı için evinde fiziksel/psikolojik türlü şiddete katlanmak zorunda olduğunu yazıyor.
hepsini geçtim, size ait bir emekli maaşınızın olması fikri de mi yok ? hadi sorunsuz bir evlilik oldu yaşlanınca kocanızın kesilen emekli maaşını alacaksınız. bayram promosyonları bile kocanızdan aldığınız için daha az ödenecek. şimdiyi geçtim ilerisini de mi düşünmüyorsunuz ?
ben olsam yaşlılığını düşünmeyen biri ile evlenmek istemem mesela.
Sevgilinizin davranışlarını gözden geçirin. Sadece çalışma konusunda mı böyle yoksa fark etmediğiniz başka konularda da sizi değiştirmeye çalışıyor mu, baskı kurmaya çalışıyor mu, bir düşünün.Aynen bendeodun değilim ya baktım ki yetişemiyor eve tabiki o zmaan derim bana bir is bul çalışayım bende destek olayim sana
Korkularimda yok degil bu konuda yapamazsam calisamazsam vs diye çünkü hic bir is hayatinda bulunmadim daha önce
Aynen bendeodun değilim ya baktım ki yetişemiyor eve tabiki o zmaan derim bana bir is bul çalışayım bende destek olayim sana
Bu yorumu arıyordum.sanki hanımefendinin eşi bir ömür yanında kalacak da onun parasına güveniyor.Zaten şimdiden böyle yapan bir insan kısa süre sonra kabullenmeyecek ve ayrılacak muhtemelen.Bir gun boşanabilirsiniz, eşinizi kaybedebilirsiniz, eşiniz işten ayrılmak.zorunda kalabilir vs vs... Bir kadının evde oturmak istemesine anlam veremiyorum. Kendimiz için çalışın.
Size hadi diyelim ısrar eder ama bir noktadan sonra karşısındaki netse artık karışmaması gerekir. Hani derler ya bu deveyi güdeceksin ya gideceksin. Sürekli iması da rahatsız edici olur. Sizden ayrılmak istemiyor bunun için de çözüm yolu olarak sizi ikna etmeye çalışıyor.. Konuya pek bir çözümüm yok, ikiniz içinde iyi ve güzel olanı olur umarım.Ben sana israrla calismi diyorum diyor kendiyle celisiyor aslinda oda bir calis diyor bir çalışmasan daha iyi diyor benim is saattlerim belirsiz diyo sonrada diyoki sana rahat masa başı bir is bulsam calişsan iyi olur diyi
Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?