Yazan sensin bak hala. Kalitede yazılarından belli. Yazma madem.Sizin zihniyitiniz siğ billi ki hadkdhskshsjssk of allah aşkına daha fazla yazıp durmayın battıkça batıyorsunuz çünkü, tuzum kuru diyen biri için çok efelik laflar bunlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazan sensin bak hala. Kalitede yazılarından belli. Yazma madem.Sizin zihniyitiniz siğ billi ki hadkdhskshsjssk of allah aşkına daha fazla yazıp durmayın battıkça batıyorsunuz çünkü, tuzum kuru diyen biri için çok efelik laflar bunlar![]()
Yazmayın hanımefendi yazmışsinizBişey soracam; sıkılmadınız mı? Konuyu lastik gibi orasından burasından çeke çeke uzattınız. Yeterince sündü bence.
Farkında mısınız bilmiyorum ama konu size ait değil. Konunun sahibi gibi davranmayınYazmayın hanımefendi yazmışsiniz
Konu sahibi yerine de tuz kurutuyor vatandaşFarkında mısınız bilmiyorum ama konu size ait değil. Konunun sahibi gibi davranmayın![]()
Hangi vasıfla insanlara yazma diyorsunuz pardon?Yazmayın hanımefendi yazmışsiniz
Siz yazana kadar kimse yazmıyordu zaten. Siz gelip yazınca konu güncelleniyor, konu sahibi geldi diye bakıyoruz aaa 1nbahar.Yazmayın hanımefendi yazmışsiniz
Yorumlara ortasından dalıcam ama onca yorum okudum olay okuyan çalışan kadınların ezildiğine bile gelmiş:) pısırık avukatlar, dayak yiyen öğretmenler ve alfa ev hanımları:)
Genellemeye karşılık siz de genelleme yaptınız, onun dışında da bu konu çok uzadı zaten. Çalışmayan kadın varsın çalışmasın, sanki benim ekmeğimi yiyor. Böyle tartışmaların sonu olmuyor, keşke bu konu kapatılsa. Bir bekaret mevzusu bir de çalışan kadın vs. çalışmayan kadın. Amaçsız nihayetsiz, böyle sonsuza kadar sürebilir.Ben genellemem. Ev kadınları evde yatıyor diye genellendigi için o tarz bir yorumlar yaptım. Herkes kendi şartlarına göre farklı hayatlar yaşıyor .Acımasızca eleştiri yapılmamalı. Arkadaş çalışmadığı için çalışmanın güzel taraflarını bilmiyor belliki bunu çok güzel anlatanlar olmuş ama senin hayalin evde yatıp börek gömmek mi gibi gibi yorumlar çirkin
Bana cevap yazma o zamanFarkında mısınız bilmiyorum ama konu size ait değil. Konunun sahibi gibi davranmayın![]()
Herkesin düşüncesi kendine. Anlamsız anlamsız cevaplar yazmanıza gerek yokSiz yazana kadar kimse yazmıyordu zaten. Siz gelip yazınca konu güncelleniyor, konu sahibi geldi diye bakıyoruz aaa 1nbahar.
Fikirlerinizi hepimiz anladık öğrendik. Herkes sizinle aynı düşünene kadar yazacak mısınız?
BANA CEVAP YAZMASIN. ya siz neden lafı anlamiyorsunuz. Beni alintilamasin bana cevap vermesin yazmamı istemiyorsa. nereye yazarsanız yazın banane.Siz kendinizi hangi vasıta göruyorsunuzda bana cevap yazacaksınız ben cevap vermeyeceğim. Alintilama beni bende sana yazmam. Bitti bu kadarHangi vasıfla insanlara yazma diyorsunuz pardon?
Sayfalarca sizin millete laf yetiştirmenizi, manipüle etmeye çalışmanızı okumak zorunda mıyız forum olarak? Konu her üste çıktığında konu sahibi acaba gelip birşey mi yazdı diye bakıyorum, sahibi olmayan bir konuyu habire üstlere taşırıp millete laf çarpıp çarpıp duruyorsunuz.
Bu forumda herkes eşit, sizin insanlara yazmayın deme hakkınız YOK. Eğer rahatsızsanız siz yazmayın insanlara da cevap hakkı doğmasın. Hee tamam anladık tuzunuz kuru, çalışanların hepsi dayak yiyip maaş kartını kocasına veriyor, herkes mecbur olduğu için çalışmak zorunda yeter anladık. Sayfalarca yazacak kadar neye içerlediniz bilmiyorum.
