Sevgilim çook bakımlı

yasemi_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
120
9
38
35
arkadaşlar merhabalar.. Benim sevgilim müthiş derece de bakımlı.. Özellikle kıyafetler konusunda.Adam tam bir alışveriş, kıyafet,ayakkabı manyağı.. Hani yiğidi öldür hakkını ver giyinişiyle şöyle bir fark yaratıyor. Hatta aklındaki bir kombini tamamlamak için uygun gömlek arayışı tam 1 ay sürmüştü.. :) Hani bunlar benim için problem değil sonuçta yakışıklı bir sevgiliye sahibim ve kesinlikle ona olan güvenim tamdır. Fakat bazen ben strese giriyorum.. = ) Düşüncenizi almak istediğim konu da bu bazen yanında sönük kaldığımı düşünüyorum.. Sanki bazen yanında güvenimi kaybediyorum gibi oluyor.. Hani bende çalışan bir bayanım çok şükür gelirim var alıyorum giyiniyorum ama yine de o yanımda daha bir parlıyor.. Sizce ne yapayım ne edeyim mini mini etekler mi giyeyim.. = )

Mini etek giyince dahamı güzel yada çekici olacaksın? Şık olmak açık giyinmek değil. Hee mini giymek istersen tabiki giy ama sırf sevglinin yanında dikkat çekmek için olmasın bu. Benimde böyleydi eski sevgilim ben tiksindim açıkcası. Benden çok alışveriş manyağıydı. Mağazalarda onun peşinde dolanırdım artık sıkılırdım. Ayrıldıktan sonra bir süre mağazalara gitmedim düşün nasıl soğumuşum. O seni beğendikten sonra başkalarının nasıl düşündüğünü çok takma. Senin giyiminden, saçından, makyajından memnunsa, seni beğeniyorsa sorun yok demektir.

benimkide çok bakımlı çok dikkat eder ama seninki abartı mı ne :26: 1 ay gömlek mi aranır

Yanında sönük kalmanızın sebebi şu; o isteyerek, özenli giyiniyor. Sizse alelade, olsa da olur olmasa da olur tarzı giyiniyorsunuz. İçinizden gelerek özenmiyorsunuz.

Bakimli erkek iyidir hoştur ancak aynada yansimasina asik olan adam hic çekici gelmez bana:)

Belki.kendine ait bir tarz yarattiysa o fark ediliyordur sizde stil yaratin kendinize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zor bir durum...

Böyle giyim düşkünü,alışveriş düşkünü bir erkek..

Kolay gelsin..

Mini mini eteklerden kastım açık seçik giyinip tüm bakışları üstüme çekmek değildi.. Sadece mini mini etekler cıvıl cıvıl göz alıcı renkler tabirinde..

Sen uygun musun ona? Daha dogrusu oyle hissediyor musun?

hani statü olarak mı sordunuz yoksa fiziksel görünüş olarak mı.. Ben de anestezi uzmanıyım fiziki olarak da güzelim tabiki.. =)

Yok canım öyle havaları civaları yoktur bende hiç sevmem ne öyle.. Aynen öyle farlı bir tarzı var. İşte sgörüşlerinizi almak istediğim konu da bu zaten ne yapabilirim nasıl bir değişime girişebilirim.. Günlerimin çoğu hastane de geçiyor ve çok da klasik giyinemiyorum önlük sebebiyle.. o yüzden spor giyinmeyi tercih ediyorum rahatlık açısından

hani statü olarak mı sordunuz yoksa fiziksel görünüş olarak mı.. Ben de anestezi uzmanıyım fiziki olarak da güzelim tabiki.. =)

Fiziki olarak degil. Mental duzeyde. Siz siz olarak kalin bence. Giyim kusam bakim olarak.
O buzdaginin ust yuzu. Buzdaginin suda kalan kismi asil iliskinin temelidir.

Eğer calsitiginiz yerde giyinme yerleri varsa spor kiyafetlerinizi orada birakip ise giderken guzelce giyinip orada cikarip cikarken diger kıyafetlerinizi giyebilirsiniz yaninda spor kalmayip uyum saglamis olursunuz is cikisi falan buluştuğunuzda . Biraz zahmetli ama iyi hissettirebilir

benimki de tam tersi ya zorla götürüyorum alışverişe . ama böylesi daha güven veriyor sanırım

Ben de çok uyumlu giyinirim. Sürekli alışveriş yaparım. Kusursuz görünmeliyim her zaman. En ufak bi uyumsuzluk görürsem giydiklerimde olsun, makyajımda olsun o gün sürekli kafam takık olur Önemli olan karakteri bence. Mesela karşımdakinin giyimine , uyumuna fazla dikkat etmem, eleştirmem asla. Sevgilin böyle mi ? Kendisiyle çok ilgili bi erkek peki sana karşı nasıl ? Gayet iyi , anlaşıyoruz, sevgi dolu diyorsan gerisini takma :))

Bazen kadınlar ne kadar kıskanç oluyor yaw :///
Birbirinizi yerin dibine sokmak icin bu çaba nedir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…