Sevgilim çok değişti yardım edin ne yapmalıyım?

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Merhaba arkadaşlar yardimlariniza cok ihtiyacım var. Öncelikle sorun başlıktan anlaşılacağı gibi, sevgilim. Ben bu adamı tanıdığımda ya da tanımaya calıştığımda bu adam dindardı. Yani bildiğiniz bana dini bazı seyleri ögretiyordu. Sonra sevgili olduk zaman geçtikçe değişmeye başladı. Cinsellikten başka şey düşünemez oldu. Sürekli cinsel içerikli konuşma açmaya çalışıyor. Sürekli derken.. Gerçekten sürekli, her gün her gün... Kendimi cok kotu hissediyorum. Bu adam beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım? Bunaldim artık bu iliski bu şekilde yürür mü bilmiyorum.

Sen konuşmak istemiyorsan bunu net şekilde dile getir. Hala devam ediyorsa ayrıl. Tacize girer artık istemediğini bildiği halde devam etmesi. Ama çok net ol. Naz niyaz zannetmesin.

Canım sen dindar bir insansan sana yaklaşmak için kendini öyle göstermiş olabilir mi? Veya seni etkilemek için dindarmış gibi davranmış olabilir mi? Günahını almak istemem Gerçi Allah bilir ama sürekli cinsellikten bahsetmek hiçbir insana yakışmaz. Bir insan çok inançlı yaşıyorsa zaten karşısındaki nikahlı olmadığı kadınla değil cinsellik konuşmak, oldukça mesafeli davranır. Böyle zamanlarda ona yaptığının dinen uygun olmadığını kaynak göstererek anlatsan(ayetlerden veya dini sohbetlerlerden örnekle) belki caydırıcı olabilir.

Bu durumdan rahatsizsan sert bir dille uyar.
Mide vulandirici hergin konuyu o yone kaydormasi ustelik siz rahatsiz olurken.bende olsam sevgisnden suphe duyardim

Ona her şeyin bir sınırı olduğundan bahsedin her şey karşılıklı olur.siz istemediğiniz hiç birşeyi yapmayın

Canım sen dindar bir insansan sana yaklaşmak için kendini öyle göstermiş olabilir mi? Veya seni etkilemek için dindarmış gibi davranmış olabilir mi? Günahını almak istemem Gerçi Allah bilir ama sürekli cinsellikten bahsetmek hiçbir insana yakışmaz. Bir insan çok inançlı yaşıyorsa zaten karşısındaki nikahlı olmadığı kadınla değil cinsellik konuşmak, oldukça mesafeli davranır. Böyle zamanlarda ona yaptığının dinen uygun olmadığını kaynak göstererek anlatsan(ayetlerden veya dini sohbetlerlerden örnekle) belki caydırıcı olabilir.

Ben dindar bir insan değilim ama o öyle görünüyordu öyle davranıyordu. Sonradan birden değişti anlamadim. Ornek veriyorum kendi de biliyor ama nedense anlamıyor.

Üzerine bir kova buzlu su dök, ateşi sönsün :KK48:

Durumdan rahatsızsan ayrılacaksın yapabileceğin bir şey yok, zaten hep böyleymiş ama seni hayatına alana kadar bunu saklamış, değişmedi yani sadece aslına döndü.

Merhaba arkadaşlar yardimlariniza cok ihtiyacım var. Öncelikle sorun başlıktan anlaşılacağı gibi, sevgilim. Ben bu adamı tanıdığımda ya da tanımaya calıştığımda bu adam dindardı. Yani bildiğiniz bana dini bazı seyleri ögretiyordu. Sonra sevgili olduk zaman geçtikçe değişmeye başladı. Cinsellikten başka şey düşünemez oldu. Sürekli cinsel içerikli konuşma açmaya çalışıyor. Sürekli derken.. Gerçekten sürekli, her gün her gün... Kendimi cok kotu hissediyorum. Bu adam beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım? Bunaldim artık bu iliski bu şekilde yürür mü bilmiyorum.

Yaşlar kaç,merak ettim..

Bir de en baskın duygular bu tarz insanlardan çıkar. Genellikle içlerine attıklarından çıkınca böyle oluyor.

Adamın niyeti belli nesini uyaracaksin? Sana ters geliyorsa ayril yapacak şey yok

Yaşlar kaç,merak ettim..

Bir de en baskın duygular bu tarz insanlardan çıkar. Genellikle içlerine attıklarından çıkınca böyle oluyor.

Ben 24 yaşındayım, erkek arkadaşım da 27 yaşında. Belki de öyledir bilmiyorum ama cok üzülüyorum acaba beni oyle konusmalari istemedigim halde acmaya mi deger görüyor diye düşünüyorum.

hakiki dindar insan sevgili yapmaz. böyle din kisvesine bürünen insanlara inanmayın demek ki sizi böyle kandırmış ondan sonra da gerçek yüzüne dönmüş.

yoksa dediğim gibi sevgili yapmak hakiki dindar insanın yapacağı iş değildir.

Back
X