• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çok kıskanç

yagmuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
64
0
36
Bursa
Selam kızlar. İnanın ne yapıcam hiç bilmiyorum. Lise sondayım. Lise 1'den beri bi beraberliğim var. ( Maşallah diyiiin :) ) Ama sevgilim aşırı derecede kıskanç. ;
Erkeklerle konuşmamı sorun ediyor, ki konuşmuyorum.
Bir erkek arkadaşımın kitabını almam bile anormal bi durum yani. ( kavga bile etmiştik, neymiş efendim kızlar dururken niye erkekten kitap almışım. arkamda oturuyordu aldım )
Eteğim çok kısaymışmış, halbuki kısa filan diğil. dizimin azıcık üzerinde. öyle kısa filan giyinen bi insanda diğilimdir giyinmemde yani.
Ondan izinsiz sokağa bile çıkınca sorun ediyor.
Erkek bebekleri sevsem, niye seviyor oluyorum. Ondan bile kıskanıyor.
Kuzenimle dahi görüşmüyorum, üst katta oturduğu halde. Kuzenimden bile kıskanıyor.
Biri yol mu sordu, erkekse söylemiycem. Arkadaşlarımla bi kafede miyim ( ki ondan ayrı çıkmam ) eğer garson filan erkekse onla dahi konuşmucakmışım. ( sanki muhabbet edicem..)
ve daha nicesiiii..
kızlar napıcam ben. ve ben bunları bana yapmasına izin veriyorum. yani insan hayatının merkezine kendini koymalı derler ya, hayatımın merkezinde o var. ve sanırım ipler daha en başında onun eline geçmiş..
Sizden fikir almak konuşmak istediim

canım sen hatayı başta yapmış gibisin ve kendinde söylemişsin zaten ipleri baştan ele vermek..
ama küçükmüşsünde o zamanlar ne bilim bilerekmi yaptın bilmedenmi bunu..
ama sevgilin gerçekten cok kıskancmış bir ömür böyle bir insanal geçirebileceğine inanıyormusun peki sen..çünki gerçekten biraz fazla geldi bana..
bir yerden sonra bu durumdan emin ol ciddi anlamda bıkacaksın..
sen bu işe bir çare bulmaya bak..ve kimse için hayatını bu kadar kısıtlama..herşeyi kendin için ya önce kimse için değil.

Maşallah o zaman:)
Ama gerçekten sıkıcı birşey sevgilinin böyle olması bir olur iki olur tamam ama nereye kadar bi zaman sonra bence sende sıkılırsın bu durumdan.. ki zaten sıkılmışsın konu açmışsın.
Bazı şeyleri kıskanabilir de bebeği kıskanması bana hiç normal gelmedi :50:
Hastalık olmuş onda bu.. hem kendisine hem sana hem ilişkinize zarar :50:

ah ah hata bende hata en başında tüm ipleri ona verirsem böyle olur işte ..
ne derse peki sevgilim tamam sevgilim nasıl istersen sevgiliim..
kıskançlığıda geçtim, kavgalarımız da filan ne yapıyor ediyor kendini haklı çıkarmayı başarıyor. dönüyo dolaşıyo kendini haklı çıkarıyo. küçücük şeylerden kavga çıkarıyo. ve beni kaybetmekten korkmuyo kızlar.. çünkü ona benim vazgeçilmezim herşeyim olduğunu hissettirdiim..

Selam kızlar. İnanın ne yapıcam hiç bilmiyorum. Lise sondayım. Lise 1'den beri bi beraberliğim var. ( Maşallah diyiiin :) ) Ama sevgilim aşırı derecede kıskanç. ;
Bir erkek arkadaşımın kitabını almam bile anormal bi durum yani. ( kavga bile etmiştik, neymiş efendim kızlar dururken niye erkekten kitap almışım. arkamda oturuyordu aldım )
Eteğim çok kısaymışmış, halbuki kısa filan diğil. dizimin azıcık üzerinde. öyle kısa filan giyinen bi insanda diğilimdir giyinmemde yani.
Kuzenimle dahi görüşmüyorum, üst katta oturduğu halde. Kuzenimden bile kıskanıyor.
Biri yol mu sordu, erkekse söylemiycem. Arkadaşlarımla bi kafede miyim ( ki ondan ayrı çıkmam ) eğer garson filan erkekse onla dahi konuşmucakmışım. ( sanki muhabbet edicem..)
ve daha nicesiiii..
kızlar napıcam ben. ve ben bunları bana yapmasına izin veriyorum. yani insan hayatının merkezine kendini koymalı derler ya, hayatımın merkezinde o var. ve sanırım ipler daha en başında onun eline geçmiş..

