sevgilim çok sinirli...

bence değil, koç erkeği bu gibi durumlarda sanki daha duygusallaşıyo hırçınlaşmaktan ziyade.. tabi yanıla da bilirim..

yok canım ikizler.en uzak durduğum burç

kızlar nefes filmini izledikten sonra daha kötüleşti filmi izleyenler bilir,özellikle asker yolu bekleyenler etkilenmiştir baya çok gerçekçi şeyler var

abla sen naapmışın ya.. düşüncene katılıyorum ben de güvenmem ama adamın yüzüne söylenmez ki bu :ecrin_bebek: adam şimdi de hınç alıyo senden.. sen o lafın için bi özür dile, bi güzel konuş kötüydüm falan de.. askere gideceğin için duygusallaştım falan de.. onun sözlerinin de seni kırdığını söle, onu asla bırakmayacağını çok sevdiğini falan söle güzel güzel.. ha sonra aynı şekilde davranmaya devam ederse sert çıkarsın..

bu arada koç değilmiş bildim bi koçları bi aslanları bi de balıkları tanırım, gerisinden anlamam.. ikizleri tanıyan biri gelsin konuşsun:ecrin_bebek:

Sen onu yıllardır tanıdığını söylüyorsun.
Birkaç aydır böyleyse bunalıma girmiştir.
Aile sorunları, işsizlik, askere gitme psikolojisi üstüste gelmiş.
Bir de sen ona güven vermiyorsun sanırım gözüm arkada kalacak dediğine göre.
Bence ona anlayışlı davranman ve rahatlatman gerekir.:teselli:
Üzerine gitme ve güvenini kazanmaya bak.
İmkanın varsa terapi görmesi iyi olur bence.

kalp kırıklıklarıylamı yollıcam diyosun ama sende onun kalbini kırmışsın hemde hiç yoktanakannehir

Yani seninle görüşmek için işten çıkması bana tuhaf geldi,askere gitmeden sık sık görüşmek içinmi çıkdı işden ?
eğer bu sebeptense evet ona destek ol ayrılık filan dşünme tabiki..Ailesiyle arasının bozuk olmasıda cabası olmuş..Sözlüm demişsin,sen düzeltmek için aralarını bişey yapamazmısın ?
Nede olsa askere gidicek bi genç,ailesi illaki konuşucakdr çocuklarıyla..

kopleks ettiği bir şeyler vardır emin ol.bir erkek bir kadını her fırsatta aşağılıyorsa yarası vardır.ben bunu anne ve babamdan biliyorum.babam gecekonduda çok çocuklu ailede kıt kanaat büyümüş.annem en zengin semtte en iyi okullarda zenginlik içinde büyümüş.babam alakalı alakasız her kavgada tartışmada anneme burjuva çocuğu saraylı bilmem ne neler sayardı.kaldı ki annem çok alçak gönüllü asla büyüklenmesi olmayan bu konuları ağzına almayan bir kadındır.

bir işe girdi ondada askere gideceksin normalde almamamız gerek seni ama alıcaz diyip tüm işi ona yüklediler,izin günü 15 günde bir ve abuk saatlerdeyi,oda tek olsam sevgilim olmasa çalışırdım ama seni görmeden duramam diyip çıktı.yani devam ederdi ama benim için çıktı.

ailesi değil daha çok babasıyla arası bozuk,iki tarafı da haklı buldum o yüzden karışmıyorum canım ama annesiyle arayı iyi tutuyorum haftada bir yanına gidiyorum sevgilimle

yok tatlım sevgilimin ailesinin durumu bizim gibi,kendisi de benle çıkana kadar cebinde bol parayla gezerdi,club party biletleri satardı organizasyon falan düzenlerdi.
açıkçası çalışmayan birine göre hiç para sorunu yaşamazdı.

ama ben artık öyle şeyler yapmasına izin vermediğim için ordanda para kazanamıyor.

hmm evet zor bi durum,senin için çıkmış bi yerde tabiki..O yüzden belki pişman oldu parasız kalınca acısını senden çıkarıyo galiba..Madem aran iyi annesiyle konuş,hem birebir konuya karışmamış olursun..Kendi açından deilde oğlun üzülüyo böyle strese girdi,tamda askerliği öncesi kendini yalnız hissediyo filan gibi konuşsan,eminim annes duyarsız kalmıcakdır..:umursamaz: Belki bi çözüm olabilir bu:bbo:

ya sende onu kırmışsıın bence sakın bırakma askerde de böyle gider ama

seviyosan bekliceksin . daha gitmeden etkilenmiş ama desteğinle aşabilir

¤ decemBer ¤;10874799 .!.:
hakaret alttan alınacak bişey değildir ama bayanlar. karşındaki bi alıştımı gider öyle.
her sıkıntılı olduğumuzda karşımızdakine hakaret etsek etrafımızda insan kalmaz.

iyide bacim napsin simdi ayrilsin mi?
Ortada aldatma yok, siddet yok.
Hepimiz zaman zaman kirmiyormuyuz sevdiklerimizi?
Yaptigi elbette hos birsey degil, buna katiliyorum.
Ama bazi arkadaslar böyle en ufak birseyde "tekmeyi bas", "ayril gitsin" gibi sözler kullanirsa, cok acik söylim, yarin birgün böyle durumlarla karsi karsiya kalirlarsa evliliklerinde o evliligi zor yürütür bu bayan arkadaslarim.

