Sevgilim cimri mi?

Sen maaşını bana ver ben sana harçlık veririm diyor

Adam ne güzel hadsiz hudutsuz konuşuyor. Siz niye kibar kibar cevap veriyorsunuz?
Açıkça söylemiş, "sende para yönetecek akıl yok, ben senden daha iyi bilirim, paranı da seni de ben yönetirim" demiş.
Neyi düşünüyorsunuz hala?

Yoo ne diyor ben dik konuşmuşum o yüzden öyle söylemiş banane maaşından şaka yaptım diyor. Üzerine gidince böyle oldu

Hoş konuşmamış ama sizde size yönelen bir soruyu abartarak sırf tepki ölçmek için cevaplamissiniz. Bu davranışta bence hoş değil.

Maaş kartını şimdiden istemeye zemin hazırlaması hoş olmamış. Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim, evlilikte harcamalar beraber planlanıp yapılırsa güzel olur. Birisi tutumlu iken birisi bol bol harcıyorsa sorun yaşanır. Yani şahsen ben de evleneceğim adamın savurgan olmasını, tüm parasını kıyafetlere gömmesini istemezdim.
Velhasıl sorun yaşarsınız siz, çok geçmeden yol verin birbirinize

Afedersiniz ama densizlik etmiş, karışamaz. Eğer evlenirsen karışacak, her şeyine midahale edip huzursuzluk çıkaracak. Sen bir bankamatiksin onun gözünde.

dakika bir gol bir dedikleri bu olsa gerek, flört ederken de bu soruyla gelinir mi be arkadaş bence şimdiden para konusu yapıyosa direk uzaklaş....

Hoş konuşmamış ama sizde size yönelen bir soruyu abartarak sırf tepki ölçmek için cevaplamissiniz. Bu davranışta bence hoş değil.

Evet abarttım dik dik konuştum sorar sormaz. O da ona bozulmuş. Yokluk görmedin mi hiç dedi yoo görmedim dedim. Tepeden tepeden konuştun bende o yüzden öyle söyledim diyor. Maaşından banane şakaydı kart meselesi dedi ama

Daha sevgiliyken bile maaşına göz dikmiş

Bla Bla bla. Ağzını aramış, kıvırıyor sonra.

[QUOTE
Bu arada konunuzu sevgilim cimri mi diye değil sevgilim kurnaz olduğunu mu sanıyor diye açsaydınız daha uygun olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…