arkadaslar hayat bu bakadar basıt mı? nasıl bır hayat yasamak ıstersın bır dusun kendı ayakların ustunde sorumlulugunu kendın alarak özgür bır sekılde mı yoksa ıyıce sımartarak tepenıze cıkarttıgınız erkeklerın sorumlulugu altında mı? ben cok kızıyorum ya nasıl ızın verebılıyosunuz bır erkegın bukadar ozelınıze hakım olmasına sevgı sahıplenmek anlayısınız bu mu benım 2 senelık bır ılıskım var bırbırımzıe en basta saygımız var ne ben uzerıme dusmeyen seylere karısırım ne de o benım kısılık haklarıma mudalede eder herkes haddını bılır boyle erkekler cok yoktur belkı ama unutmayın erkeklere bus ekılde davrama hakkı verende bız kadınlarız

tatlım bır de parantez ıcınde maasallah deyın demıssın durumdan pek de rahatsız gorunmuyosun benım sevgılım senın sevgılının yaptıklarının bı tanesını bıle yapsaydı bıterdı sen ılıskını devam ettırerek onu kabullenmıssın benım kımsenın ılıskısı ıcın bıtmelı demeye hakkım yok ama tavsıye ıstıyosun şuna emınım oyle karakterde olan bırı degısmez cıkarken bıle sende karısma hakkı buluyosa evlenınce kım bılır bılmedegın daha ne ozellıklerı cıkar ya oldugu gıbı onu kabul et baskasının boyundurugu altında yasa ya da hayatını yalnız ya da baska bırıyle devam et ama özgür yasa
benım fıkrım hayatı elımızden geldıgı sekılde rahat özgür ama sorumluluk tasıyarak yasamak cunku bır kere bu dunyaya gelıyoruz hayatımızı bıle bıle bellı kalıpların ıcıne sokmamızın geregı yok

fıstığım erkek bebeklerinle oynamaya devam et...sen daha çok yolun başındasın..hayatını karartma..üniversite oku..mesleğini al eline..sonrada biz bunlara maşallah diyelim olurmu??

Umarım bu konu fakedir gerçekse düşüp bayılacağım...

Son düzenleme:
ve daha nicesiiii..

Maşallah diyemicem kusura bakma yani
sağlıklı bir durum değil seninki
kaç yaşında biri ile çıkıyorsun merak ediyorum.
Ben okudukça daraldım valla.
İnsanların annesi babası böyle sıkı davranınca daral geliyor, değil ki el oğlunu çekicem.
el oğluna mı kaldı benim kanım canım kuzenimle görüşüp görüşmeme laf etmek, senin kuzeninin yerinde olsam bir daha konuşmazdım senle.
Biz de tam tersidir, erkek kuzenler kız kuzenleri korurlar kollarla dışarı cıktıkları zaman , ya da her zaman arkalarında dururlar ki sevgilileri bilsin biz kuzenimizin arkasındayız onu kırıcak üzücek şekilde davranmasın.
sınıfta erkek arkadasınla konusmana bile katlanamıyorsa kız lisesinde okuyan birini buluverseydi , ayrıca bebek sevmeye laf ediyor meselesini de bu ikinci okuyusum hayatımda daha önce kk dısında böyle bir sey duymamıstım , bana biri böyle bir sey dese sapık mısın kardesim derim demek ki sen kız bebekleri kucagına alınca neler düsünüyorsun ki bana böyle söylüyorsun derdim.
umarım gercegi en kısa zamanda görürsün , erkek arkadasıan resti cekersin , kabul etmezse de kendi bilir ya ayrılırsın ya da hayatını böyle devam ettirirsin.

daha önce de böyle bir konu açılmıştı yine aynı şeyi yazmıştım.
peki ilerde ne olacak üniversite,iş hayatı ?
bunlardan da mı vazgeçeceksin?
napıcaksın yine peki sevgilim deyip oturursun evinde belki evlenirsiniz sonra mutsuz bir evliliğin olur ama işin gücün olmadığı için katlanmak zorunda hissedersin kendini sonra bir bakmışsın ki gençliğinin en güzel yılları bitmişş gitmişşş
düşün taşın dünyaya 1 kere geleceksin ve nasıl bir hayat istiyorsun??
elbette ki çiftler birbirlerini bazı konularda kısatlamak isterler hepimiz yapıyoruz yaptırıyoruz ama bu mantık ve saygı çerçevesinde olursa güzel sonrası zulüm gibi.
ve senin şu an yaşadığın ne kararını sen ver.

canım kusura bakma ama ben erkek arkadasının psikolojik sorunları oldugunu düşünüyorum,hatta kendine güveni 0 gibime de geldi. ne yani o iş yaşantısında,okul yaşantısında bayanlarla muhatap içerisinde olmucak mı olmak zorunda, seni hiç katamıyorum zaten böyle bir insanın seni çalıştırmayacağı kanaatindeyim.onu geçtim erkek bebekleri sevince kıskanıyormus bunu okuyunca düşüp bayılasım geldi:53:Asla büyük konuşmak da istemiyorum ne diyim bilemedim baska senin hayatın,seniin tercihlerin canım

İleride üzülmemek için hemen ilişkini bitir. Bir rahat nefes al. Bence kusura bakma ama maşallah denilecek bir ilişki değil bence.

Back
X