Kiz yazmis bir sürü sIkIntisi varmis. Bunlar gecince o hareketleride yapmaz herhalde.
Bunca yil yapmamis, 2 ay yapmis diye, bütün yasananlara bir cizgi atip, hadi eyvallah demekte yürekli bir kadina yakismaz.

Bu kadar basitse eger birliktelikler, ozaman bu dünyada kimse kimseyle birlikte olmasin, herkes yalniz yasasin.

Son düzenleme:
sensible bacım olayın geri kalanını öğrenince başka yazdım zaten.. adamın yerinde olsam ben de asabiyet yapardım sanırım.

ama yine de hakaret hoş değil ya. ayrıl dememiştim zaten ama hafiften rest çekilmesinden yanayım..

Kuzu okudum yazilarini, sen dememissin ayril diye biliyorum, ama arkadasin biri söylemis.
Yani benim aklim almiyor nasil bunu söyleyebiliyor bir insan.
Hadi deseki, sevgilim beni defalarca aldatti, birde üstüne dayak atti, ayril demem, kac kurtar kendini derim. Ama bu arkadasin durumu cok farkli.
Ve inanirmisin, buraya konu acanlar o kadar etkileniyorki verilen cevaplardan.

Adamin tepkisi tabikide cok yanlis. Buna katiliyorum. Su dönemde alttan aldigi halde bile devam ediyorsa elbetteki bir tepki vermeli, ama bu ayrilik olmamali.

Yani ben anlamiyorum, ne kadar basitlesti bu iliskiler, ne kadar kolaylasti artik insanlara ayril bitsin gitsin demeler..

Kiskaniyor mu millet birbirini napiyorsa artik.. ya öyle yada hakkaten hic düsünülmeden yorumlar yapiliyor bacim

bi de şu var sensible, bilmiyorum belki katılmazsın.
yani bunlar olmamış olsa, bi kız sevgilisinden hakaret işitse, o ilişki adam olmuyor. yani karşındaki sana saygısını yitirmişse adam olmuyo o ilişki. konu sahibi başta biraz eksik anlattığı için o kişiler de öyle dedi sanırım. tamam sevgili olmak da bağlar insanlar ama, evli çocuklu değilsen, karşındaki insan da sana saygı duymuyosa onu hayatında tutmak işkencedir ya.. aşk herşeyi affetmiyo bence.

Balim, kiz zaten en basta cocugun sorunlari oldugunu söylemis.
Askere gidecek, evdekilerle arasi bozuk ve askere gidecegi icin beni daha fazla görebilmek adina isten ayrildi demis.
Bir erkegin morelinin bozulmasi icin bütün bunlar cok büyük etken.
Ha bakarsin adamin keyfi tikirinda, kizda melek gibi, ama adam sevgilisine afedersin tabir-i caizse hayvan gibi davraniyor, ozaman baska.Ozaman zaten o adam o kizi haketmiyordur ki, sevgisini askini haketsin. Ask burda affetmez yani herseyi dogru.
Ama bu durum cok farkli bence.

Bas tekmeyi derim.

NE KADAR BASİT Bİ DÜŞÜNCEDİR BUUU ?? İNANAMIYORUM. ARKADAŞ YAZMIŞ NOIRMALDE ÖYLE DEĞİLMİŞ İŞTE. ASKERLİK İÇİN ZATEN BUNALIMLARA GİRMİŞ AYRICA ARKADAŞLA GÖRÜŞEBİLMEK İÇİN İŞTEN ÇIKMIŞ MADDİ SORUNLAR DA BUNUN GETİRİSİİİİİ OLMUŞ ÇOCUK BU ARALAR TABİ NORMAL OLAMIYOR. CANIM BENCE BU TİP FİKİRLERE SAKIN KAPILMA. SEN ONU TANIYIP SEVMİŞSİN HERŞEYİ YOLUNDAYKEN YANINDAYDIN DA BU ZOR DÖNEMİNDE Mİ YANINDA OLMAYACAKSIN. BUNLAR GEÇİCİ ŞEYLER ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY DÜZELİR. SIKMA CANINI SAKIN. DUA ET ..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

N**** (Siyahi) canim seni alkisliyorumalkisalkisalkis

Iste benimde cevabim bu arkadasaydi. Bas tekmeyi oooh ne kolay böyle.
Yarin birgün bende böyle diyenleri görürüm.

N**** (Siyahi) canim seni alkisliyorumalkisalkisalkis

Iste benimde cevabim bu arkadasaydi. Bas tekmeyi oooh ne kolay böyle.
Yarin birgün bende böyle diyenleri görürüm.
EVET CANIMMM lülülülülülü DİYENLERİ ÇOK GÖRÜRÜZ ZATEN zemuszemus İNŞALLAH ARKADAŞIN SONU DA ÖYLE OLMZ lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…