sevgilim çok abartıyor :(

cinsellik bolumune sadece pro uyeler konu acıp yorum yapabiliyor..neden cunku surekli yargılama elestirme yerin dibine sokmaya calısan uyeler oldugu icin su foruma cinsellikle ilgili acılan hicbir konu tartısmasız bitmedigi icin bana gore degil bu konu yorum yapmıyım demiyor kimse illa yorum yapcam o insanı yadırgıycam dıslıycam rahat edicem modunda buda anlasılabilir birsey degil..size degil genel olarak yazdım bunuda

harika bir yorum olmuş ellerine sağlık :ssz::ssz::ssz::ssz:

bu cinsel içerikli bir soru .bu bölümde olmaması gerekli .. sitede cinsellik bölümü var oraya yazarsanız ilgilenmek isteyenler girer .ama tutup tabir derdim var a açarsanız herkes bakabilir .. sonuçta başlık sevgilim çok abartıyor ben farklı birşey sandım mesela girdiğimde bu soruya ama çok farklı birşey çıktı ...
kimseyi yargılamak bize düşmez tabi ... ama şuda var insan rahatsız oluyor .. neyse birşey demiyorum .... doktora falan gidin problemleriniz için ..

öncelikle şunu söyleyim cinsellik bölümüne yalnızca pro uyeler yazabiliyor ve aslında burda açtığım konu tam anlamıyla cinsellik üzerine değil di, benim kafaya taktığım bir sorun hakkında yardım istemem ile ilgiliydi fakat yorumdan yoruma konu RESMEN cinsel içerikli bi sorunumdan bahsetmişim gibi oldu, tartışmalarla birlikte de konu iyice saptı zaten. kusura bakmayın ama rahatsız olanlar geriye klikleyebilirler ki bence siz yorum yapmadan bu seçeneği kullanmalıydınız, her neyse son söylediğiniz geçiştirme önerisi için teşekkür .

cinsellik bolumune sadece pro uyeler konu acıp yorum yapabiliyor..neden cunku surekli yargılama elestirme yerin dibine sokmaya calısan uyeler oldugu icin su foruma cinsellikle ilgili acılan hicbir konu tartısmasız bitmedigi icin bana gore degil bu konu yorum yapmıyım demiyor kimse illa yorum yapcam o insanı yadırgıycam dıslıycam rahat edicem modunda buda anlasılabilir birsey degil..size degil genel olarak yazdım bunuda

ben zaten yargılamadım ki konu sahibini .... beni ilgilendirmez ...cinsellikle ilgili olduğu için dedim ama pro üyeler açabiliyorsa o konuyu buraya açmak zorunda o zaman ok anladım ..

öncelikle şunu söyleyim cinsellik bölümüne yalnızca pro uyeler yazabiliyor ve aslında burda açtığım konu tam anlamıyla cinsellik üzerine değil di, benim kafaya taktığım bir sorun hakkında yardım istemem ile ilgiliydi fakat yorumdan yoruma konu RESMEN cinsel içerikli bi sorunumdan bahsetmişim gibi oldu, tartışmalarla birlikte de konu iyice saptı zaten. kusura bakmayın ama rahatsız olanlar geriye klikleyebilirler ki bence siz yorum yapmadan bu seçeneği kullanmalıydınız, her neyse son söylediğiniz geçiştirme önerisi için teşekkür .

ama cinsel içerikli bir soru bu .. ben başka birşey göremedim .. ben bilmiyordum zaten pro üyelerin sadece cinsellik konusu açabildiğini ... ben herkes açabiliyor sanıyordum pardon ...

kkya uzun zamandır sevgilimle ilgili sorunlarımı yazmıyorum yardım etmeye çalışan olsada can sıkıcı şeyler var

mesela biri bişey sordu alakasız yerden vuruyor millet

fırsat bulmuş gibi düşmanıymış gibi nerden saldırsam diye konuyu saptıranlar hakaret edenler oluyor

konu fake değilse eğer, sen kendini kasma konu sahibi akışına bırak zeck alacam diye direnme kendini şartlandırma her sevişmede zevk alacan diye bir kural yok

kkya uzun zamandır sevgilimle ilgili sorunlarımı yazmıyorum yardım etmeye çalışan olsada can sıkıcı şeyler var

mesela biri bişey sordu alakasız yerden vuruyor millet

fırsat bulmuş gibi düşmanıymış gibi nerden saldırsam diye konuyu saptıranlar hakaret edenler oluyor

konu fake değilse eğer, sen kendini kasma konu sahibi akışına bırak zeck alacam diye direnme kendini şartlandırma her sevişmede zevk alacan diye bir kural yok

hoppalaa şimdide konuya fake deniyor. canı sıkılan atıp tutuyor hey Allahım :9:
rica ediyorum yardım etmek, öneri vermek isteyen arkadaşlar yazsın ve konu dışına çıkılmasın ya..
önerin için teşekkür ederim bu arada laflarım saçmalayanlara.

