Alt metin: Sevgilim coh yagusuklu.
Ust metine cevaben: Zekasi nasil? Genel kultur? Bilimle sanatla ilgilenir mi?
evet kendisi 9 eylül de öğretim üyesi
Mini etek giyince dahamı güzel yada çekici olacaksın? Şık olmak açık giyinmek değil. Hee mini giymek istersen tabiki giy ama sırf sevglinin yanında dikkat çekmek için olmasın bu. Benimde böyleydi eski sevgilim ben tiksindim açıkcası. Benden çok alışveriş manyağıydı. Mağazalarda onun peşinde dolanırdım artık sıkılırdım. Ayrıldıktan sonra bir süre mağazalara gitmedim düşün nasıl soğumuşum. O seni beğendikten sonra başkalarının nasıl düşündüğünü çok takma. Senin giyiminden, saçından, makyajından memnunsa, seni beğeniyorsa sorun yok demektir.
Sen uygun musun ona? Daha dogrusu oyle hissediyor musun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakimli erkek iyidir hoştur ancak aynada yansimasina asik olan adam hic çekici gelmez bana:)
Belki.kendine ait bir tarz yarattiysa o fark ediliyordur sizde stil yaratin kendinize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hani statü olarak mı sordunuz yoksa fiziksel görünüş olarak mı.. Ben de anestezi uzmanıyım fiziki olarak da güzelim tabiki.. =)
Yok canım öyle havaları civaları yoktur bende hiç sevmem ne öyle.. Aynen öyle farlı bir tarzı var. İşte sgörüşlerinizi almak istediğim konu da bu zaten ne yapabilirim nasıl bir değişime girişebilirim.. Günlerimin çoğu hastane de geçiyor ve çok da klasik giyinemiyorum önlük sebebiyle.. o yüzden spor giyinmeyi tercih ediyorum rahatlık açısından
benimki de tam tersi ya zorla götürüyorum alışverişe . ama böylesi daha güven veriyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?