sevgilim çok kıskanç

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
kızlar merhaba
sevgilim acayip kıskanç okula bile o götürür bakkala gitsem ararım söylerim. bir gün habersiz dışarı çıktım saçımdan tutup eve kadar getirdi. kıyafetlerimden tutun elbiselerime kadar herşeyime karışıyor bundan acayip derecede sıkıldımm.

saçından tutup geri getirdi sen canını sokaktamı buldun

Yol ver gitsin ,sacindan tutup eve getirmekte ne oluyor bugun sacindan tutup eve goturen yarin yol ortasinda dover.

Büyük konuşmak istemiyorum ama saçından tutup eve kadar getirmesine nasıl müsade edebiliyorsunuz ?
Yaşlarınız kaç merak ettim ?
Bitti diyeceksiniz, bu kadar zor mu ?
Yerim ben onun psikopatlığını !

Umarım ben yanlış anlamışımdır saçından tutmasına değilde kıskanmasına mı sıkıldınız?

Sıkıldıysanız ayrılın. Tabii ayrıldığınız için sizi saçlarınızdan sürükleyebilir ama siz bunu dert etmiyor gibisiniz o yüzden sorun yok.

Öyle demeyin kızlar.
Birazdan ama biliyorum o beni seviyor
Sevdiği için saçımdan tutup sürükledi diyecek görürsünüz

Ruh hastasıyla birlikte olman için senin de ruh hastası biri olman lazım ki, tencere kapak deyimine uyabilin.
Annen, baban hiç saçını çekerek seni eve sürükledi mi? Kaldı ki onların bile bunu yapmaya hakkı yokken sevgilin kim oluyor?
Akıllı, efendi birileriyle arkadaşlık kurunsanıza güzelim.
Bırak bu salağı, bundan hiç bi halt olmaz.

valla bu forumda herkesin derdine üzülürüm bazen kendimi onların yerine koyarım.ne biliyim herkese dua ederim.ama sen var ya sen.sana hiç bi akıl veremicem.senin gibilere öyle kızıyorum ki.evlen kızım evlen.evlen de gör.dünyanın kaç bucak olduğunu.eğer nickinde yazan tarih doğru ve sen 22 yaşındaysan.senin aklından da şüphe ediyorum.ne desek boş. şiddeti gören sensin ve hala bizden akıl soruyorsun.senin annene babana yazık kim bilir ne zorluklarla büyüttüler seni.ayy çok sinirlendim.keşke okumasaydım.

Ben severim kıskanç erkeği

Ama senin ki başka bi boyut.

Annen baban karışmıyordur o kadar, elalemin oğluna ne oluyor?

Haddini bildiremiyor musun saygı yok ki ilişkinizde..

Hiç çekilmez valla.

saçımdan tutup eve kadar getirdi. Pardon! Sen rahatsız değilsin demi bu adamla olmakla çok afedersin ama! Belalınmı bu senin, sevdiğin adam olamaz! Bir baba bile bu şekilde davranınca tepki alabiliyor,bu hakkı yokken o kim oluyor ki? Çok şaşırdım şuan ne diyiceğimi bilemiyorum..

Anneniz ya da babanız bir gün sacınızdan sürükleyip eve getirdi mi? Elin oğluna bu imtiyazı neden veriyorsunuz? yazık değil mi size, gençliğinize....

seni şimdi saçından tutup eve getiren adam yakında elinde bıçakla sokakta kovalar gazetede 3. sayfaya düşersiniz

Başka bir konunuzda size sevdiğinizden ve aranızdaki sevgiden güvenden emin misiniz diye sormuştum. Siz de ona güvendiğinizi söylemiştiniz. Bir de onun aşkından emin olmasanız ne halde olurdunuz acaba. Habersiz çıktınız diye alnınıza silah dayardı herhalde. Ayrıca sizi saçınızdan sürüyüp eve getirmiş olmasını önemsizmiş gibi es geçip sadece kıskançlığından rahatsızlık duyuyor olmanızın şaşkınlığı içerisindeyim hala. Canınızı sokakta mı buldunuz. Kadınlarımız nasıl bu kadar aciz oluyor anlamıyorum AN-LA-YA-MI-YO-RUM!

daha fazlasını haketmıssın bence az bıle yapmıs !!!! allah akıl fıkır versın sızee pessss!!!!

seni şimdi saçından tutup eve getiren adam yakında elinde bıçakla sokakta kovalar gazetede 3. sayfaya düşersiniz

hakedıyorlar bence yapsınlar adamlar haklı yaaa her haltı yiyip susturdukları oyuncakları var döverlerde söverlerde....amannn bbuna sessız kalan her kadınn dayagıda herseyıde hakedıyor hıc uzulmuyorum artıkk...kızıyorum kızıyorummm kadınların hayatlarını bu kadar ucuzlastırdıklarına kızıyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…