sevgilim daha önce cezaevine girmiş

27 yaşında bu ne alıklık bu nasıl bir basiret bağlanması cidden? istemeden kendisinden güçsüz bir canlıya zarar verip üzülmesi ile isteyerek suç işlemesi aynı şey mi? Ki niye veterinere götürmedi o kısmı da tam anlamadım. Godfather filminde bile Corleone karakterinin kedisini sevdiği/şefkat gösterdiği kült bir sahne var ama adam mafya babası?! Hiç mi duymadın görmedin, kendisi aşırı sorunlu olan ama hayvanı olup ona ölümüne bağlı olan birilerini? Gerçi sevgileri de hastalıklı olur böylesinin, üstüme ölüyor beni sevgiye boğuyor dediğin adamın aslında allah bilir nasıl saçma sapan hastalıklı bir sevgisi vardır da sen bu saflıkla iyiye yoruyorsundur. Kulağa çok acımasızca gelecek şimdi söyleyeceğim şey ama ben cidden bıktım/bunaldım artık. Allahtan nickini isminle almışsın, aklımda tutayım da haberini alırsak boşa üzülüp şüheda için adalet diye uğraşmayalım

Ay hala 3 yıllık ilişkimi cok iyi tanıyorum diyor.Yahu daha cezaevine girdiğini bilmiyormuşsun ne tanıması .Insanlar sana birşeyler anlatmaya çalışıyor israrla savunmaya calisiyorsun.Diyelimki masum (inanmıyorum) diyelim ki tüm olaylar geldi bunu buldu.O zaman alırdı seni karşısına durum bu bu bu diye açık açık anlatır kararını beklerdi.Şimdi sessizce ortaya cikmadan seninle yuva kuracak, koca bir yalan üzerine.Bunu bile isteye yapacak.Sende çok iyi tanıyorum, melek demeye devam et.Aç gözünü biraz .Açmazsan bize birşey olmaz ama sana çok şey olabilir.

27 yaşında bu ne alıklık bu nasıl bir basiret bağlanması cidden?
Konu sahibi uyap girdiğine göre hukukçu olabilir diye düşünmeye başladım.
Birde bu evrakların döküm halini nereden bulmuş o detayı kaçırdığım için; 2 kuvvetli şüpheden dolayı hukukçu oldugunu düşündüğüm birinin böyle düşüncelerde olması beni ayrı bi şaşırttı.

UYAP portalına girdiniz . Bilgisayardan yahut telefondan. Dava dosyasını gördünüz. Peki.

Dava dosyasının klasörüyle sizin elinizde işi ne ?
Dosyayı incelerken biri fotoğraf çekmiş, siz de o fotoları atmışsınız gibi duruyor.
Birinde klasör birinin elinde, ikincisinde sıranın üstündeki klasörden foto çekilmiş.

Ne yaptınız, UYAP'ına girdikten sonra, evrakı tek tek indirip, mavi klasörle dosyaladınız mı ?
Öyleyse, klasörü elinize alıp, sol elinizde bir sayfasını açmış tutarken, sağ elinizle de foto mu çektiniz bize atmak için ? Ne gerek vardı ?

Yahut tarafı olmadığınız bir dosyaya ilişkin Asliye Ceza Kalemine girip, ver şu dosyayı kopyasını alacağım mı dediniz? Gerçekten merak ettim ?

Bir de böyle, isim anlaşılacak şekilde yeni üyelik falan olunca, iyice merak ettim.

Son düzenleme:
Arkana bile bakmadan kaçacaksın

Hic yuzlesmeden farkli bir sebeple ayrilirdim. Hatta onun ayrilmak istemesini saglardim. Baygara falan diyorsun, senin bu orgutten haberin var mi?

Bidee yani madem ulaşabiliyordun bu bilgiye neden 3 yılın sonunda ulastin ne dürttü seni? Melek gibi adamı buraya ne diye anlatıyorsun???

böyle iyi görünen insanlarda muhakkak bir ariza çıkıyor Kime iyi desek bir kazık görüyoruz.Konu sahibi arkaşlara katılıyorum uzak durmakta fayda var Anneniz panik yapmakta haklı

Tövbe tövbe güldüm boşluğuma geldi

kader olarak ademceğiz iki eşini öldürmüş üçüncüyü arıyor
yalnız özgüvene bakar mısın
tvlere kadar çıkmış
o kadar emin ki normal karşılanacağından
işte bu kızlar gibi kadınlar sayesinde
Ya ona bakarsan H*tler'in de köpeği vardı ölüyodu onun için.
üstelik de içli de bir ressamdı

Konu sahibi avukatsa zaten bile bile lades diyerek ilişkiye başlamış ve gürcistana seyahate falan gitmiş olabilirler.

Ayrıca burda kötü yaşam tarzı sorunu yaşayanlarda temelli çevre değişimi için Gürcistan'a yerleşiyor

Adam belki konu sahibini gezdirmek için değil. Eşi dostu ziyaret için gitmiştir.

bu konularda hiç bilgi sahibi değilim o yüzden böyle düşünemedim ama haklı olabilirsiniz. Ama kariyerli, yüksek tahsilli ve kendi ayakları üzerinde rahatça durabilecek kadınlardan da böyle şeyler çıkınca şaşırmamayı öğrendim artık, ne yazık ki. Gerçi doğrudan hukukçuysa o daha başka bir boyut.

Kız muhasebe işlerine bakıyorum demiş ama avukat olduğunu sanmıyorum uyapa herkes girebiliyor ben şu an görüyorum ifadeleri

Bir cok seri katil de cevresi tarafindan sevilen ve saygi gören kisilerdi, cünkü onlara o profili gösterirlerdi. Simdi diyeceksiniz ki: Belki tövbe etmistir. Eh ama potansiyel ortada. Bu riski kendiniz icin göze alsaniz amenna. Ama ilerde cocuk istiyorsaniz sahsen asla istemezdim.

Kız muhasebe işlerine bakıyorum demiş ama avukat olduğunu sanmıyorum uyapa herkes girebiliyor ben şu an görüyorum ifadeleri
merhaba. sağolun bilgilendirme için, ben bu konularda pek bilgi sahibi değilim, "matmazelli" hanımefendi hukukçu olabileceğini düşünüyorum deyince genel fikrimi ilettim yalnızca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…