- 8 Mayıs 2023
- 19
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi papatya kalpli
-
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinHiç o diyaloglara girmeyin. Ortak tanıdığınız varsa o alsın. Sizi üzmekten başka hiçbir işe yaramaz. Tahmin edebiliyorum çok üzülüyorsunuz. Bizlere bunu yazmak da kolay ama inanın unutacaksınız.
Ablacım bugün bi gitar kaç para biliyo musun sen?^'xhxhGitarım onda. Geri almak istiyorum ama mesaj da yazmak istemiyorum. Hani onu aldıktan sonra hiçbir bahane kalmaz elinde bana ulaşmak için. Benim de kalmaz .
Teşekkür ederim, öyle yapacagimBunu da ondan uzaklaşarak görebilirsiniz. Erkekler peşinden koşacağı ağladığı çabaladığı kadına yanarlar. Bu gurursuzluk size bir sey kazandırmaz.
Parası falan önemli değil. Ben müzik okuyorum ve o benim ilk gitarimAblacım bugün bi gitar kaç para biliyo musun sen?^'xhxh
Umarım en kısa zamanda atlatırsınızÇok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içiniyi geldi burası . İçime atmaktan yorulmustum
Ay aynı dosya bende de vardı. Çok güzel başladı, devam etti. Ailesi ilişkimizi bilmiyordu ama beni tanıyorlardı ve çok yakıştırıyorlardı. Ablasıyla tanıştırdı. Evlenmek istiyorumlar, iyi ki karşıma çıktınlar sensiz yapamamlar. Bunlar böyle ilerleyen ilişkilerde "aa demek ki evliliğe bu kadar kolay gidebiliyormuşum, neyse daha gencim madem bu kadar kolay daha sonra yaparım" diye düşünüp kendilerince hayatlarını yaşamak istiyorlar bağlanmaktan kaçıyorlar. Yapacağın tek şey sessiz kalmak. Sosyal medya kullanıyorsan takipleşiyorsanız ya da görme imkanı varsa hiçbirşekilde gönderme yapma paylaşımların her zamanki sıklığında ilerlesin biraz da gizemli yaşa. Bu kız beni çok seviyor nasılsa her şey kolay diye düşünürken bir anda unutuldum mu düşüncesiyle alaşağı olur. Ben böyle yaptıkca iki ay arayla iki kere köpek gibi geldi kapıma kabul etmediğim için tekrar gelecek. Eğer kabul etseydim tekrar gidecekti. Ben artık onu istemiyorum ama sen seninkini bu şekilde geri getirebilirsen ona göre bir yol izleyebilirsin. Nacizahe tavsiyemdir.Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
Seversin de güvenirsin de, daha yaşın 22Ben de istemiyorum sevilmesini. Bana ümit verip beni yarı yolda bırakırken hiç umrunda bile olmadım onun. İlahi adalete teslim ettim onu. En azından sevdiği kişilerin kalplerinde yer edinmesin . Çünkü ben belki bir daha asla kimseyi böyle sevemeyecegim guvenemeyevegim
Aileler iç içe olacak, yıllarca bekleyeceksiniz, b.ku çıkacak o işin. Tecrübeler konuşuyor burda, o iş hiç hayal ettiğin gibi olmuyor çiçeğim.Ben onu gerçekten sevdiğim için onunla ilgili çok hayalim oldu. Hemen evlenmek değil ama söz nişan vs olursa aileler de iç içe olur diye .
Abla ne güzel yazıyorsun yaÖnüne bak.
Asıl böyle bir g.. verenden kurtuldugun için yat kalk şükret.
Çok teşekkür ederimAy aynı dosya bende de vardı. Çok güzel başladı, devam etti. Ailesi ilişkimizi bilmiyordu ama beni tanıyorlardı ve çok yakıştırıyorlardı. Ablasıyla tanıştırdı. Evlenmek istiyorumlar, iyi ki karşıma çıktınlar sensiz yapamamlar. Bunlar böyle ilerleyen ilişkilerde "aa demek ki evliliğe bu kadar kolay gidebiliyormuşum, neyse daha gencim madem bu kadar kolay daha sonra yaparım" diye düşünüp kendilerince hayatlarını yaşamak istiyorlar bağlanmaktan kaçıyorlar. Yapacağın tek şey sessiz kalmak. Sosyal medya kullanıyorsan takipleşiyorsanız ya da görme imkanı varsa hiçbirşekilde gönderme yapma paylaşımların her zamanki sıklığında ilerlesin biraz da gizemli yaşa. Bu kız beni çok seviyor nasılsa her şey kolay diye düşünürken bir anda unutuldum mu düşüncesiyle alaşağı olur. Ben böyle yaptıkca iki ay arayla iki kere köpek gibi geldi kapıma kabul etmediğim için tekrar gelecek. Eğer kabul etseydim tekrar gidecekti. Ben artık onu istemiyorum ama sen seninkini bu şekilde geri getirebilirsen ona göre bir yol izleyebilirsin. Nacizahe tavsiyemdir.
Çok teşekkür ederimUmarım en kısa zamanda atlatırsınız
Hayatın bir dengesi olduğuna inanırım ben, kötü, duyarsız insanları çevrenizden uzak tutarsanız güzelliklere ve iyi insanlara yer açmış olursunuz. Güzel günler diliyorum
Seni çok iyi anlıyorum ben de yeni ayrıldım ben de yaşadıklarım için çok üzülüyorum ama bazen olmayınca olmuyor . Erkekler gamsızlar üzülmüyorlar hiçbir şeyeBen sadece çok pişman olup bana yalvarmasini görmek istiyorum. Çünkü ben kalsın diye çok yalvarmistim ağlamıştım . Bana yasattiklarini kabullenemiyorum ve o da hayatına hicbisey olmamış gibi devam etsin istemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum ben de yeni ayrıldım ben de yaşadıklarım için çok üzülüyorum ama bazen olmayınca olmuyor . Erkekler gamsızlar üzülmüyorlar hiçbir şeye
İnşallah( Umarım bir an önce atlatırız
AminnİnşallahÇok daha iyi birileri çıksın karşımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?