Son düzenleme:
pardon da senin zoruna niye gidiyor ben onu anlamadım .konu sahibi sadece bir sorununu paylaşmış madem tasvip etmiyorsun ya hiç bakma konuya yada bu şekilde yargılama sen de şuan bence ALLAHla kul arasına giriyorsun eğer günahsa bu onu ilgilendirir.

böylelerine çok sinir oluyorum daha çok insanı dinden soğutuyorlar .. bide her cinsellik konusunda aynı şey cinsellik değince akla hemen din geliyor . pehhh ..

konusahibi arkadaşım bence senin sorunun erkek arkadaşının söylediği sözler yüzünden yani biraz kıyaslamaya girmiş sende doğal olarak psikiolojik etkilenmişsin diye düşünüyorum .
recm mi? aaa burasi ataturkun kurdugu cumhuriyet mi? yoksa iran mi sudii arabistan mi?
canim atam eger kemiklerin sizliyorsa suanda gercekten cok haklisin....

kendimi vücudumu tanıyorum, tek başıma normal derece ıslaklık oluyor ama söylediğim gibi sevgilimleyken sevişmeye başladık mı kuruma oluyor ve ben anlam veremıyorum zevk almak stıyorum pekı bu kuruluk neden ..

Odaklanma sorunu da yaşıyor musun? ilişki sırasında ilişkiye odaklanmama gibi?

sorununun psikolojik olduğunu düşünsen de bence ilk önce jinekoloğa görün daha sonrasında zaten psikolojik olduğuna karar verilirse psikoloğa sevk edilirsin. her psikoloğa da gitme zaten jinekolog tavsiyeli cinsel problemler üzerine uzaman birine gidersen daha faydalı olur

Östrojen hormonu eksikliği yaşıyor olabilirsin...
Bir doktora görünüp tahlil yaptırman yararına olur...
Sorunun çözümsüz değil...Ama çözümü burada değil...

ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.

Hangi din, size bu şekilde hakaret etme hakkını veriyor?
Beniim güzel islamım değil..Peki hangi din?

siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.

Türkiye Cumhuriyetinde bu hakaretlerin bedeli nedir?

herkes kendi namus bekçiliğini yapsa bize gerek kalmayacak ama şu ara bize çok iş düşüyor...biz cennete koşuyoruz ,koşamayanlar düşünsün gerisini...

Vay arkadaş...
Siz Allah'lığa soyunmuşsunuz...Şu cümleden sonra yeriniz neresi olur bilinmez...

Ya arkadaşlar sakin...sakin...sakin...
Bu ne celallik böyle yahu.

Herkes dilediği gibi yorum yapar.
Nuryolu da başka düşünüyor demekki.
Böyle düşünüyor diye onu taşlamamıza gerek yokki.

Herkes dilediği gibi düşünebilir, ama kimse dilediği gibi yorum yapıp dilediği gibi hakaret edemez...

Gene aynı arkadaşlar ve gene cinsel birliktelik yaşayan bir kız..

Yahu ben neden her cinsel birliktelik yaşayan kızların açtığı konularda 3-4 kişi görüyorum sürekli..

Hep aynı laflar üstüne üstlük "sen cehennemliksin" "ben cennetliğim" gibi bir fikir var bir de arkadaşlarda.

Madem siz çok dindarsınız arkadaşlar ne diye sürekli cinsellik içerikli topiclerde dolaşıyorsunuz ?

İnsanları yargılamak için mi, yoksa kendinizi mutlu etmek için mi ?

En günah şey bu cennetlik bu cehennemlik diye ayırım yapmak ve ben sanmıyorum ki sizin gibi kin, nefret, öfke dolu insanlar cennetin kapısından girebilsin..

Müslümanlık hoşgörü dini değil mi ?

Bir de Kur'an da recm demişsin cezasını da keşke bir eline alıp okusan hiç değilse bilgin dahilinde yorum yapardın..

Bu arkadaş müslüman da olabilir başka bir dine mensup da olabilir,

Kendi kararı değil mi cinselliği yaşamak, sanki size zararı var ?

Bir de sizin yaptığınız yargılamaların şeriatta bile yeri yok.

Kulaktan duyma din bilginizle gelip burada kibirlik taslamanın da lüzumu yok..

