Sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum

Bazı insan eşinin çalışmasını arzu etmez o yüzden arkadaşlarının eşlerinin çalışması adamı bağlamaz ama çalışan bir eş istiyor fakat eşini ikna edemiyorsa orada sıkıntılar başlıyor.

Bir akrabam mezun olduktan 1 ay sonra evlendi. Eşinin ailesi kızı sürekli aşağılayıcı konuşmalar yaptı gelinimiz çalışmıyor demeye utanıyoruz, oğlumuzun parasını yiyorsun diye tabi bu arada kocası da bu konuşmalardan etkilenip karısına psikolojik baskı yaptı sonuç itibariyle kız 1 sene sonra atandı ama bu insanlar o 1 seneyi kızın burnundan getirdi
Cok kötü üzücü bir durum gerçekten Allah korusun

Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
Bende her kadının kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini düşünüyorum evleniyim eşim bana baksın kafası hiç bana göre olmadı bekarken çalışıyordum, evlendim çalışmaya devam ettim iyikide ettim, ama şuanda gebeyim mesela bebeğime bakacak kimse olmadığı için mecburi işten ayrılmam gerekiyor bu bile beni şimdiden düşündürüyor işten ayrılınca napıcam diye bencede çalışın henüz sevgilisiniz evlenip evlenmeyeceğinizin garantisi yok hem ilk evlendiğinizde evde boş boş oturup ne yapmayı düşünüyorsunuz ben 1 gün evde kalınca sıkıntıdan patlıyorum, ilerde çocuğunuz olursa ayrılırsınız işten.

Annemde calis diye destekliyor ama ablam sen cok hasasın yapamazsın diyo hem is hem ev işi vs
ben calismasam omrumun sonuna kadar yasarim hatta torunlarimin torunlarini bile yasatirim ama kendimce calisip kazanmaya calisiyorum. neyin hassasligi yani siz insaatta tas mi tasiyacaksiniz?

ayrica neden hemen ev islerini ustlendiniz? calissaniz esiniz de esek gibi yapacak ev islerini. yardim edecek demiyorum bildiginiz sizin gibi yapacak. cunku esitsiniz ikiniz de calisiyorsunuz. aksi durumda hep sizin yapmanizi bekleyecek, evdeki sorumluluklariniz gozune gorunmeyecek, zaten hep evdesin diyecek.

Evlenmeye yakın böyle bir çabaya girmesi eteklerinin tutuştuğunu gösteriyor, malum hayat şartları ancak başından beri çalışmadığınizi biliyor ve sizi böyle kabul etti, bu saatten sonra ne mana? Ayrılmak istediğini düşünmüyorsunuz ama bu adam sizin çalışmanıza takmis kafayı ve evlenince en ufak bir isteğinize, param yok, çalış kendin al demesi gayet olası. Yani saygı da kalmayacak. Çok iyi düşünün. Bu saatten sonra böyle bir beklentiye girmesi düşündürücü.
Konuşuyoruz da bu konuyu bir diyor çalışmasan daha iyi bir diyor calis ben sana is bulurum hani oda cok kararsız ne istediğini bilmiyorsun diyorum düzgünce konusmam lazm sanırım bunları oturup

Bende her kadının kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini düşünüyorum evleniyim eşim bana baksın kafası hiç bana göre olmadı bekarken çalışıyordum, evlendim çalışmaya devam ettim iyikide ettim, ama şuanda gebeyim mesela bebeğime bakacak kimse olmadığı için mecburi işten ayrılmam gerekiyor bu bile beni şimdiden düşündürüyor işten ayrılınca napıcam diye bencede çalışın henüz sevgilisiniz evlenip evlenmeyeceğinizin garantisi yok hem ilk evlendiğinizde evde boş boş oturup ne yapmayı düşünüyorsunuz ben 1 gün evde kalınca sıkıntıdan patlıyorum, ilerde çocuğunuz olursa ayrılırsınız işten.
Iste siz alışık olduğunuz icin çalışmaya ben evdeydim hem o yüzden evde olmak beni zorlamıyor zaten

Valla ne cesaret polis maaşıyla geçinmeye güvenmek
Hem de her şey gün gün pahalanırken
İki memuruz
İlerde çocuklarımıza yetebilir miyiz diye endişeliyiz

İşin bir de işlerin ters gitmesi durumunda ama maaşım yok, ama birikimim yok, mecbur katlanacağım bu kocaya kısmı var
Oraya girmiyorum bile

Cesaretinizi tebrik etmeye geldim

Bence senaristsiniz.
Biraz daha özgün olmanızı öneririm.
Bu 3 sayfada bulduğum 2020 Kasım, Aralık tarihli 3 konunuz.

Bir de Eylül 2020'de tanıştığınız ve Arabistan'ı konuştuğunuz uzman doktor vardı. Noldu o?

pilot doktor sonra polis bulmuş demek

Bence senaristsiniz.

Bir de Eylül 2020'de tanıştığınız ve Arabistan'ı konuştuğunuz uzman doktor vardı. Noldu o?
Zengin koca pazarı var galiba
Evden oturup da doktor, pilot, polis bulmak da kolay iş değil
Bunu da ayrıca tebrik edeyim bari 😬

Bence senaristsiniz.

ohooo NADjdhnd

Ben on lisans mezunuyum tanistigmzda belirttiğim gibi çalışmıyordum
Anladım tanıştığınız da çalışmadığınızı ama siz 45 yaşında değil 23 yaşında tanışmışsınız. Bende eşimle 16 yaşında iken tanıştım o da 17 yaşında idi ve ikimizde daha üniversite bile okumamıştık.

O zamandan bu zamana 2-3 tane lisans önlisans ayrıca yüksek lisans bölümü bitirdik, işe girdik, 3 çocuk yaptık. Hiçbirimiz tanıştığımız gün gibi yerimizde saymadık

Zengin koca pazarı var galiba
Evden oturup da doktor, pilot, polis bulmak da kolay iş değil
Bunu da ayrıca tebrik edeyim bari 😬
Ya konu fake.
Ya da konu sahibi 1.5 yıllık polis sevgilisini aldatıyor, zengin koca bulmak için.

Hic calismadim demissiniz, bir kez deneyin calisan kadinlar ve formda yazilanlar adina cocugunuz yokken deneyin lutfen. Bebekken yurumeyi ogrenmek gibi para kazanmayi ogrenmek. Cok dusundugunuz cocuklarinizin gelecegini haxirlamak. Artik evde cocuk bakan pasif anneler vizyonu dusuk gecim sikintisi yasayan pasif cocuklara sebep oluyor. Hem siz bir bireysiniz kendi ekmeginizi cikarabilmeli insan. Calismamak zorunlu haller disinda pasiflik kayip. Eger calismayi bir secenek degil de zorunluluk yapmaliyim diye gorurseniz daha kolay olur sizin icin. Ne karar verirsiniz bilmem ama bir kere calismayi mutlaka denemelisiniz.

Bence senaristsiniz.

Ya da bu polis bey varken şansını denedi, zengin koca bulur muyum diye. Olmayınca oturdu elindeki ile yetindi.

Niye zorlasın ki ?
Tinder'den doktor, Arabistan'lı doktor bulmak daha az efor gerektiriyor sen de haklısın :)

bir üye yazmış yukarda bundan bir kaç ay önce başlık açmış
sevgilim sürekli borçlarından bahsediyor hesap ödemesin diye demiş
demek sıkıldı onun borcunu dinlemekten bununla beraber ya da o karaktere rağmen bununla çalışmadan götürebileceğini düşünüyor...

Back
X