sevgilim daha önce cezaevine girmiş

o kadar hic inanmadim ki şu dedigine bu ulkede calisma izni almak hayal gibi birsey
daha basvururken red geliyor, tonla evrak vs uğraşıyorsun. benim eu vatandasi, egitimi aldigi isi yapacak nisanlim bile kac kere red yedi, en son bari düz calisan olarak basvursun dediler onda da "bu kadar Türk issizken vasifsiz bir yabanci calistirilamaz" dendi yine red yedi.
ve bu donemde birsuru benzer hikayesi olan insan okudum, gördüm, duydum
bu ulkede kimse beni tekstilde kendi halinde bir isverenin (büyük fabrikasi - bu islerle uğraşacak elemanlari vs olanlari tenzih ediyorum) afgan calistirip her sene calisma iznini taki edip yeniden basvuru yapacagina, tonla evrakla ugrasip binlerce lira masraf yapacagina, belki danismanlik alacagina inandiramaz

suriye afgan vb vatandaşların avrupalıdan değerli olduğunu varsayarsak gerçek olabilir
yani işveren uğraşmaz belki de kurumlar her türlü kolaylığı sağlayabilir

suriye afgan vb vatandaşların avrupalıdan değerli olduğunu varsayarsak gerçek olabilir
yani işveren uğraşmaz belki de kurumlar her türlü kolaylığı sağlayabilir
bilmiyorum, suriyeli belki ama kötü ülkelerden de cok red yiyen gördüm, duydum. ozbeklerden faslardan falan.
gerci konuda en masum sey adamin vergi kaçırması

bilmiyorum, suriyeli belki ama kötü ülkelerden de cok red yiyen gördüm, duydum. ozbeklerden faslardan falan.
suriyeli ve afganlarda durum farklı
onlar sığınma talep ediyor, il idareleri veriyor izin. bizim köyün tüm çobanları tüm çiftliklerin işçileri afgan, bu insanlar kaçak değil (yeni gelmişse belki) ama çoğu 3-5-8 senedir buralarda ve belgeliler . zaten köylülerimiz fesat oldukları için kaçak çalıştıranı birini şikayet eder. ediyor da
tam olarak adını bilemiyorum ama Alman bir kişinin çalışma bakanlığından aldığı belgeyle aynı belge değil ama bu. br de yıllık (veya 2 yıllık neyse) yeniliyorlar bu belgeyi de adı neyse artık.

ha ama Ankaraya gel tüm aspavalar tüm kebapçılar Türkmen Özbek (? sanırım, fenotipleri öyle) filan dolu ben de inanmıyorum onların belgeli çalıştığına -atölye/küçük fabrika tekstil vs. ortamı yakın tarihte hiç görmedim hangi sektörde kim çalışıyor onu bilemiyorum.

Profilinde yazan adın mı? İleride öldürülünce #suheda için adalet diye bağırıp, üzülmeyelim boşuna. Kendi katilini seviyorsun, zerre akıl yok.

benim kimseyi akladığım yok her şey ortada zaten sadece 3 yıllık ilk aşkımdan böyle birşey beklemiyor olmam belki biraz olsun tanısanız çocuk gibi saf biri olduğunu anlarsınız zaten sonuç olarak 3 yıllık erkrk arkadaşım belki üstüne bi iftirada atılmış olabilir ortada fol foya yokken ayrılmak istemiyorum
Benim oturup size yalan söyleme gibi bir sorumluluğum mu var anlamadım çalıştırdığımız kişilerin hepsinin türkiye standartları içinde çalışma izni ve sigortası tam olarak yatırılıyor ve anlamadığım avrupadaki çalışma izni ile türkiyedeki çalışma izninin ne alakası var aynı şeylermi ikisi

işi bilmeyen kişi konuşunca böyle oluyor sanırım gelir idaresi başlanlığı ve maliye düzenli olarak tekstil üzerine açtığımız bankanın hesaplarını kontrol ediyor zaten ekstra para giriş çıkış durumu olmuş mu diye

uzman psikologsun heralde 2 dakikada tespit yaptığına göre

biri haksizlik, biri iftira...
adam nelere karismis kac defa hakim önüne cikmis, hapis bile yatmis hala "masum cocuk" diyorsunuz.
yarin sizi öldürse arkanizdan "beni aldattığını yakaladim, kavga ediyorduk - balkona cikti beni affet yoksa kendimi atarim dedi. tutmaj isterken düştü. sahitlerim var abim o sirada bize geliyordu gördü" der, yeni saf kiz ona da inanir.

