EVET CANIMMM lülülülülülü DİYENLERİ ÇOK GÖRÜRÜZ ZATEN zemuszemus İNŞALLAH ARKADAŞIN SONU DA ÖYLE OLMZlmaz: lmaz:
bas tekmeyi yazan arkadaşın tuzu kuru tabi evlenmiş naniknanik
bugüne kadar birkaç kişiyle beraber oldum hepside farklı farklı insanlardı,birçokta erkek tanıdım onun gibisini görmedim tam evlenilecek erkek derler ya,öyle biri,(Allah yanıltmasın)
kelin ilacı olsa başına sürermiş canım. ben de benzer bişey yaşıyorum şu anda. erkeklerin iş veya maddiyat sıkıntıları olduğu dönemlerde canavara dönüştüklerini gördüm :/
kırıcı oluyorlar hem de olmayacak şeylere!
ben şu an daha çok kırmamak ve kırılmamak adına uzak duruyorum. o bişeyler yapsın diye bekliyorum. (çok da işe yaramıyor aramız daha kötü oldu) sen daha iyi bi çözüm bulursan benimle de paylaş opuyorumnanaktan
konuma yorum yaparmısın diye merak ediyordum;seninde aynı şeyleri yaşamana şaşırdım canım inş düzelir
şimdilik tek yöntem onun dediği saçma sapan şeylere bile hak vermek.bazen o kadar psikolojim bozuluyorki...bu gök mavi değil kırmızı dese,ben yok mavi desem;bu yüzden kavga etsek,kusura bakma canım ben yanlış görmüşüm kırmızıymış- diycek durumdayım artık...
onun dediği herşeyi kabul edip alttan alınca,bişeye kızdığı zaman ''ama hayatım öyle deme bide şöyle düşün'' gibi şeyler demeyince ancak kavgalarımız son buluyor
bazen defolsa gitsede askere kurtulsam diyorummafoldumben
askerden döndüğünde benzer şeyler olursa ayrılıcam..yeter artık bende insanımmafoldumben
:gitme:
konuma yorum yaparmısın diye merak ediyordum;seninde aynı şeyleri yaşamana şaşırdım canım inş düzelir
şimdilik tek yöntem onun dediği saçma sapan şeylere bile hak vermek.bazen o kadar psikolojim bozuluyorki...bu gök mavi değil kırmızı dese,ben yok mavi desem;bu yüzden kavga etsek,kusura bakma canım ben yanlış görmüşüm kırmızıymış- diycek durumdayım artık...
onun dediği herşeyi kabul edip alttan alınca,bişeye kızdığı zaman ''ama hayatım öyle deme bide şöyle düşün'' gibi şeyler demeyince ancak kavgalarımız son buluyor
bazen defolsa gitsede askere kurtulsam diyorummafoldumben
askerden döndüğünde benzer şeyler olursa ayrılıcam..yeter artık bende insanımmafoldumben
:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?