- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Aynen böyle düşünüyorum ben de! Insanlara işsiz kocam var diye tanıtamam, gururum alçalır, ne biliyim gitsin şöförlük yapsın ama bir işi olsun. Kendisinin aslında resmi olarak işi var, aile şirketine ortak, ama işe filan gittiği yok, çok becerikli bir abisi var o idare ediyor herşeyi. Şimdi ailesi şımarttı bu yüzden böyle diyemem, abisi tam tersi, çok sorumlu biri, bunun ama dünyalar umurunda değil. Son günlerdede tutturdu pilot olacağım diye, ABD de pilot okullarını araştırıyor, ben uçmak için doğdum filan diyip duruyor.
Bence kesinlikle pilot olsun. O iş o tip insanlara göre. Okullar çok pahalı herkes veremiyor parasını.. Hem sabit işi olur uçar gider uzaklara ayak altından çekilir. Florida da 2 yıl eğitim. Sen de gidersin onla.. Ohh ne güzel hayat :) Ahh ahh benim de hayalim :))
Aynen böyle düşünüyorum ben de! Insanlara işsiz kocam var diye tanıtamam, gururum alçalır, ne biliyim gitsin şöförlük yapsın ama bir işi olsun. Kendisinin aslında resmi olarak işi var, aile şirketine ortak, ama işe filan gittiği yok, çok becerikli bir abisi var o idare ediyor herşeyi. Şimdi ailesi şımarttı bu yüzden böyle diyemem, abisi tam tersi, çok sorumlu biri, bunun ama dünyalar umurunda değil. Son günlerdede tutturdu pilot olacağım diye, ABD de pilot okullarını araştırıyor, ben uçmak için doğdum filan diyip duruyor.
erkek arkadaşının evini temizleme bence
ben bu sorumsuzluk konusunda çok doluyum bıraksanız on sayfa döşerim buraya:)
benim eski sevgilim de sorumsuzun en önde bayrak sallayanıydı, üstelik onun güveneceği bir aile şirketi vs yoktu, ailesiyle yaşıyordu, hiçbir geliri yoktu ve bu adam 30 yaşındaydı!! 1,5 sene birlikte olduk, şu an kafamı hangi duvarlara çarpacağımı şaşırıyorum. benim ailemin durumu çok iyi, onunkisi çok orta halli. e kendi geliri de yok. bir buluşurduk ben o ay parasız gezerdim. e para yok, ama seviyorsun, dönemin geçici olduğuna inanmak istiyorsun, açıyorsun kesenin ağzını böyle olunca. çalışmayan biri yanında ne kadar parayla geziyor olabilir ki sonuçta? bu da sorumsuz bir adamdı işte, seninkisi de sorumsuz. sırtını dayayıp hareket edemezsin. ya paranı, ya emeğini, ya aşkını her an sömürebilir. bir süre daha bekle bakalım. belki mezuniyet sonrası tatil vermiştir kendine. 2-3 ay sonra sen de durumu anlar ufaktan yolunu çizersin.
'' Ne zaman çalışmayı düşünüyormusun diye sorduğumda 3000-4000tl için sabah erken kalkamam diyor.''
890 tl için sabah 6 da kalkan biri olarak büyük konuşma yarını bilemezsin demek lazım o bey'e
Herkesin durumu farklı canım, benim içinde çok büyük para 3000-4000tl, hatta bunu diyince şaka yapıyor sandım, ama çocuğun aylık yemeksepeti harcaması 2000tl sadece, küçükken bolluğa alıştırmışlar resmen.
sorumsuzmu seni uzuyormu tekmeyi basicaksin kizim degmezzz erkekler icin /mesela ben evliyim allaha sukur bi sorunum yok dert edecek ama hepb tetikteyim baktim esim sacmaliyor hic durmam bosarim vala ugrasamam sevmeme ragmen
sorumsuzmu seni uzuyormu tekmeyi basicaksin kizim degmezzz erkekler icin /mesela ben evliyim allaha sukur bi sorunum yok dert edecek ama hepb tetikteyim baktim esim sacmaliyor hic durmam bosarim vala ugrasamam sevmeme ragmen
valla 1bucuk yili asti evliligim 3senede ciktik okadar fedakarlik yaptimki okadar alttan aldimki bir ben bilirim boyle pat diye cvp yazdm herkes farkli algiladi ama bu son san bidaha yamugunu gorursem bosarim ben kendime soz verdim ee bu konunun kahramani cocukta pek adam akkilli degilmis bugun bunlari yapiyorsa ///bilemiycem ustume varmayin fikrimi yazdimEvliyken bu kadar nasıl rahatsınız helal olsun, ben şu an bile düşünceliyim, onu o kadar çok seviyorumki kırmaktan korkuyorum.
ayni kaynanam gbi konustun haaMilleti niye kaza getiriyorsun ki? Yok degmezmis yok bende bosanirim. Bosanicaksinda sanki. Cok kolay dgldir oyle pat diye bosanmak. Kolay geliyor sana rahatlik mi batti? Sorunum yok diosun.
Sevmiosan tekmeyi bas ozmn?
valla 1bucuk yili asti evliligim 3senede ciktik okadar fedakarlik yaptimki okadar alttan aldimki bir ben bilirim boyle pat diye cvp yazdm herkes farkli algiladi ama bu son san bidaha yamugunu gorursem bosarim ben kendime soz verdim ee bu konunun kahramani cocukta pek adam akkilli degilmis bugun bunlari yapiyorsa ///bilemiycem ustume varmayin fikrimi yazdim
davranislarini gormezden gelmek yada affetmek kendiside bi fedakarlik sekli degilmi ben bise demiyorum ama sahiti olarak soyluyorum bu tur olaylarin dedgmez degmez degmez kim ne derse desinBen hiç fedakarlık yapmadım desem yeridir, sadece şimdiki davranışları ilerisi için kırmızı alarm veriyor.
davranislarini gormezden gelmek yada affetmek kendiside bi fedakarlik sekli degilmi ben bise demiyorum ama sahiti olarak soyluyorum bu tur olaylarin dedgmez degmez degmez kim ne derse desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?