Sevgilim çok ilgisiz

o kadar haklısınız ki bütün bunların farkındayim ama vazgeçemiyorum ben karar veriyorum tamam diyorum hoop başa
Canım herkesin başına gelebilecek birşey bu , lakin bence umursama kendine daha faydalı hobiler edin. Bu ilişkiden sana hayır gelmez inan bana..

aslında 3 ay aşık olmak için kısa bir süre değil bence, yani aşık olmak için uzun bir süreç mi gerekli bu ikisi göreceli konular
Bu kadar ahlayıp vahlamak için kısa süre tabi. Kaç kere görüştünüz yüz yüze?

en büyük hatam kabul ediyorum üstelik bu gibi durumlara çok karşı olmama rağmen
Mesela okuldan tanıyor olsanız o ilk elektiriklenmeler yüzyüze olsa çok başka şeylet yazardım ama sizinki çok başka. Bence başka alternatif deneyim bana bağımlısınız gibi geldi

6 7 kez sanırım
Tamam insan üzülür, bir miktar vakit geçirmişsiniz, paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Ama 3 aylık daha yav. Çıkmaza girecek birşey yok. Adam ne deseydi, sorduğun anda flört listesini mi dökseydi önüne? Tabi inkar edecek. Gözünü aç.

Tamam insan üzülür, bir miktar vakit geçirmişsiniz, paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Ama 3 aylık daha yav. Çıkmaza girecek birşey yok. Adam ne deseydi, sorduğun anda flört listesini mi dökseydi önüne? Tabi inkar edecek. Gözünü aç.
haklısınız teşekkür ederim

Back
X