kurusun diye koyduğum şemsiyemi bulamamıştım sabaha.ayakkabı kormuyumm kapıya cıkss koymammmmm

şey çok kötü ama ya, yeni taşındığın yerde başına böyle bir şey gelmesi insanın (ben)
apartman görevlisine söyledik o da ev sahibine söylemiş. binayla komple tek bir kişi ilgileniyordu da ev sahibi olarak.
o da bizim üstümüzde oturanları aramış suçlamış size çok gelen giden oluyor benim yeni kiracımın ayakkabısı çalındı sizle mi ilgisi var sizden biri mi aldı demesin mi

akşama doğru kapım çaldı, açtım üst komşuymuş. ilk kez gördüm adamı. tanımam etmem. başladı herif kendini anlatmaya yok işim şu gücüm bu ben 2 senedir oturuyorum çevrem geniş mahallede kimse sorsan beni tanırlar vs
şaşırdım, dinledim dinledim, tamam bu bilgileri niçin verdiniz? diye sordum.
ee işte böyle böyle bir olay olmuş ayakkabınız gitmiş, dedi.
evet ama sizinle alakası nedir? sizin de mi gitti yoksa dedim.
ev sahibi arayıp bunların aldığını ima etmiş.
adam da açık açık söyleyemiyor bir yandan.
kendini aklamaya çalışıyor ama.
sürekli o konuşuyor.
en son şey dedi, ayakkabı ne kadarsa ben parasını verebilirim dedi, beynim döndü.
dedim kardeşim sen 2 saattir bişeyler anlatıyorsun ama ben ev sahibine bişey ima etmedim zaten seni de tanımam daha dün taşınmışım, apartman görevlisine hırsız var dikkatli olun bütün komşular dikkatli olsun bence dedim başka da bişey demedim. ev sahibi sana ne dedi bilmiyorum ama zaten polise durumu bildirdim, yan binanın güvenlik kamerası inceleniyor zaten çıkacak ortaya dedim (blöf) öyle savdım.
ay ne ruh hastası günlerdi.