Sevgilim çizdiğim portreyi yırttı

blackwiccan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
438
271
23
31
Daha önce doğum gününde ona çizdiğim portreyi ayrıldğımız için yırttı.Çok üzülmüştüm.Barışınca pişman olup birleştirdi portremizi çerçeveye geri koydu.Yeni doğum gününde ne yapmalıyım ? Sıradan bi hediye mi almalıyım yoksa özel bişey mi yapmalıyım?

yırttı mı
kızım 1 yaşından beri resim yapıyor
asla odasına temizlikçi giremez
kimse odasını temizleyemez her şeyini o temizler
taşınırken kimse eşyalarına dokunamaz o toplar o yerleştirir
değil resminin yırtılması bir kaleminin kaybolduğunu düşünemiyorum
evde cinayet çıkar
nasıl boğmadınız adamı
yani durum kızıma özel değil sanatla uğraşanların eserleri çok değerli gözlerinde diye düşünüyorum ondan soruyorum

Ayrılma sebebiniz neydi? Ben olsam hiçbir hediye almazdım.
B12 eksikliğim mi nedir inan şuan hatırlamıyom .Saçma bi nedendi.Ya hiç bir hediye almamak ta olmaz.Sonuçta çizimi yapıştırıp telafi etti çerçeveye geri koydu.Benim doğum günümde bana şiirsel bişeylwr yazdı.İhtiyacım olan bi hediye aldı bana

Yani benimde o günden bi kinim var.😈Kafam karışık😸

Yani insan ayrildi diyen neden resmi parcalar ki naptiniz sanki aldattiniz mi? Annesine mi kufur ettiniz 😄😄😄
Ben ayrilinca biseyleri parcalama atma işini lisede yapmistim o da cocuk aldatmisti 😄
Baska kimsenin hediyesini parcalamadim kullandim. Ha resim gibi seyler olsa tabi ki bi sure sonra atiyorum, siliyorum filan. Ama aradan uzun zaman gecmemis belli ki cok saygisizca neyin kini yani resmini parcalayacak duruma geldigim biriyle tekrar sevgili olmazdim aman neyse özenmeden alin gitsin bence

Kesinlikle
Dümdüz ve özelliksiz bir hediye al
Deseni bile olmasın
Bundan daha iyi bir mesaj olamaz
Öyle mi diyosun ama
yırttı mı
kızım 1 yaşından beri resim yapıyor
asla odasına temizlikçi giremez
kimse odasını temizleyemez her şeyini o temizler
taşınırken kimse eşyalarına dokunamaz o toplar o yerleştirir
değil resminin yırtılması bir kaleminin kaybolduğunu düşünemiyorum
evde cinayet çıkar
nasıl boğmadınız adamı
yani durum kızıma özel değil sanatla uğraşanların eserleri çok değerli gözlerinde diye düşünüyorum ondan soruyorum
Yaa çok tatlısınız 🌸🥰Valla çok sinirlenmiştim ama çerçevede birleştirmiş resmi görünce kıyamadım. ilkel duygularıyla hareket etmiş belli ki dedim.Ama hala bi kırgınım🥲

Ben mi kindar bir deveyim acaba? :KK53: Öz babam 5-6 sene önce babalar gününde ona aldığım tişörtü cepsiz diye beğenmedi, çenesini tutamadı hiç almasaydın dedi sonunda. Ben de tamam bir daha sana asla çöp bile almayacağım dedim. O günden beridir hiçbir şey almadım kendisine. Arada babalar gününde bugün de babalar günüymüş diye laf duyuruyor hala. Hiiiç umurumda bile değil. Emeğimi hiçe sayan kimseyi affetmem ben, aha öz babamı affetmedim.
Bir diğeri de sevgilim, onun da g*tü kalktı. Yesin içsin diye bir şeyler hazırlardım. Artık zıkkımın pekini yesin, bir daha asla yapmayacağım. Kimseye fazla iyilik yapmayacaksın.

Yani insan ayrildi diyen neden resmi parcalar ki naptiniz sanki aldattiniz mi? Annesine mi kufur ettiniz 😄😄😄
Ben ayrilinca biseyleri parcalama atma işini lisede yapmistim o da cocuk aldatmisti 😄
Baska kimsenin hediyesini parcalamadim kullandim. Ha resim gibi seyler olsa tabi ki bi sure sonra atiyorum, siliyorum filan. Ama aradan uzun zaman gecmemis belli ki cok saygisizca neyin kini yani resmini parcalayacak duruma geldigim biriyle tekrar sevgili olmazdim aman neyse özenmeden alin gitsin bence
Hahah yok ya öyle bi durum değildi😅egosal anlaşmazlıklardı hatırladığım kadırıyla.Dimi sıradan bi hediye alayım gitsin

Ben mi kindar bir deveyim acaba? :KK53: Öz babam 5-6 sene önce babalar gününde ona aldığım tişörtü cepsiz diye beğenmedi, çenesini tutamadı hiç almasaydın dedi sonunda. Ben de tamam bir daha sana asla çöp bile almayacağım dedim. O günden beridir hiçbir şey almadım kendisine. Arada babalar gününde bugün de babalar günüymüş diye laf duyuruyor hala. Hiiiç umurumda bile değil. Emeğimi hiçe sayan kimseyi affetmem ben, aha öz babamı affetmedim.
Bir diğeri de sevgilim, onun da g*tü kalktı. Yesin içsin diye bir şeyler hazırlardım. Artık zıkkımın pekini yesin, bir daha asla yapmayacağım. Kimseye fazla iyilik yapmayacaksın.
Hahahah sesli güldüm valla öyle haketmeywn insana ne için çabalıyoruz ki 😅

Back
X