- 14 Ekim 2017
- 93
- 41
- 88
- Konu Sahibi Maraldeniz
ooff oof ne yapicam büyük bir çıkmazdayimvermiyorsa kesin var bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooff oof ne yapicam büyük bir çıkmazdayimvermiyorsa kesin var bişey
3 aylık herif yahu, neyin çıkmazı bu? Şutla gitsin.ooff oof ne yapicam büyük bir çıkmazdayim
belkiBoşluk hissi olabilir mi bu?
Canım herkesin başına gelebilecek birşey bu , lakin bence umursama kendine daha faydalı hobiler edin. Bu ilişkiden sana hayır gelmez inan bana..o kadar haklısınız ki bütün bunların farkındayim ama vazgeçemiyorum ben karar veriyorum tamam diyorum hoop başa
aslında 3 ay aşık olmak için kısa bir süre değil bence, yani aşık olmak için uzun bir süreç mi gerekli bu ikisi göreceli konular3 aylık herif yahu, neyin çıkmazı bu? Şutla gitsin.
iki kez denedim başarılı olamıyorumCanım herkesin başına gelebilecek birşey bu , lakin bence umursama kendine daha faydalı hobiler edin. Bu ilişkiden sana hayır gelmez inan bana..
Başarılı olunmayacak hiç birşey yok. 3 ay ? İnsanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyor. Ölüm bile unutuluyor yapmayın Allah aşkına. Kendi kendinize yapıyorsunuziki kez denedim başarılı olamıyorum![]()
çok haklısınız aslında, teşekkür ederimBaşarılı olunmayacak hiç birşey yok. 3 ay ? İnsanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyor. Ölüm bile unutuluyor yapmayın Allah aşkına. Kendi kendinize yapıyorsunuz
Bu kadar ahlayıp vahlamak için kısa süre tabi. Kaç kere görüştünüz yüz yüze?aslında 3 ay aşık olmak için kısa bir süre değil bence, yani aşık olmak için uzun bir süreç mi gerekli bu ikisi göreceli konular
6 7 kez sanırımBu kadar ahlayıp vahlamak için kısa süre tabi. Kaç kere görüştünüz yüz yüze?
Mesela okuldan tanıyor olsanız o ilk elektiriklenmeler yüzyüze olsa çok başka şeylet yazardım ama sizinki çok başka. Bence başka alternatif deneyim bana bağımlısınız gibi geldien büyük hatam kabul ediyorum üstelik bu gibi durumlara çok karşı olmama rağmen
Tamam insan üzülür, bir miktar vakit geçirmişsiniz, paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Ama 3 aylık daha yav. Çıkmaza girecek birşey yok. Adam ne deseydi, sorduğun anda flört listesini mi dökseydi önüne? Tabi inkar edecek. Gözünü aç.6 7 kez sanırım
haklısınız teşekkür ederimTamam insan üzülür, bir miktar vakit geçirmişsiniz, paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Ama 3 aylık daha yav. Çıkmaza girecek birşey yok. Adam ne deseydi, sorduğun anda flört listesini mi dökseydi önüne? Tabi inkar edecek. Gözünü aç.
En güzel yöntem sahte hesap açıp onu oltaya düşürmek gözü dışarıda mı sizdemi anlarsınızdedim aslında senden vazgeçemem dedi, ve sordum defalarca kez başkası mı var diye yemin ediyor yok diye
Bence hiç gerek yok yorulduğunda değmez. Birinden rahatsız oluyorsan illaki vardır birşeyler olmaz o işEn güzel yöntem sahte hesap açıp onu oltaya düşürmek gözü dışarıda mı sizdemi anlarsınız