- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Merhaba kızlar
Ciddi düşündüğüm biri var, ciddi düşünmesem pek takmazdım bu sorunu. Sevgilim çok dağınık ve haylaz biri. Evine ne zaman gitsem ortalığı ... götürüyor, sanki dünya umurunda değil, temizlemem 1-2 saati buluyor. Yaşancak gibi değil. Kendisi Bilkent'den yeni mezun oldu, çok şımartılmış ailesi tarafından, aynı şehirde olmasına rağmen ailesinle ayrı bir ev'de kalıyor, altında son model BMW var, ve inanırmısınız, işsiz güçsüz dolaşıyor. Ailesi gerçekten çok zengin, 15-20 tane daireleri arsaları var, şımarık zengin çocukları gibi kibirli bi tip de değil, inanılmaz kibar biri, ama her ne olursa olsıun bir erkeğin işsiz güçsüz olması bana çok itici geliyor, aile şirketini abisi ve babası yönetiyor bunu karıştırtmıyorlar hiç bir şeye, buda kabullenmiş gibi olayları. Ne zaman çalışmayı düşünüyormusun diye sorduğumda 3000-4000tl için sabah erken kalkamam diyor.
Böyle sorumsuz ve dünyayı takmayan biriyle aile kurulurmu? Kendisine aşığım. Benim hayatım garanti altında sayılır, kamuda mühendis olarak çalışıyorum, en kötü durumda bile ben bakarım ona, ama bir erkeğin böyle haylaz olması itici geliyor bana.
esim koyde yavuklusu varmis benden once benle tanisinca onu terk etmisti tbi soradan bildim nisandan sora neyse sozum onaa noldu ne farkimiz varki ozel muammelesini goremiyorum pek yada kendimi ozel hisetmiyorumSenle ciddi dusunuyor ama Amerika'daki okullari arastiriyor, hmmm. Amerika'daki kizlar fistik gibi valla, buraya gelirse donmek isteyecegini sanmiyorum. Bence sen onun evini temizlemeyi birak
Senle ciddi dusunuyor ama Amerika'daki okullari arastiriyor, hmmm. Amerika'daki kizlar fistik gibi valla, buraya gelirse donmek isteyecegini sanmiyorum. Bence sen onun evini temizlemeyi birak
eee kuzum onun pis evini temizlemek fedakarlik degilmi
Aslına bakarsan senin ondan ayrılabileceğini sanmıyorum.
Lüks evler, arabalar, 4bine tamah etmemeler..
Biz bilemeyiz ama mala mülke bu kadar takılmamak gerek
Bir erkek malsız mülksüz olsun, 2 bin alsın ama erkek gibi yaşasın
Açıkcası ben zengin bir insanla da olamam
Herşeye gözü doyan insanın kaybetme korkusu olmaz, olamaz..
ozaman alicaksin adami karsina konusacaksin bu budur buda budur diye ya daha dikkatli olursun yada bildigimi okurum dersin buarada senin yas kacKendisi temizlememi istemiyor hatta ne olur gelirsen bidahaki sefer sakın temizleme ben böyle mutluyum filan diyip duruyor, dağınıklıyla mutlu, ama işte öyle bir halde yaşamasına göz yummak istemiyorum
pardon ama 4000 tl aliyor diyemi zengin adi taktiniz afedersiniz ama 4000 neki lafi gecir ortalikta nedim ya konu karisti
Sevgilin yengeç burcu mu çok merak ettim :44:
Aslan, burçlara aykırı olarak doğmuş
Evin pisliği kendisinin umurunda değil bu yüzden kadın tutmuyor, ben temizliyorum temizleme diyip duruyor ama dayanamıyorum. Evet bencede aile kurulmaz böyle biriyle, şu an çok büyük bir ikilemdeyim. Bana çok değer veriyor, o konuda hiç bir sıkıntı yok, bugune kadar tanıdığım en şevkatli erkek.
sorun sadece şurada var insanın içi heves ve hırs doludur.. evet milyarların olabılır ama ınsanın ısteklerı yapmak ıstedıklerının sınırı yoktur ıstersen ayda 15bın kazan zamanla bunun daha ıyısını yapablr mıyım dıye dusunursun?
sadece para acısından değil bir ünvan sahıbı nasıl olurum , kendımı nasıl gelıstrrm, nasıl daha faydalı olurum bir dil daha öğrenır myım acaba dersın
bır ev hanımı bu saydklarımı yapamaz belkı ama güzel bir yemek yaparken bıle daha nasıl güzel yapablrm dıye kosusturur, bebegını daha nasıl iyi yetstırırım dıye cabalar
desen kı parası var calsmıyor ama kurs kurs gezıyor yurt dısına gdıyor dunyayı gezıyor derneklerde cabalıyor yıne tamam derdım bır hevesı amacı sevıncı var ...ama t shırtunu yerden bıle almaya usenıp 2000lırayı yemek sepetıne yatırıyor
sevgılın bana bıraz ruhsuz geldı cok cok özür dilerim başka bır kelıme bulamadm sakın yanls anlama argo anlamda söylemedm..
bence biraz itekle sevgilini hayata karışssın...
Merhaba kızlar
Ciddi düşündüğüm biri var, ciddi düşünmesem pek takmazdım bu sorunu. Sevgilim çok dağınık ve haylaz biri. Evine ne zaman gitsem ortalığı ... götürüyor, sanki dünya umurunda değil, temizlemem 1-2 saati buluyor. Yaşancak gibi değil. Kendisi Bilkent'den yeni mezun oldu, çok şımartılmış ailesi tarafından, aynı şehirde olmasına rağmen ailesinle ayrı bir ev'de kalıyor, altında son model BMW var, ve inanırmısınız, işsiz güçsüz dolaşıyor. Ailesi gerçekten çok zengin, 15-20 tane daireleri arsaları var, şımarık zengin çocukları gibi kibirli bi tip de değil, inanılmaz kibar biri, ama her ne olursa olsıun bir erkeğin işsiz güçsüz olması bana çok itici geliyor, aile şirketini abisi ve babası yönetiyor bunu karıştırtmıyorlar hiç bir şeye, buda kabullenmiş gibi olayları. Ne zaman çalışmayı düşünüyormusun diye sorduğumda 3000-4000tl için sabah erken kalkamam diyor.
Böyle sorumsuz ve dünyayı takmayan biriyle aile kurulurmu? Kendisine aşığım. Benim hayatım garanti altında sayılır, kamuda mühendis olarak çalışıyorum, en kötü durumda bile ben bakarım ona, ama bir erkeğin böyle haylaz olması itici geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?