Sevgilim çok sorumsuz :(

Aslına bakarsan senin ondan ayrılabileceğini sanmıyorum.
Lüks evler, arabalar, 4bine tamah etmemeler..
Biz bilemeyiz ama mala mülke bu kadar takılmamak gerek
Bir erkek malsız mülksüz olsun, 2 bin alsın ama erkek gibi yaşasın
Açıkcası ben zengin bir insanla da olamam
Herşeye gözü doyan insanın kaybetme korkusu olmaz, olamaz..

sorun sadece şurada var insanın içi heves ve hırs doludur.. evet milyarların olabılır ama ınsanın ısteklerı yapmak ıstedıklerının sınırı yoktur ıstersen ayda 15bın kazan zamanla bunun daha ıyısını yapablr mıyım dıye dusunursun?

sadece para acısından değil bir ünvan sahıbı nasıl olurum , kendımı nasıl gelıstrrm, nasıl daha faydalı olurum bir dil daha öğrenır myım acaba dersın

bır ev hanımı bu saydklarımı yapamaz belkı ama güzel bir yemek yaparken bıle daha nasıl güzel yapablrm dıye kosusturur, bebegını daha nasıl iyi yetstırırım dıye cabalar

desen kı parası var calsmıyor ama kurs kurs gezıyor yurt dısına gdıyor dunyayı gezıyor derneklerde cabalıyor yıne tamam derdım bır hevesı amacı sevıncı var ...ama t shırtunu yerden bıle almaya usenıp 2000lırayı yemek sepetıne yatırıyor

sevgılın bana bıraz ruhsuz geldı cok cok özür dilerim başka bır kelıme bulamadm sakın yanls anlama argo anlamda söylemedm..

bence biraz itekle sevgilini hayata karışssın...

Bencede öyle erkek dediğin çalışmalı evne ekmek getirebilmeli çalışmaya istekli olmalı ve kendi çabasıyla sevdiklerine bakabilmeli .

pardon ama 4000 tl aliyor diyemi zengin adi taktiniz afedersiniz ama 4000 neki lafi gecir ortalikta nedim ya konu karisti

Senle ciddi dusunuyor ama Amerika'daki okullari arastiriyor, hmmm. Amerika'daki kizlar fistik gibi valla, buraya gelirse donmek isteyecegini sanmiyorum. Bence sen onun evini temizlemeyi birak

Kızlar ne kadar acımasızsınız yaa. Konu sahibesi yazmış, çocuk zengin ancak gözü dışarıda yada çapkın bir tip değilki. Bence birbirinizi seviyorsanız sadece sorumsuz ve dağınık diye ilişkiyi bitirmeyin. Ancak şunuda unutmamak lazım insanlar çokda fazla değişmez. Sen erkek arkadaşını bu haliyle sevip kabul etmişsin. Eğer evlenince değişir yaşı gelince oturur gibi bir düşünceyle evlenirsen sonu hüsran olur.

Senle ciddi dusunuyor ama Amerika'daki okullari arastiriyor, hmmm. Amerika'daki kizlar fistik gibi valla, buraya gelirse donmek isteyecegini sanmiyorum. Bence sen onun evini temizlemeyi birak
esim koyde yavuklusu varmis benden once benle tanisinca onu terk etmisti tbi soradan bildim nisandan sora neyse sozum onaa noldu ne farkimiz varki ozel muammelesini goremiyorum pek yada kendimi ozel hisetmiyorum

O konuda hiç bir çekincem yok, ABD ye defalarca gitmiş biri kendisi zaten, gözü dışarda da değil, ayrıca güzellik konusunda'da iddalıyım, mankenlik ajanslarından teklif gelmişti daha talebeyken.

eee kuzum onun pis evini temizlemek fedakarlik degilmi

Kendisi temizlememi istemiyor hatta ne olur gelirsen bidahaki sefer sakın temizleme ben böyle mutluyum filan diyip duruyor, dağınıklıyla mutlu, ama işte öyle bir halde yaşamasına göz yummak istemiyorum

Benimde ailemin durumu çok iyi, onların ki kadar olmasada, parasında gözüm yok, bugune kadar karşıma bir sürü erkek çıktı, hiç birini bu kadar sevemedim, sadece sorumsuz olması sıkıntılı, insan olarak çok iyi biri.

Kendisi temizlememi istemiyor hatta ne olur gelirsen bidahaki sefer sakın temizleme ben böyle mutluyum filan diyip duruyor, dağınıklıyla mutlu, ama işte öyle bir halde yaşamasına göz yummak istemiyorum
ozaman alicaksin adami karsina konusacaksin bu budur buda budur diye ya daha dikkatli olursun yada bildigimi okurum dersin buarada senin yas kac

pardon ama 4000 tl aliyor diyemi zengin adi taktiniz afedersiniz ama 4000 neki lafi gecir ortalikta nedim ya konu karisti

4bin almıyor canım. Babası zengin. Bilkent mezunu. Bmwsi var. Yemeksepetine 2bin tl harcıyor ayda. Ayrı evde yaşıyor. 4bin için çalışamam diyor.. Özet olarak burdan anladık zengin olduğunu sen nasıl yorumlarsan artık :))

Şevkat ve ilgi göstermeye oldukça vakti var çünkü sorun yok kafa rahat havadan zorluk kazanmadan her şeye sahip Ya sorumluluk altına girince bu ilgi ve alaka devam edecek mi ayrılın diye söylemiyorum ama yuva kurmayı düşündüğünüz erkeğin yan gelip yatmasına da göz yummayın bence

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum...

Bazı arkadaşlar öyle bi yorumlamış ki sanki kızın sevgilisi zenginlikle övünüyo fln. O çocuk napsın maddi durumları o derece iyise. Evet şımartılmış ama suç kendinde mi? Evin küçüğü galiba?
Yemeksepetine ayda 2000 bana çok tabiki ama ona değildir ve bunun farkında bile değildir. Durup düşünmez belki. Konu maddi durum değil ki. Konu hannesli arkadaşında yazdığı gibi hırs... Bencede bi erkek çalışmalı çabalamalı.

Aslında konu sahibi arkadaşım bişeyi merK ediyorum; şimdi sen çalışıyosun ya e sevgilin ne yapiyo tüm gün?

valla mıllette para var arkadas... ayda 2000 tl yemek sepetıne verıyo biz 1 ayda 2000 tlile gecınıyoz.... adeletsız dunya... kusura bakmayın ama bu eşitsızlık sınırlerımı bozdu konuya adepte olamıyorummm

Tek kelimeyle böyle bir erkekle aile ku rul maz. Yol yakinken sizde görün bence. 3000-4000 TL icin sabah erken kalkamayan kisi aile kurduktan sonra oldugu yerden kalkmaz sizde hem ev hem is cok yipranirsiniz. Ben ona bakarim demenizde cok yanlis hayat müsterek evet ama calismaktan korkanlar icin gecerli bir söz degildir bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…