- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Gelin çıkarken gül vardı elinde gelin arabasının sahibi olan abi almış bana versin diye sağolsunEn son çiçeği düğünde gördüm.6 yıldır 2 yada 3 doğumgünümde pasta aldı, diğer özel günler yok. Zaten ben öyle şeyleri fazla sevmiyorum.
maaş kartından ziyade, ne kadar kazandığınızı biliyor mu? ondan çok mu kazanıyorsunuz az mı?
Niye savunmada kalıyorsun ki..
Sen sorsana direk, "sen cimri misin" diye. O düşünsün beni cimri buldu ya kız, tüh diye.
(Hayır bu itiraf da etmiş aslında cimri olduğunu, paragöz olduğunu gol muhabbetiyle lafı çeviriyorD)
(Ben sormuştum, adam nerden çıkardın filan dedi, anlaşılıyor tabiki. Hala kendisinin cimri olmadığını ispatlamaya çalışıyor ara sıra :))
Tutumlu değil, çakal bence.Sordum hayır cimri değilim tutumluyum diyor
Tutumlu değil, çakal bence.
Maaş kartı konularına birkaç gündür çok maruz kaldık. Sinirim bozuldu.Konumu pek sevdiniz
Maaş kartı konularına birkaç gündür çok maruz kaldık. Sinirim bozuldu.
Kendini çok zeki zanneden cinsten bakalım öylece çalıştığını verecek misin vay be bir de sana harçlık verecekmiş çocuğa veriyor sanki aman diyim böylelerinden uzak dur kadının maaş kartını almak nedir ya daha kendininkini vereceği yerdeArkadaşlar dün sevgilimle konuşurken işte çok kıyafet alırmısın diye sordu. Bende evet alırım ben harcarım çok dedim. Savurgan mısın dedi. Ben de olabilir evet dedim. Birazda tepkisini ölçmek istedim açıkçası. Sonra olmadı bu burdan gol yedik diyor. 3 gol olunca maç biter diyor. ben senin harcamalarına karışırım diyor. Ben tutumluyum diyor. Sen maaşını bana ver ben sana harçlık veririm diyor ama gerçek mi ciddi mi anlayamadım. Böyle şakalar çok yapar sonra herşey senin istediğin gibi olur der. Ama bu sefer öyle demedi. Konuyu kapatıp normale dönmeye çalıştı. Bende bozuldum haliyle asla kartımı vermem harcamalarıma karışamazsın dedim. Kafamı karıştırdı bu söylediğin dedim. Neyse orta yolu buluruz bence diyip geçiştirmeye çalıştı. Bende surat astım uyuycam dedim normalde gönlümü almaya çalışırdı. Bu sefer peki dedi öyle kapandı. Çalıştığım yere çiçek filan gönderiyordu. Yine göndericem tarzı konuşmuştu. Bende mesaj attım göndermezsen sevinirim daha beni tanımıyosun malum 1 gol oldu dedim. Bu haftasonu yanıma gelme planı yapıyormuş. Onu yazıyor bana. Bende boş yere masraf yapma biraz daha tanı 3 gol olursa diyecektim demedim ama. Bilemiyorum ne yapmam ne anlamam gerekiyor sizce?
Evet sevgilin cimri. Senin nabzını ölçmüş. Bence bu adamı 3 hayırla uğurla.Arkadaşlar dün sevgilimle konuşurken işte çok kıyafet alırmısın diye sordu. Bende evet alırım ben harcarım çok dedim. Savurgan mısın dedi. Ben de olabilir evet dedim. Birazda tepkisini ölçmek istedim açıkçası. Sonra olmadı bu burdan gol yedik diyor. 3 gol olunca maç biter diyor. ben senin harcamalarına karışırım diyor. Ben tutumluyum diyor. Sen maaşını bana ver ben sana harçlık veririm diyor ama gerçek mi ciddi mi anlayamadım. Böyle şakalar çok yapar sonra herşey senin istediğin gibi olur der. Ama bu sefer öyle demedi. Konuyu kapatıp normale dönmeye çalıştı. Bende bozuldum haliyle asla kartımı vermem harcamalarıma karışamazsın dedim. Kafamı karıştırdı bu söylediğin dedim. Neyse orta yolu buluruz bence diyip geçiştirmeye çalıştı. Bende surat astım uyuycam dedim normalde gönlümü almaya çalışırdı. Bu sefer peki dedi öyle kapandı. Çalıştığım yere çiçek filan gönderiyordu. Yine göndericem tarzı konuşmuştu. Bende mesaj attım göndermezsen sevinirim daha beni tanımıyosun malum 1 gol oldu dedim. Bu haftasonu yanıma gelme planı yapıyormuş. Onu yazıyor bana. Bende boş yere masraf yapma biraz daha tanı 3 gol olursa diyecektim demedim ama. Bilemiyorum ne yapmam ne anlamam gerekiyor sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?