sevgilim çok sinirli...

kızlar ona belli ettim ayrılmak istediğimi hergün aşk mesajlarıyla uyandırıyordum onu,artık anca o yazarsa kısa cvplar veriyorum..

şimdi çok iyi davranıyo bana kızdırcak bişey desem bile sakin tepki veriyo yada ben sinirlendiğim zaman alttan alıyor,ilk buluşmada biraz daha zorlayıp sabrını ölçmek istiyorum.

aslında askerliği ilk bahara ertelendi sanırım(bir aksilik olmazsa),bir de babası para yolladı kavga ettiğimiz gün,acaba sorunlar biraz halledildiği için mi bana iyi davranıyor,yani normale mi döndü sizce yoksa soğuk olduğum içinmi bu kadar iyi?

yazık ac kalcam die ortalıgımı tekmeledi ciddi sorunları var o zaman sende yazmıssın askerlik işsizlik falan die bence bunlar kastı simdi ayrılmak istedigini gösterdin sorunlarıda azalınca kafasını oraya buraya vuruyordur biraz zaman tanı bakalım bu arada sogukta davran ona göre karar verirsin

sevgilin stresli olabilir ama bu seni asagilayabilir anlamina gelmez isine geliyorsa bole gelmiyorsa sebebsiz sinirlilik gostermesin

delikanlı sürekli böyle sinirli olacaksa kızım işin var senin evlilikte sabır isteyen bir müessise iyice tart biç ki sende tahamül dereceni bil kadınlar boşuna hasta olmuyor böyle erkeklerin elinde cicim ayları bitincebayanssulusmile

çok abartmamk lazım bence sıkıntılı bi dönem geçiriyo olabilir önemli olan sıkıntıda da ona sahip çıkmandır bu hepimizin başına gelebilir ben mesela sıkıntıya girdiğimde anormal tepki vermişi olduğum olmuştur yani sen tekme bas yok ayrıl diyenlere bakma olur mu ya o seni sen de onu bu dönemleriniz de çekeceksiniz hem düzelmiş işte yok ondan mı düzeldi bundan mı düzeldi deme önemli olan düzelmiş olması bence ama şunu unutma içinden çıkamayacağın sıkıntılar içine grebilirsin hasta olabilirsin psikolojin bozulabilir insanız başımıza her şey gelebilir tepkilerimizi kontrol edemediğimiz anlar yaşayabiliriz sen o durumdayken sevgilinin senden ayrılmasını mı daha çok sahiplenip sorunları aşmana yardımcı olamsını mı tercih ederdinCADIARZU

"höööössstt" deseydin. kusura bakma ama ne olursa olsun, ister asker stresi, ister ailevi maddi sıkıntılar, bu sinirini senden çıkartabileceği anlamına gelmez. adam olsun kendine gelsin klava: çekmek zorunda değilsin, tepene de çıkartma. bugün oraya tekme atar, yarın sana atar. bence yol yakınken geri dön.

canım düzelme sebebi eğer ailesiyse bu kalıcıdır ama ben soğuğum diyeyse normale döndüğümde oda sinirli haline dönebilir ondan korkuyorum

şahsen ben yapım gereği hiç fevri davranamam,çok sinirlendiğim büyük tepkiler verdiğim olur ama bu herzaman benim kontrolümdedir.gerek sevgilim gerek etrafımdaki erkeklerden gördüğüm kadarıyla erkekler biraz daha anlık davrabiliyor,yani bizim gibi düşünerek yaklaşmayabiliyorlar bazı zamanlar, o yüzden ayrılık fikrini biraz daha erteliyorum,yaptı bir hata diyorum-şimdilik.

şimdi ilk zamanlarımıza döndü aşk mesajları atıyor ilgileniyor,görüştüğümüzdede soğuk davranıcam bakalım ne yapıcak,sabredecek mi acaba..

bazi onaylayan arkadaslara:
ozaman birdaha strese girip busefer orayi burayi tekmelemek yerine kiza tekmelediginde '' ýanlislikla yapmistir ya'' aklinialirimsmile'' hani ben ne yicem aç kaldim simdii diyip kizarsa, cocgun sucu yok, yazik nede olsa streste ; oylemi desin konu acan arkadas?

hemen ayril diyen olmadi sanirim,ama bu kiside simdi boyle davraniyorsa, kendini kontrol edemeyip hemde sen bisey yapmadigin halde senin uzerine negatif bi sekilde disa vuruyorsa, ozaman bazi seyleri gozden gecirmek gerekir diye dusunuyorum ben.
sonra bastan belli olan insana taviz ustune taviz verip, sonrada iliski ilerleyince veya evlenince, darda kaldiginda sknti cektiginde dert cektiginde ahlayip vahlamamak icin!

ay yazını okuyunca kendim sandım bian benmi yazdım bunu diye :) canım benim ya seni okadar iyi anladımki aynı şeyi ben yaşadım tıpatıp aynısı hemde sana söyleyeceklerimi iyi dinle !
benim sevgilimde askere gidecekti ailesiyle kavgalıydı eve çok geç gidiyordu zoraki oda ben diyordum bazen git ailen falan diye parasız kalıyordu sürekli beni çok sewiyordu biliyordum ama askerede gideceği için sürekli laf sokuyordu yaşadığı problemleri bana yansıtıyordu zaten kendiside agresifti biraz yaşadıkları onu iyice saldırgan yapmıştı en ufak bişeye bile bağırıyordu laf söylüyordu ben hep anlayışla karşıladım hep alttan aldım derken takıntıları yüzünden tam askere gidecekken bıraktı beni bikaç ayda hiç aramadı sonra çıkıp geldi ama askerliğin verdiği bunalımlardaydı hala ölücem deyip duruyordu doğuda olduğu için bide en ufak şeylerden bana bağırıyordu gene sabrettim sabrettimm ama bunca zaman sonra bi onbeş gün önce yorulduğumu farkettim kendimi değersiz gördüm sewmiyor dedim herşeyimi bianda kesip attım telefonumu aniden kapattım kimbilir kaçkere aramıştır ama bulamayacak kaybettikten sonra anlaşılacak değer denen şey.......Sana diyeceğim oki hayatım aşkının sevginin peşinden gideceksin ama o adam değişmeyecek aksine birgün seni bırakacak gidecek belki arkasına bakmadan ne yapsa suçu sende arayacak hayatında tek iyi şeyin sen olduğunu ancak seni kaybettiğinde anlayacak bence biraz çekil kenara çek elini eteğini ondan kendi değerini bul Allaha hep dua et anca böyle belki anlar hatasını yoksa durum dahada vahimleşecektir.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…