Hanımefendi kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz siz yaBANA CEVAP YAZMASIN. ya siz neden lafı anlamiyorsunuz. Beni alintilamasin bana cevap vermesin yazmamı istemiyorsa. nereye yazarsanız yazın banane.Siz kendinizi hangi vasıta göruyorsunuzda bana cevap yazacaksınız ben cevap vermeyeceğim. Alintilama beni bende sana yazmam. Bitti bu kadar
Bu durum normallestirildigi için böyle. Yani bir nevi öğrenilmiş çaresizlik. Bunun da çözümü çalışmamak değil; öyle bir adamla evlenmemek. Evlenildiyse bile boşanacak kadar güçlü olmak. Kadının çalışmaması hiçbir şeyin çözümü değil. Nasıl az maaş kazanan erkekler varsa; kadınlar da var. O zaman yaratıcı olacak; tirmalayacak ve daha çok kazanacağı bir işe geçecek. Mobbinge uğramayacagi işe geçecek ve hakkını savunmayı öğrenecek. Eğer hala biz bu kısır döngüde kalırsak bir 30 sene sonra da aynı şeyleri konuşur dururuz. Einstein in miydi bir söz vardı; aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklenmez gibi bir şeydi. Yani siz tutupta kadınlar yoruluyor; o yüzden ev hanımı olsunlar derseniz bu kusura bakmayın ama bu eskilerin kafa yapısı. Demek ki farklı şeyler yapmalıyız ki; farklı sonuçlar elde edelim.Sadece kadının isi değil tabiki. Benim esimde her ev işini yapar. Bazen ben dokunmak istemem herşeyi o yapar. Tek bir laf etmeden normal karşılayarak yapar. Fakat kaç eş karısına bu şekilde davranıyor. Kaçıncı yüzyılda olursak olalım erkeklerin çoğunluğunun yetistirilme tarzları maalesef bu şekilde değil. Çoğu en iyi ihtimalle ben anlamam yapamam diyip sıyrılmaya çalışıyor. Ben hiç bir yerde ev işi kadının işidir demedim. Fakat kadınlara yüklenmiş bir misyon gibi maalesef . Kocası isten gelip yemek yapan sayısı karisina ne yemek var diyen adamlardan maalesef azdır.
Ben nerede kadınlar yoruluyor ev hanimi olsunlar dedim. Artık şaşkınım. Yani carpitilir da bu kadar mi olur. Ben kadınların her daim kendi ayakları üzerinde durabilecek durumda olmalarını destekliyorum zaten o fikirdeyim. Tek söylemek istediğim ev hanımlarını evde yatıyor börek gömüyor diye hor görmenin yanlış olduğuydu. Ev hanımları evde boş yatmıyor dedik çarpıtıldı da çarpıtıldı. Söyleyecek sözüm yok artıkBu durum normallestirildigi için böyle. Yani bir nevi öğrenilmiş çaresizlik. Bunun da çözümü çalışmamak değil; öyle bir adamla evlenmemek. Evlenildiyse bile boşanacak kadar güçlü olmak. Kadının çalışmaması hiçbir şeyin çözümü değil. Nasıl az maaş kazanan erkekler varsa; kadınlar da var. O zaman yaratıcı olacak; tirmalayacak ve daha çok kazanacağı bir işe geçecek. Mobbinge uğramayacagi işe geçecek ve hakkını savunmayı öğrenecek. Eğer hala biz bu kısır döngüde kalırsak bir 30 sene sonra da aynı şeyleri konuşur dururuz. Einstein in miydi bir söz vardı; aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklenmez gibi bir şeydi. Yani siz tutupta kadınlar yoruluyor; o yüzden ev hanımı olsunlar derseniz bu kusura bakmayın ama bu eskilerin kafa yapısı. Demek ki farklı şeyler yapmalıyız ki; farklı sonuçlar elde edelim.
Çalışanlar evine bitik dönenler rahat yaşayanlara düşman tabi.Ben nerede kadınlar yoruluyor ev hanimi olsunlar dedim. Artık şaşkınım. Yani carpitilir da bu kadar mi olur. Ben kadınların her daim kendi ayakları üzerinde durabilecek durumda olmalarını destekliyorum zaten o fikirdeyim. Tek söylemek istediğim ev hanımlarını evde yatıyor börek gömüyor diye hor görmenin yanlış olduğuydu. Ev hanımları evde boş yatmıyor dedik çarpıtıldı da çarpıtıldı. Söyleyecek sözüm yok artık
Kızdığım için yaptigim bir yorum. Ev kadinlarini aşağılayan yorumlardan birinide alintilayip yorum yapsanız yaÇalışanlar evine bitik dönenler rahat yaşayanlara düşman tabi.
Bunu yazan sizsiniz hanımefendi. Sapla samanı ayıralım lütfen. Eğer ev hanımlarının aşağı görülmesine kızdiysaniz; bunun karşıtı ama siz de yoruluyorsunuz olamaz. Çalışmıyorsunuzdur ama her gün sergiye gidersiniz; caz konserlerinden çıkamazsınız vs. o zaman bu konular üzerinden gidiniz.
Don’t feed the trollHanımefendi kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz siz ya
Oldu, siz insanlara cevap yazın, insanlara cevap hakkı doğsun ama kullanmasınlar.
Size cevap verilmesini istemiyorsanız, cevap hakkı doğsun istemiyorsanız cevap yazmayın olsun bitsin. Ayrıca vasıta değil vasıf. Asıl siz kendinizi hangi vasıfta görüyorsunuz da siz yazacaksınız ama insanlar size cevap vermeyecek? Siz yazarsanız onlarda cevap verirler, yok öyle ben herkese yazayım kimse bana yazmasın. Siz yazıyorsunuz ki onlar cevap veriyor. Kendinizle çelişmeyin yahu.
Hanımefendi kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz siz ya
Oldu, siz insanlara cevap yazın, insanlara cevap hakkı doğsun ama kullanmasınlar.
Size cevap verilmesini istemiyorsanız, cevap hakkı doğsun istemiyorsanız cevap yazmayın olsun bitsin. Ayrıca vasıta değil vasıf. Asıl siz kendinizi hangi vasıfta görüyorsunuz da siz yazacaksınız ama insanlar size cevap vermeyecek? Siz yazarsanız onlarda cevap verirler, yok öyle ben herkese yazayım kimse bana yazmasın. Siz yazıyorsunuz ki onlar cevap veriyor. Kendinizle çelişmeyin yahu.
Ahaha okey, mesaj alındı.Don’t feed the troll![]()