Sevgilim cimri mi?

En son çiçeği düğünde gördüm. 6 yıldır 2 yada 3 doğumgünümde pasta aldı, diğer özel günler yok. Zaten ben öyle şeyleri fazla sevmiyorum.
Gelin çıkarken gül vardı elinde gelin arabasının sahibi olan abi almış bana versin diye sağolsun gülü gören akrabalar vay oy falan evde bir uğultu eşim vermeyi unuttu arabada verdi falan.Doğum günleri es geçilmez bizde o kadarda değil o pasta alınacak yani

Sordum hayır cimri değilim tutumluyum diyor

Açıkçası ben böyle bir muhabbette direkt "ben sakadan hoslanmam ciddi bir insanim ve bu söylediklerinin şaka olacak bir yani yok" der bir daha konuşmazdım.
Maas karti da son 1 haftanın en meşhur gündemi oldu kk bdvde hayirdir insallah
Kiz memuriye sen misin :)

Ayrıca cimri mi evet bence cimri
Bir de bunu sonra konuşur orta yol buluruz derken hele sen bana bir baglan, ben seni avcumun icine alayim ya da evlenelim, ben sana dediğimi yaptiririm demektir o orta yol.
Yani kisaca fikrimi sana empoze ederim bir sekilde diyor!

Bence sizin tepkinizden korkup tutumluyum diyor ve evlenince de cimri olacak kimse değişmez madem cimri birine tahammül edemiyorsanız ayrılın... niyeti kandırmakda olabilir erkeklere asla güvenmiyorum eğer ciddi olduğunu söyleseydi ayrılırsınız diye korkmuş olabilir.

Kendini çok zeki zanneden cinsten bakalım öylece çalıştığını verecek misin vay be bir de sana harçlık verecekmiş çocuğa veriyor sanki aman diyim böylelerinden uzak dur kadının maaş kartını almak nedir ya daha kendininkini vereceği yerde

Evet sevgilin cimri. Senin nabzını ölçmüş. Bence bu adamı 3 hayırla uğurla.

E siz bu sevgiliyle gorusmuyor musunuz? Beraber gezme,biryerlere gitme,yemekler,dogum gunleri kendine olan harcamalari falan olmadimi?gozlemlemediniz mi?Bunlardanda kendini belli eder az cok simdi bir kelimeyle yorum yapmakta yanlis olur
Evlenince karti ben alirim irite edici bir saka.

Siz giyim kusam yeme icme konularinda taksit vs girip ust takilan bir yapiysaniz ilerde pra yetistirebilirmiyim endisesi olusup oda nabiz olcmus olabilir.
Kelimeden cok gozlemleriniz onemli adam nasil yasiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…