Ay aynı dosya bende de vardı. Çok güzel başladı, devam etti. Ailesi ilişkimizi bilmiyordu ama beni tanıyorlardı ve çok yakıştırıyorlardı. Ablasıyla tanıştırdı. Evlenmek istiyorumlar, iyi ki karşıma çıktınlar sensiz yapamamlar. Bunlar böyle ilerleyen ilişkilerde "aa demek ki evliliğe bu kadar kolay gidebiliyormuşum, neyse daha gencim madem bu kadar kolay daha sonra yaparım" diye düşünüp kendilerince hayatlarını yaşamak istiyorlar bağlanmaktan kaçıyorlar. Yapacağın tek şey sessiz kalmak. Sosyal medya kullanıyorsan takipleşiyorsanız ya da görme imkanı varsa hiçbirşekilde gönderme yapma paylaşımların her zamanki sıklığında ilerlesin biraz da gizemli yaşa. Bu kız beni çok seviyor nasılsa her şey kolay diye düşünürken bir anda unutuldum mu düşüncesiyle alaşağı olur. Ben böyle yaptıkca iki ay arayla iki kere köpek gibi geldi kapıma kabul etmediğim için tekrar gelecek. Eğer kabul etseydim tekrar gidecekti. Ben artık onu istemiyorum ama sen seninkini bu şekilde geri getirebilirsen ona göre bir yol izleyebilirsin. Nacizahe tavsiyemdir.