Sevgilim çocuk muhabbeti açılınca kaçıyor.

erken olduğu içindir ki sevgilisiniz evlilik konuşması tamamda çocuk bilemedim her erkek korkar çocuktan kadınlar gibi kabul edemiyorlar zaman gerekiyor onlar için şuanın zevkini çıkarın zamanı gelince hepsi oluyor :süslü:

Yahu bir evlenin de cocugu sonra dusunursunuz.

Cocuk sorumlulugu almak kolay mi?

Evlendikten sonra bile kirk dusunup bir karar veriyoruz cocuk sahibi olmaya.

Daha sevgiliyken ne gerek var cocuk muhabbetine.

ne var ki bunda şimdi canim yaşınız bu konuları konuşmak için cook genç daha

Valla aktif cinsel birlikteliği olan sevgililer bile çocuk konusu açmıyorlar, konuşmuyorlar, kısmet deyip geçiştiriyorlar. Size ne oluyor? :) Bence ikiniz de çocuksunuz daha, bana bile çocuksun sen daha diyen oldu yahu (başka bir konuda). 23 yaşındayım ama bazı konular olgunluk gerektiriyor. Çocuk meselesi de bunlardan biri. Yani sen muhabbeti devam ettirecek olsan ne diyecektin ki, gözü şu renk saçı bu renk olsun falan mı diyecektin? Alınma lütfen ama bana çok saçma sapan geliyor çocuk muhabbeti. Eğer çocuk konusu açılınca aklına nasıl yapıldığı geliyorsa (ki 19 yaşında bir genç için normal aklının bunlara kayması çünkü muhtemelen tecrübesiz ve cinselliğe olgunlukla yaklaşamıyor çünkü çok genç) zaten çocuk yapacak ve ona bakacak yaşta ve olgunlukta değilsinizdir. :)

19 yaşında ben de düşünmezdim. Tek düşündüğüm derslerim ve sevgilimdi. Senin dersler ne alemde?

Bence sevgilin konu açsın
kız arkadaşım bu diyalogumuzu mesele ediyor sizce bunda ne var diyerekten. .
yani sana sormak gerekiyor ne var bunda neye takıldın?

Allah aşkına daha kaç yaşındaymışsınız. Düğün yakın mıydı bari bu konulara girmişsin?Geyik için bile açsan bu yaşta çocuk kaçar.Ben ciddiyim bu ilişkide diyip çocuğu elinde mi tutmaya çalışıyorsun böyle yaparak? Modası geçti artık başka şeyler bul...

30 yaşındayım evliyim çevremdekiler çocuk dediğinde ben kaçıyorum daral geliyor henüz düşünmediğim için. Daha düşünmediği bir şeyin muhabbetini niye yapalım değil mi?
Hiç romantik gelmez bana gencecik insanların şu muhabbetleri yapması. Çok gereksiz çocuğumuz olsa şöyle böyle gereksiz bir vıcık vıcıklık.
Haklı yani. Daha küçüksünüz bunları konuşup hayalini kurmak romantik falan değil yani.

daha sevgilisin sen ne çocuğu !!!!!!! evlilik deyince kaçan adamlar varken sen çocuk dersen ülkeyi terkeder adam

Biraz büyüyün siz de kaçacaksınız belli bir süre bu muhabbetten.
İnsana çocukken her şey çok kolay geliyor,çok aşığız evleniriz çocuğumuz olur o benden başkasına bakmaz ben de ondan başkasına bakmam mutlu mesut yaşar gideriz sanıyor.
Sonra çocukluktan çıkıp büyüyünce hayatın hiç de toz pembe olmadığını anlıyor ve sorumluluklardan yavaşça kaçmaya başlıyorsunuz.
Daha siz miniciksiniz 19 yaş nedir yahu,ne ara büyüdünüz de çocuk büyütme hevesine kapıldınız ?

Back
X