valla canım çok haklıısın aynı fikirleri paylaşıyoruz sanki onu bırakmaması için bir sebeb varmı gibi düşünüyor adam dövüyor arkadaşta kıskanç diye üzülüyor resimin devamı var ondan bahsetmiyor ve bunu hak ediyor evlenirlerde bu gidişlehakedıyorlar bence yapsınlar adamlar haklı yaaa her haltı yiyip susturdukları oyuncakları var döverlerde söverlerde....amannn bbuna sessız kalan her kadınn dayagıda herseyıde hakedıyor hıc uzulmuyorum artıkk...kızıyorum kızıyorummm kadınların hayatlarını bu kadar ucuzlastırdıklarına kızıyorum!!!
valla canım çok haklıısın aynı fikirleri paylaşıyoruz sanki onu bırakmaması için bir sebeb varmı gibi düşünüyor adam dövüyor arkadaşta kıskanç diye üzülüyor resimin devamı var ondan bahsetmiyor ve bunu hak ediyor evlenirlerde bu gidişle
aaaa erkek döver tabi kıskanıyor adam kötümü seviyor demekki ! seven adam döverde söverde öldürürdekesınlıkle evlensınler zaten böyle bıseyı soran bırıne ancak böylesı yakısır...dedıgım gıbı uzulmuyorum artık gercekten kadınlarımız okadar kendılerını asagılatmayı ezdırmeyı sevıyorlar kı adamlarda sonuna kadar kullanıyorlar bunu...daha fazla dövsunler sövsunler amannnn nolcakkk evlenıncede döver hem erkegı degıl mı bosver öldürsünde kolunu bacagını da kırsınn gecer!!!! erkektır yapar ama neden buk adar kıskanıyor tühh tühh tek sorun bu !!!
aaaa erkek döver tabi kıskanıyor adam kötümü seviyor demekki ! seven adam döverde söverde öldürürde
bencede canım:)allah sevgılerını artırsınadamlar zulmettıkce aşka gelir böyle tipler :))
sevgilijne soyle bi dahasina uzerinden kitlesin seni , seni ordan burdan toplamak zorundami bu çocuk ...
o guzelim saçlarina yazik ,suruklemek için çekince kimbilir ne hale geldiler ama demi yoluk yoluk olmu$tur..
sana yazik deil, sen haketmi$in bunu boyle bi adama sevgilim diyorsan pimi çekilmi$ bomba gibi gezmeyi haketmi$in, pardon o bomba sevgilin oluyor galiba ama neysee ..
sevgilinle mutluluklar diliyorum sana ,sevgiline selam soyle guzel guzel dovsun seni ama saçlarina kiymadan ..
bide niye mesji yazip kaçtin onu sorabilirmiyim bi mahsuru yoksa ?
Sen de pipisinden tutup sürükle bir daha ki sefere.
Gül gibi geçinip gidin böyle.
Sen de pipisinden tutup sürükle bir daha ki sefere.
Gül gibi geçinip gidin böyle.
5 gun öncekı konunuzdaki hedıye seçiminizden anlıycak kadar ince ruhlu görunmuyor sevgılınız o hedıyeyı vermedıysenız sakın vermeyın kafanıza geçirir maço adam gelemez böyle şeylere
Şu halde bile güldürdünüz ya beni Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?