benim tum mesajlarima cevap verdiginiz icin bunu da sormak istiyorum carptigi kediye ne oldu?

3 yıllık erkrk arkadaşım belki üstüne bi iftirada atılmış olabilir ortada fol foya yokken ayrılmak istemiyorum
3 yıllık ilişkini bitirmek şu an sana zor geliyor sevdiğin bir insana da konduramıyorsun ama hakimler savcılar aptal mı ? Onlar ister mi biri iftira kurbanı olsun ya da madem iftira hiçbir avukat savunamamış mı bunları biri adam öldürse bile avukatlar deli gibi savunuyor hadi iftira e bu iftirayı 70 yaşındaki dede bile mahkeme karşısında doğruluyor farkında mısınız duygusal olmanızı konduramadığınızı vs anlayabiliriz belki ama en çok zararı siz göreceksiniz iş sonunda

siz olgunlukla konuşmuyorsunuz daha çok iftira atıyorsunuz nitekim suçlu veya suçsuz bir insanın günahını alıyorsunuz ,kedi ise sadece ayağı kırıldı onuda odunla tutturdu bahçede şuan sadece ayağında ezilmeler var ezilen bölgeyede günlük kortizonlu krem uyguluyoruz durumu giderek iyi oluyor

valla kediye yazik
yuz kisiye is veren adam bir kediyi veterinere mi goturmedi de odunla atel yapti?
"sadece ayagi kırıldı" demissiniz. kaldi ki sokak kedisinden cogu veteriner para bile almaz.
ne denir ki?
evlen bu adamla da baskasinin basi yanmasin bari

Peki ya iftira değilse? Bu kişiyle evlenirsin ama pişman olursan boşanabilir misin yada bugün senden ayrılıyorum diye bilir misin? Senin de evini sopayla basarsa yine iftira mı olacak?

O kadar iyi birisi ki veterinere bile götürmemiş mağara tipi tedavi uyguluyorlar.
Bu "Üm*tc*n *ygun replikası " daha çok kaza yapar kafası güzel ve hep öfkelidir bu tipler"

Bari şunu bilse konu sahibi;
Belediyenin veterinerine sokakta buldum diyerek götürüp bırakmak serbest çokta güzel tedavi ediyorlar.

Bu akıllarına gelmiyor çünkü muhtemelen oğlanla beraber yaşadıkları ev uyuşturucunun beyaz dumanından ikisininden beynini bulandırmış.

Konu sahibinin kullandığı lüksler;
-Random izin ve tatil hakkı
-Ev açılmış kendine
-Çete üyesiyle çıkmanın veridiği güç zehirlenmesi
-Seksten sabah uyanamayınca işe geç kalma hakkı

O kadar tekstil işi var, bir kediyi veterinere götüremedi mi? Kendinizi kandırmaya çok müsait birisiniz. Ne kadar merhametli bir "çocuk". (Kesin kelli felli bir tiptir)

Tespitler yerinde vallahi. Bu herif herşeye rağmen kız bulmaya devam ediyordu biliyor musun? Ne denir ki.
Ben kediye çok üzüldüm kırık belki platin bile gerektiriyor. Ağrısı sızısı konuşamiyor ki hayvan.Ne röntgen var ne birşey incinme varmış diye kafalarinda kuruyorlar. Bana psikologsun herhalde diyen kadin sevgilisi ile veterinercilik oynuyor.

Konu sahibi anlık bu bence.

Eklentiler

• twitter_anlikmod_1862013301275672909_1.jpg_out. (1).webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…