Bana fazla abartmissiniz gibi geldi. Normalde çiçek gönderen , haftasonu yanınıza gelen biri pek cimri gibi gelmedi ama sorma şekli ve sonrasında soyledikleri hoş olmamış zaten hangi erkek doğru cümleler kuruyo kiArkadaşlar dün sevgilimle konuşurken işte çok kıyafet alırmısın diye sordu. Bende evet alırım ben harcarım çok dedim. Savurgan mısın dedi. Ben de olabilir evet dedim. Birazda tepkisini ölçmek istedim açıkçası. Sonra olmadı bu burdan gol yedik diyor. 3 gol olunca maç biter diyor. ben senin harcamalarına karışırım diyor. Ben tutumluyum diyor. Sen maaşını bana ver ben sana harçlık veririm diyor ama gerçek mi ciddi mi anlayamadım. Böyle şakalar çok yapar sonra herşey senin istediğin gibi olur der. Ama bu sefer öyle demedi. Konuyu kapatıp normale dönmeye çalıştı. Bende bozuldum haliyle asla kartımı vermem harcamalarıma karışamazsın dedim. Kafamı karıştırdı bu söylediğin dedim. Neyse orta yolu buluruz bence diyip geçiştirmeye çalıştı. Bende surat astım uyuycam dedim normalde gönlümü almaya çalışırdı. Bu sefer peki dedi öyle kapandı. Çalıştığım yere çiçek filan gönderiyordu. Yine göndericem tarzı konuşmuştu. Bende mesaj attım göndermezsen sevinirim daha beni tanımıyosun malum 1 gol oldu dedim. Bu haftasonu yanıma gelme planı yapıyormuş. Onu yazıyor bana. Bende boş yere masraf yapma biraz daha tanı 3 gol olursa diyecektim demedim ama. Bilemiyorum ne yapmam ne anlamam gerekiyor sizce?