bence değil, koç erkeği bu gibi durumlarda sanki daha duygusallaşıyo hırçınlaşmaktan ziyade.. tabi yanıla da bilirim..
yemek konusunda böyle çünkü yemeği çok sever ve malesef hep aç geziyor son birkaç ayda 8 kilo falan verdi.
birde ben hata yapıyorum bazen (habersiz bırakmak,mesajına cevap vermemek,boş kıskançlıklar şizofrenlikler yapmak) o da seni bırakıp nasıl gidicem askere diyor,gözüm arkada kalacak diye üzülüyor bazen gece ortasında mesaj atıyor uyuyamıyorum diye:gitme:
geçenlerde bir doğum gününe gitti sadece arkadaşlarının sevgilileri vardı,ona kızdım bende, bana ''aşkım sadece sevgilileri vardı hem ciddiler'' dedi; bende ''banane ciddilerse ben sana güvenmiyorum,erkeksin,alkol almışsın bellimi olur'' dedim,yıkıldı resmen sen beni ne sanıyorsun ben o kadar şerefsizmiyim dedi gözleri doldu.
sen şimdi ben askerdeyken yalan yanlış şeyler duyarsın düşünürsün benden ayrılırsın askerde,naparım ben diyor.askerde terkedilme korkusu var.
bunlar geçici mi sizce askere kadar böyle yaparsa napıcam ben son aylarımızı güzel geçirmek isterken kalp kırıklıklarıylamı uğurlycam onu..
Yani seninle görüşmek için işten çıkması bana tuhaf geldi,askere gitmeden sık sık görüşmek içinmi çıkdı işden ?
eğer bu sebeptense evet ona destek ol ayrılık filan dşünme tabiki..Ailesiyle arasının bozuk olmasıda cabası olmuş..Sözlüm demişsin,sen düzeltmek için aralarını bişey yapamazmısın ?
Nede olsa askere gidicek bi genç,ailesi illaki konuşucakdr çocuklarıyla..
Bas tekmeyi derim.
kopleks ettiği bir şeyler vardır emin ol.bir erkek bir kadını her fırsatta aşağılıyorsa yarası vardır.ben bunu anne ve babamdan biliyorum.babam gecekonduda çok çocuklu ailede kıt kanaat büyümüş.annem en zengin semtte en iyi okullarda zenginlik içinde büyümüş.babam alakalı alakasız her kavgada tartışmada anneme burjuva çocuğu saraylı bilmem ne neler sayardı.kaldı ki annem çok alçak gönüllü asla büyüklenmesi olmayan bu konuları ağzına almayan bir kadındır.
bir işe girdi ondada askere gideceksin normalde almamamız gerek seni ama alıcaz diyip tüm işi ona yüklediler,izin günü 15 günde bir ve abuk saatlerdeyi,oda tek olsam sevgilim olmasa çalışırdım ama seni görmeden duramam diyip çıktı.yani devam ederdi ama benim için çıktı.
ailesi değil daha çok babasıyla arası bozuk,iki tarafı da haklı buldum o yüzden karışmıyorum canım ama annesiyle arayı iyi tutuyorum haftada bir yanına gidiyorum sevgilimle
¤ decemBer ¤;10874799 .!.:hakaret alttan alınacak bişey değildir ama bayanlar. karşındaki bi alıştımı gider öyle.
her sıkıntılı olduğumuzda karşımızdakine hakaret etsek etrafımızda insan kalmaz.
sensible bacım olayın geri kalanını öğrenince başka yazdım zaten.. adamın yerinde olsam ben de asabiyet yapardım sanırım.
ama yine de hakaret hoş değil ya. ayrıl dememiştim zaten ama hafiften rest çekilmesinden yanayım..
bi de şu var sensible, bilmiyorum belki katılmazsın.
yani bunlar olmamış olsa, bi kız sevgilisinden hakaret işitse, o ilişki adam olmuyor. yani karşındaki sana saygısını yitirmişse adam olmuyo o ilişki. konu sahibi başta biraz eksik anlattığı için o kişiler de öyle dedi sanırım. tamam sevgili olmak da bağlar insanlar ama, evli çocuklu değilsen, karşındaki insan da sana saygı duymuyosa onu hayatında tutmak işkencedir ya.. aşk herşeyi affetmiyo bence.
Bas tekmeyi derim.
NE KADAR BASİT Bİ DÜŞÜNCEDİR BUUU ?? İNANAMIYORUM. ARKADAŞ YAZMIŞ NOIRMALDE ÖYLE DEĞİLMİŞ İŞTE. ASKERLİK İÇİN ZATEN BUNALIMLARA GİRMİŞ AYRICA ARKADAŞLA GÖRÜŞEBİLMEK İÇİN İŞTEN ÇIKMIŞ MADDİ SORUNLAR DA BUNUN GETİRİSİİİİİ OLMUŞ ÇOCUK BU ARALAR TABİ NORMAL OLAMIYOR. CANIM BENCE BU TİP FİKİRLERE SAKIN KAPILMA. SEN ONU TANIYIP SEVMİŞSİN HERŞEYİ YOLUNDAYKEN YANINDAYDIN DA BU ZOR DÖNEMİNDE Mİ YANINDA OLMAYACAKSIN. BUNLAR GEÇİCİ ŞEYLER ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY DÜZELİR. SIKMA CANINI SAKIN. DUA ET ..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
EVET CANIMMM lülülülülülü DİYENLERİ ÇOK GÖRÜRÜZ ZATEN zemuszemus İNŞALLAH ARKADAŞIN SONU DA ÖYLE OLMZN**** (Siyahi) canim seni alkisliyorumalkisalkisalkis
Iste benimde cevabim bu arkadasaydi. Bas tekmeyi oooh ne kolay böyle.
Yarin birgün bende böyle diyenleri görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?