Konu sahibi bence de biraz piskolojik bir durum gibi..

İstersen biraz ara verin cinselliğe bir özlem oluşsun, belki daha istekli olursunuz.

Aklıma bir tek bu geldi :31:

ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.

Kimse sana bu tür konuları zorla okutturmuyor,yorum yap diye baskı uygulamıyor.Herkesin kendi hayatı,sana mı kaldı başkalarının hayatını eleştirmek?Her insan kendi hayatından sorumludur bu dünyada,eğer dini inancın o kadar kuvvetliyse insanları yargılama hakkının sadece Allah'a mahsus olduğunu bilirsin!

Konu sahibi arkadaşım erkek arkadaşına hala aşık olduğuna göre sorun bence nasıl seviştiğinizle ilgili.Demek ki erkek arkadaşın sevişirken yeterince nazik olmuyor,ya da sana nasıl zevk verebilceğini bilmiyor.

Ön sevişmeyi uzatın,kuruluğun sebebi sevişmeden önce oral yapmamaktan ya da cinsel organları ıslatmamaktan kaynaklanıyor olabilir.Biraz açık yazdım umarım kabalık olmamıştır.

Eğer bunları yaptığınız halde aynı sorunlar varsa senin psikolojinle ilgili olabilir.Belki psikolojik açıdan kendini sevişirken suçlu hissediyorsundur,sevişmeye odaklanamıyorsundur.Bu şuanki ve ilerideki cinsel hayatın için büyük sorun teşkil edebilir.İnternette bu konuyla ilgili araştırmalar yap,eğer cinsel hayatını paylaşabileceğin yakın arkadaşların varsa onlarla paylaş.Bunlar seni rahatlatabilir.

Kıyaslama oldugunu soylemişsin sanırım belki bu nedenle kendini kasıyor olabilirsin, o n geldiginde sadece o anı yasamaya calıs, ana odaklan.

son donemlerde kilo alma/verme gibi bir durum yasadıysan da psikolojik olarak boyle bir yansıması oluşmuş olabilir.

Ayrıca isteksizlik dönem dönem kadınlarda da erkeklerde de rastlanılan bir durum. Panik yapma, ıslanamıyorum diyip kendini hepten strese sokma :)

canım ya erinmedim tüm yorumları tek tek okudum ve alakasız gereksiz konuşanları bu tavır ve düşüncelerinden dolayı ben ayıplıyorum yazık.
var olan ıslaklık sorunun sevgilinin seni eskisiyle kıyas yapmasından dolayı daha da artmış gibi sanırım hani kendini eksik,sevgiline yetmiyor gibi hissetmen bundan dolayı olsa gerek.bu durumda akışına bırakmanı ön sevişmeyi uzatmanı tavsiye edebilirim sana bana da psikolojik gibi geldi sorunun ;)

Konu sahibi arkadaşım erkek arkadaşına hala aşık olduğuna göre sorun bence nasıl seviştiğinizle ilgili.Demek ki erkek arkadaşın sevişirken yeterince nazik olmuyor,ya da sana nasıl zevk verebilceğini bilmiyor.

Ön sevişmeyi uzatın,kuruluğun sebebi sevişmeden önce oral yapmamaktan ya da cinsel organları ıslatmamaktan kaynaklanıyor olabilir.Biraz açık yazdım umarım kabalık olmamıştır.

Eğer bunları yaptığınız halde aynı sorunlar varsa senin psikolojinle ilgili olabilir.Belki psikolojik açıdan kendini sevişirken suçlu hissediyorsundur,sevişmeye odaklanamıyorsundur.Bu şuanki ve ilerideki cinsel hayatın için büyük sorun teşkil edebilir.İnternette bu konuyla ilgili araştırmalar yap,eğer cinsel hayatını paylaşabileceğin yakın arkadaşların varsa onlarla paylaş.Bunlar seni rahatlatabilir.

bende psikolojik olduğunu düşünyüyorum, önerilerin için teşekkür ederim

Kıyaslama oldugunu soylemişsin sanırım belki bu nedenle kendini kasıyor olabilirsin, o n geldiginde sadece o anı yasamaya calıs, ana odaklan.

son donemlerde kilo alma/verme gibi bir durum yasadıysan da psikolojik olarak boyle bir yansıması oluşmuş olabilir.

Ayrıca isteksizlik dönem dönem kadınlarda da erkeklerde de rastlanılan bir durum. Panik yapma, ıslanamıyorum diyip kendini hepten strese sokma :)

haklısın bu söylenilenler baya bi rahatlattı beni.

Back
X