sevgilim çok kıskanç

valla canım çok haklıısın aynı fikirleri paylaşıyoruz sanki onu bırakmaması için bir sebeb varmı gibi düşünüyor adam dövüyor arkadaşta kıskanç diye üzülüyor resimin devamı var ondan bahsetmiyor ve bunu hak ediyor evlenirlerde bu gidişle

Son düzenleme:

kesınlıkle evlensınler zaten böyle bıseyı soran bırıne ancak böylesı yakısır...dedıgım gıbı uzulmuyorum artık gercekten kadınlarımız okadar kendılerını asagılatmayı ezdırmeyı sevıyorlar kı adamlarda sonuna kadar kullanıyorlar bunu...daha fazla dövsunler sövsunler amannnn nolcakkk evlenıncede döver hem erkegı degıl mı bosver öldürsünde kolunu bacagını da kırsınn gecer!!!! erkektır yapar ama neden buk adar kıskanıyor tühh tühh tek sorun bu !!!

aaaa erkek döver tabi kıskanıyor adam kötümü seviyor demekki ! seven adam döverde söverde öldürürde

sevgilijne soyle bi dahasina uzerinden kitlesin seni , seni ordan burdan toplamak zorundami bu çocuk ...
o guzelim saçlarina yazik ,suruklemek için çekince kimbilir ne hale geldiler ama demi yoluk yoluk olmu$tur ..
sana yazik deil, sen haketmi$in bunu boyle bi adama sevgilim diyorsan pimi çekilmi$ bomba gibi gezmeyi haketmi$in, pardon o bomba sevgilin oluyor galiba ama neysee ..
sevgilinle mutluluklar diliyorum sana ,sevgiline selam soyle guzel guzel dovsun seni ama saçlarina kiymadan ..

bide niye mesji yazip kaçtin onu sorabilirmiyim bi mahsuru yoksa ?

Son düzenleme:

saclar önemlı tabı

Sen de pipisinden tutup sürükle bir daha ki sefere.
Gül gibi geçinip gidin böyle.

Ne buluyorsunuz boyle piskopatlarda anlamiyorum. Yol ver gitsin. Su halinize bak.

Bence bu kadar kıskançlığın sebebi sevgi değil,ego tatmini.Senin üzerinde hakimiyet kurmayı seviyor.Seven insan,sevdiğinin canını acıtamaz.Ne demek saçından sürüklemek?!

saçından tutup eve getirmek nedir ya ?
yok artıkkk bu cesareti nerden alıyor şaşırıp kalıyorum burda ya yazık valla yazık
anne babalarımız bizim saçımızın teli yere düşsün çöpe atmaya kıyamazken adamın biri gelsin celallendi diye saçından tutup sürüklesinn !!
hiç düşünmeden bitirdim şahsen.

bunu yapana değil ,izin verene kızarım sadece.
biri bana böyle davranacak ya,poliste açar gözünü.

5 gun öncekı konunuzdaki hedıye seçiminizden anlıycak kadar ince ruhlu görunmuyor sevgılınız o hedıyeyı vermedıysenız sakın vermeyın kafanıza geçirir maço adam gelemez böyle şeylere

Son düzenleme:
Sevgililik anlayışınıza hastayım Saçından sürüklenmeye devam et sen. Umarım manşetlerde görmeyiz seni de...

Sen de pipisinden tutup sürükle bir daha ki sefere.
Gül gibi geçinip gidin böyle.

Şu halde bile güldürdünüz ya beni Allah razı olsun.

Bir de konu sahibi bayan öyle mi bilmiyorum ama genelde böyle şeylere bu kadar tahammül eden bayanlar ama seviyor ondan böyle yapıyor, ondan kıskanıyor diyor. Oysa ki çok güzel bir yazı vardı "Kız çocuklarınıza sevilmenin kıskançlıkla olmadığını öğretin." diyordu. Sevgide böyle saçını başını yolmayı bırak bakmaya kıyamazsın ya hele seven erkek, gerçekten sevmenin anlamını bilen erkek elindeki narin bir çiçekmişsin gibi tutar seni, okşar, öper, koklar...

5 gun öncekı konunuzdaki hedıye seçiminizden anlıycak kadar ince ruhlu görunmuyor sevgılınız o hedıyeyı vermedıysenız sakın vermeyın kafanıza geçirir maço adam gelemez böyle şeylere

Ayyyy gece gece ne guldum su mesaja tutamiyorum kendimi okudukca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…