Sevgilim çok ilgisiz

Ne zamandır konuşuyorsunuz 3 ayda tanıyorsun hangi ara ilişki aşamasına geçtiniz acaba o.O ya da uzun süredir konuşuyor musunuz? Sosyal medya ilişkileri bana çok sağlıklı gelmiyor.

Kızlar öncelikle merhaba hemen konuya giriyorum, benim 3 aylık bir ilişkim var kendisiyle sosyal medya üzerinden tanıştık.Nasil oldu bilmiyorum ama ona bağlandım gerçekten çok seviyorum ara arada görüşüyoruz.Yan yanayken çok ilgili tamam diyorum işte aradığım adam bu gayet iyi anlaşıyoruz filan.Ama ben yazmazsam yazmıyor,bir de çok gizemli takılıyor nasıl anlatayım mesela sonuçta sevgilim bana attığı fotoğrafları saklıyorum ama o bana attığı fotoğrafları tekrar atıyor bu bende var diyorum unutmuşum diyor açıkçası buna benzer şüphe çeken bir kaç durum daha var defalarca kez sordum başkası mı var başkasıylada konuşuyosan söyle diye yemin ediyor yok diye ama bilmiyorum kafam çok karışık sizce neden böyle sevmiyor olabilir mi ??
Başkasına atmışta hatlar karışmış gibi hani anlatabildim mi

Başkasına atmışta hatlar karışmış gibi hani anlatabildim mi
evet evet aynen benzer bir durum oldu hatta kendisi işteyken bana evdeki bir fotoğrafını attı bende hayırdır işte değilmiydin dedim önceden sana atmak için çekmiştim dedi Allah allah filan oldum bende aslında durumu çokça belli ediyorum ama kabul etmiyor.

evet evet aynen benzer bir durum oldu hatta kendisi işteyken bana evdeki bir fotoğrafını attı bende hayırdır işte değilmiydin dedim önceden sana atmak için çekmiştim dedi Allah allah filan oldum bende aslında durumu çokça belli ediyorum ama kabul etmiyor.
Çelişkili gerçekten ne olduğunu öğrenmeye çalış

Kızlar öncelikle merhaba hemen konuya giriyorum, benim 3 aylık bir ilişkim var kendisiyle sosyal medya üzerinden tanıştık.Nasil oldu bilmiyorum ama ona bağlandım gerçekten çok seviyorum ara arada görüşüyoruz.Yan yanayken çok ilgili tamam diyorum işte aradığım adam bu gayet iyi anlaşıyoruz filan.Ama ben yazmazsam yazmıyor,bir de çok gizemli takılıyor nasıl anlatayım mesela sonuçta sevgilim bana attığı fotoğrafları saklıyorum ama o bana attığı fotoğrafları tekrar atıyor bu bende var diyorum unutmuşum diyor açıkçası buna benzer şüphe çeken bir kaç durum daha var defalarca kez sordum başkası mı var başkasıylada konuşuyosan söyle diye yemin ediyor yok diye ama bilmiyorum kafam çok karışık sizce neden böyle sevmiyor olabilir mi ??
Sosyal medyadan birine nasıl bu kadar kolay bağlandınız?

Ne zamandır konuşuyorsunuz 3 ayda tanıyorsun hangi ara ilişki aşamasına geçtiniz acaba o_O ya da uzun süredir konuşuyor musunuz? Sosyal medya ilişkileri bana çok sağlıklı gelmiyor.
Nereden bulursunuz böyle badboy gibi takılan tipleri.
Size yazık değil mi üzülüyorsunuz durduk yere?
Salın ipini gitsin.
o kadar haklısınız ki bütün bunların farkındayim ama vazgeçemiyorum ben karar veriyorum tamam diyorum hoop başa

İki kez denedim açıkçası sosyal medya hesaplarımdan sildim wpden telden engelledim sonuçta yine engeli açıp kendimi rezil ettim :KK43: yapamıyorum yani mesajda atmasa hayatımda olması yetiyor sanki kopamıyorum :KK43:
Boşluk hissi olabilir mi bu?

Back
X