- 8 Mayıs 2025
- 118
- 384
- 18
- 32
- Konu Sahibi 34suhedaungn
-
27 yaşında bu ne alıklık bu nasıl bir basiret bağlanması cidden? istemeden kendisinden güçsüz bir canlıya zarar verip üzülmesi ile isteyerek suç işlemesi aynı şey mi? Ki niye veterinere götürmedi o kısmı da tam anlamadım. Godfather filminde bile Corleone karakterinin kedisini sevdiği/şefkat gösterdiği kült bir sahne var ama adam mafya babası?! Hiç mi duymadın görmedin, kendisi aşırı sorunlu olan ama hayvanı olup ona ölümüne bağlı olan birilerini? Gerçi sevgileri de hastalıklı olur böylesinin, üstüme ölüyor beni sevgiye boğuyor dediğin adamın aslında allah bilir nasıl saçma sapan hastalıklı bir sevgisi vardır da sen bu saflıkla iyiye yoruyorsundur. Kulağa çok acımasızca gelecek şimdi söyleyeceğim şey ama ben cidden bıktım/bunaldım artık. Allahtan nickini isminle almışsın, aklımda tutayım da haberini alırsak boşa üzülüp şüheda için adalet diye uğraşmayalımya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten
Konu sahibi uyap girdiğine göre hukukçu olabilir diye düşünmeye başladım.27 yaşında bu ne alıklık bu nasıl bir basiret bağlanması cidden?
herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Arkana bile bakmadan kaçacaksınherkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Çünkü adamın kesin parası var, tipi var. Kızı soktuğu ortamlarda havalı. Konu sahibi kaz gelecek yerden tavuğu esirgesem mi esirgemesem mi diye düşünüyor ama o kazın ne olduğunu hala göremiyor.Bi de melek gibi demez mi…. Çıldırdım
böyle iyi görünen insanlarda muhakkak bir ariza çıkıyor Kime iyi desek bir kazık görüyoruz.Konu sahibi arkaşlara katılıyorum uzak durmakta fayda var Anneniz panik yapmakta haklıherkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Tövbe tövbe güldüm boşluğuma geldi
üstelik de içli de bir ressamdıYa ona bakarsan H*tler'in de köpeği vardı ölüyodu onun için.
bu konularda hiç bilgi sahibi değilim o yüzden böyle düşünemedim ama haklı olabilirsiniz. Ama kariyerli, yüksek tahsilli ve kendi ayakları üzerinde rahatça durabilecek kadınlardan da böyle şeyler çıkınca şaşırmamayı öğrendim artık, ne yazık ki. Gerçi doğrudan hukukçuysa o daha başka bir boyut.Konu sahibi uyap girdiğine göre hukukçu olabilir diye düşünmeye başladım.
Birde bu evrakların döküm halini nereden bulmuş o detayı kaçırdığım için; 2 kuvvetli şüpheden dolayı hukukçu oldugunu düşündüğüm birinin böyle düşüncelerde olması beni ayrı bi şaşırttı.
Kız muhasebe işlerine bakıyorum demiş ama avukat olduğunu sanmıyorum uyapa herkes girebiliyor ben şu an görüyorum ifadeleribu konularda hiç bilgi sahibi değilim o yüzden böyle düşünemedim ama haklı olabilirsiniz. Ama kariyerli, yüksek tahsilli ve kendi ayakları üzerinde rahatça durabilecek kadınlardan da böyle şeyler çıkınca şaşırmamayı öğrendim artık, ne yazık ki. Gerçi doğrudan hukukçuysa o daha başka bir boyut.
Bir cok seri katil de cevresi tarafindan sevilen ve saygi gören kisilerdi, cünkü onlara o profili gösterirlerdi. Simdi diyeceksiniz ki: Belki tövbe etmistir. Eh ama potansiyel ortada. Bu riski kendiniz icin göze alsaniz amenna. Ama ilerde cocuk istiyorsaniz sahsen asla istemezdim.Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Ben de diyorum az önce ki yorumunda o kadar detaylı bilgiyi nerden öğrendiKız muhasebe işlerine bakıyorum demiş ama avukat olduğunu sanmıyorum uyapa herkes girebiliyor ben şu an görüyorum ifadeleri
merhaba. sağolun bilgilendirme için, ben bu konularda pek bilgi sahibi değilim, "matmazelli" hanımefendi hukukçu olabileceğini düşünüyorum deyince genel fikrimi ilettim yalnızcaKız muhasebe işlerine bakıyorum demiş ama avukat olduğunu sanmıyorum uyapa herkes girebiliyor ben şu an görüyorum ifadeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?