Sevgilim çok değişti ve beni terk etti

papatya kalpli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
19
0
1
24
Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?

Ciddi ilişki yaşıyoruz sanın da kendinizi ona iyice açın diye aile ile tanıştırma numarası elinde patlamış, g.tüm g.tüm kaçmış.

İstediğiyle takılcak belki yatıp kalkacak sonra canı isterse size gelecek yok ya . Sakın kabul etme.
Evet üzücü ama böyle düşünen biriyle ne kadar mutlu olursun. Keşke duygularımıza hakim olabilsek istediğimizde unutabilsek ama bazen şimdi üzülmek daha iyidir.

Belki korkusunun yersiz olduğunu farkeder ama o bişey yapmadan sen yapma bence.
Belki yaşınız evlenmek için küçüktür bilmiyorum

Üniversitede tanıştık . Depremden dolayı uzak kaldık . İkimiz de deprem bölgesinde yaşıyoruz. Üniversitede rüya gibi bir birlikteliğimiz vardı . O da çok seviyordu beni yani öyle görünüyordu. Acaba mesafe mi yoksa yaşadığımız kötü olaylardan sonra
Ciddi ilişki yaşıyoruz sanın da kendinizi ona iyice açın diye aile ile tanıştırma numarası elinde patlamış, g.tüm g.tüm kaçmış.
İnanın 7 ay boyunca o da çok uğraştı çabaladı . Yani herşey sadece elde etmek için miydi ? Ama onu ne kadar sevdiğimin farkındaydı ve asla böyle sevilmeyecek olduğunu da biliyordu
Ben sadece çok pişman olmasını istiyorum yasadiklarimi yaşamasını

Evlenmeye açık bir insan değilmiş, gözü dışarda kalmış.

İlk sevgilisi siz miydiniz ? Genelde erkeklerin öyle bir kafa yapısı oluyor çünkü.

Ben sadece çok pişman olup bana yalvarmasini görmek istiyorum. Çünkü ben kalsın diye çok yalvarmistim ağlamıştım . Bana yasattiklarini kabullenemiyorum ve o da hayatına hicbisey olmamış gibi devam etsin istemiyorum

Önüne bak.
Asıl böyle bir g.. verenden kurtuldugun için yat kalk şükret.

Gerçek yüzünü görmüşsün reklamlar bitmiş. Hala daha ne istiyorsun gelmesini.
Asıl sen engelle her yerden,ozleyince gelip dopamin doldurup gitmesine de izin verme.
Görsün insan nasıl terkediliyor
Evet dönmesinden kastım buydu . Pişmanlığını görmek istiyorum. Bana yasattiklari yanına kalmasın . O kadar çok emek verip, kendimden ödün verdim ki ..

Avcı ruhu. Siz teksiniz sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Avlardan birisiniz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…