Böyle bir insan yuva kurup sorumluluk almaz gibi geldi bana
Bu kadar çok mal varlığı olan ve gezip tozan 3.000-4.000 TL ye tama etmeyen biri eşine değer verir mi buda düşündürücü
Onu geçin bu kadar maddi özgürlüğü olan birinin evini neden siz toparlıyorsunuz onu da anlamadım...
Evlenmeyi düşündüğünüzü belirtmişsiniz... Sizinle evlenmeye düşünen insan baba parası yedirmez biran önce çalışma hayatına atılır ve sorumluluk altına girer... Ha olaki bu insanla evlendiniz sizi çok üzer yıpratır uğraştırır
Sen onunla ciddi düşünüyorsun ama o seninle düşünüyor mu? yani davranışları pek evlilik düşünen birine benzemiyor :44:
ailenle tanıştırdın mı? sen onun ailesiyle tanıştın mı?
Merhaba kızlar
Ciddi düşündüğüm biri var, ciddi düşünmesem pek takmazdım bu sorunu. Sevgilim çok dağınık ve haylaz biri. Evine ne zaman gitsem ortalığı ... götürüyor, sanki dünya umurunda değil, temizlemem 1-2 saati buluyor. Yaşancak gibi değil. Kendisi Bilkent'den yeni mezun oldu, çok şımartılmış ailesi tarafından, aynı şehirde olmasına rağmen ailesinle ayrı bir ev'de kalıyor, altında son model BMW var, ve inanırmısınız, işsiz güçsüz dolaşıyor. Ailesi gerçekten çok zengin, 15-20 tane daireleri arsaları var, şımarık zengin çocukları gibi kibirli bi tip de değil, inanılmaz kibar biri, ama her ne olursa olsıun bir erkeğin işsiz güçsüz olması bana çok itici geliyor, aile şirketini abisi ve babası yönetiyor bunu karıştırtmıyorlar hiç bir şeye, buda kabullenmiş gibi olayları. Ne zaman çalışmayı düşünüyormusun diye sorduğumda 3000-4000tl için sabah erken kalkamam diyor.
Böyle sorumsuz ve dünyayı takmayan biriyle aile kurulurmu? Kendisine aşığım. Benim hayatım garanti altında sayılır, kamuda mühendis olarak çalışıyorum, en kötü durumda bile ben bakarım ona, ama bir erkeğin böyle haylaz olması itici geliyor bana.
ikiniz beraber kp in parasini yersiniz olur biter
o kadar zenginse çali$mamakda hakli, bende olsam _çali$mam babam zengin olup bana para evrse, altimda bmw , ayri ev , ihtiyaçlar kar$ilaniyor falan
ne yalan soyleyim ben olsam evlenmemde :))
ikiniz beraber kp in parasini yersiniz olur biter
o kadar zenginse çali$mamakda hakli, bende olsam _çali$mam babam zengin olup bana para evrse, altimda bmw , ayri ev , ihtiyaçlar kar$ilaniyor falan
ne yalan soyleyim ben olsam evlenmemde :))
peki ailem ne iş yaptığını sorar filan demiyor musun? yani ne bilim onun gurur yapması lazım sanki baban napıyosun derse evde yatıyorum diyemem demesi lazım ne bilim benim etrafımdakiler mi çok gururlu yoksa bilemedim :)Evet cnm ailesiyle tanıştım, çok iyi anlaşıyorum ailesiyle, annesi çok seviyor beni özellikle. O da ciddi düşünüyor, hatta laf arasında resmileştirelim artık ilişkimizi filan dedi. Kendisi sorumsuzluğuna rağmen aile kurmaya çok meraklı bir tip, gece hayatını sevmez, tam bir ev çocuğu.
peki ailem ne iş yaptığını sorar filan demiyor musun? yani ne bilim onun gurur yapması lazım sanki baban napıyosun derse evde yatıyorum diyemem demesi lazım ne bilim benim etrafımdakiler mi çok gururlu yoksa bilemedim :)
gece hayatına meraklı olmamaylada aile kurmak aynı değilki vallahi bilemedim sen çalışacaksın 2bin 3bin için ama o beğenmeyip yatacak evdesende rahatsız olursun
Kaya çilingiroğlu gibi bir koca istemiyorum
e napicak adam babasini babalikdan mi reddedecek
o çocuklugundan beri varlik içinde buyumu$, buyuk ihtimal her istedigi olmu$ biri
degi$irmi senin için bilemedim valla
tekrar soyluyorum çocuk hakli çali$mamakda
el adama guler, baban emlak zengini olsun sen git uç daire kirasini çali$
e napicak adam babasini babalikdan mi reddedecek
o çocuklugundan beri varlik içinde buyumu$, buyuk ihtimal her istedigi olmu$ biri
degi$irmi senin için bilemedim valla
tekrar soyluyorum çocuk hakli çali$mamakda
el adama guler, baban emlak zengini olsun sen git uç daire kirasini çali$
önceki konuna baktımda aynı şehirde yaşıyoruz. sende iyi gelirli ailede yetişmişsin sanırım. maaş yetiştirememenden anladım. yinede çalışıyorsun ki normali bu bence.Aynen böyle düşünüyorum ben de! Insanlara işsiz kocam var diye tanıtamam, gururum alçalır, ne biliyim gitsin şöförlük yapsın ama bir işi olsun. Kendisinin aslında resmi olarak işi var, aile şirketine ortak, ama işe filan gittiği yok, çok becerikli bir abisi var o idare ediyor herşeyi. Şimdi ailesi şımarttı bu yüzden böyle diyemem, abisi tam tersi, çok sorumlu biri, bunun ama dünyalar umurunda değil. Son günlerdede tutturdu pilot olacağım diye, ABD de pilot okullarını araştırıyor, ben uçmak için doğdum filan diyip duruyor.
erkek arkadaşının evini temizleme bence
a bak bide çali$mayan kocanin evde ayak altinda dolanmasi kdr gicik bi$ey yok o ayri konu :)
tamam babasinin yanina gitsin, ayligi yuksek olur :)) pilotlukdan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?