- Konu Sahibi 34suhedaungn
-
Ramazan Baygara yani daltonlar abisinin intikamını almak için 300 den fazla kişiyi doğradığı iddia ediliyor bu çetenin.Gerisi size kalmış yorumun.Olay anlatıldığı gibiyse akrabasının peşinden gitmiş.( Gidilebilir bence. Gözü dönen babam olsa peşinden giderim.) Yani buna inansam bile orada baba ile ilgili bir şey vardı. Bunu alsan boşanamazsın. Peşine düşer valla. Ayrıca suç örgütüne araba temini ne ya. Mafya mıymış?
Yok olmaz bundan. Bunun her türlü pisliği vardır bence.
Ve dediğin suç örgütüne baktım silah falan bir şeyler yazıyordu. Canına mı susadın evladım?
Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki çalıştırdığımız işçilerin daha alın teri kurumadan hem sigortasını hemde parasını yatırıyoruz ekstra olarak çalıştırdığımız kişilerin hepsinin oturum izni ve çalışma belgesi var Şuanda bir süre ailemin yanına geldim telefonumu kapattım diye biliyor düşündükten sonra ayrılacağım Benim 3 yıllım ilişkim sonuç olarak belki de bir iftira söz konusudurTekstilciymiş muhtemelen atölyesi vs var bu insanlar zaten fazla helal para kazanmaz ordan bundan 2 Afgan 3 Özbek onların da maaşını yarı verip yarı vermeyerek çalıştırıyordur sana da bu para tatlı geliyordur muhtemelen ayrılmazsın da ne desem boş yakında senin için adalet istendiğini görürüz sosyal medyada
Beraber yaşıyorsunuz değil mi? Ben çevremdeki tekstilcilerden bahsettim hepsi böyleNeden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki çalıştırdığımız işçilerin daha alın teri kurumadan hem sigortasını hemde parasını yatırıyoruz ekstra olarak çalıştırdığımız kişilerin hepsinin oturum izni ve çalışma belgesi var Şuanda bir süre ailemin yanına geldim telefonumu kapattım diye biliyor düşündükten sonra ayrılacağım Benim 3 yıllım ilişkim sonuç olarak belki de bir iftira söz konusudur
Kediye çarptıktan sonra sadece başında mı bekledi ölecek mi ölmeyecek mi diye? Bir veterinere götürmek aklına gelmedi mi iyilik timsali sevgilinizin? Hayvan o başında bekledi diye iyileşti mi yoksa kendi kendine?Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki çalıştırdığımız işçilerin daha alın teri kurumadan hem sigortasını hemde parasını yatırıyoruz ekstra olarak çalıştırdığımız kişilerin hepsinin oturum izni ve çalışma belgesi var Şuanda bir süre ailemin yanına geldim telefonumu kapattım diye biliyor düşündükten sonra ayrılacağım Benim 3 yıllım ilişkim sonuç olarak belki de bir iftira söz konusudur
Şimdi konu sahibi kusura bakma bunu yayınlama nedenim asla seni yargılamak kötü duruma düşürmek değil insanlara olayı en yumuşak haliyle bile anlattığında aldığım yorumlar malum sen kendince daha olayı küçümsemiş sindirmiş gibisin bana kalırsa koşa koşa da bu ateşe kendini atcan ama senin sevgilin de ailesi de kimsenin namus bekçisi değil öyle elalemin namusuna bekçilik yapmaya kalkıp sonra ühüüü ben masumum diye bir şey yok bu adamın sevgi ve kıskançlık adı altında şana yaşatacaklarını inan bana tahmin bile edemezsin 3 gün sonra seni de darp eder namus der çakar indirimi yine bu adama hiçbir şey olmaz gider başkasına karım ahlaksızdı ühüüü diye ağlar
Burdaki O harfi kanatsız melek namus bekçisi konu sahibinin sevgilisi
Bu ifadeyi veren 50li yaşlarda biri
Yani resmen adam toplayıp baskın var
Bu da 70 yaşında dede maşallah konu sahibi tiktokta görüldüğü için çok sinirlendiği videoyu haberi olmayan dedeye kadar koşa koşa yetiştiriyor
Kanadı olsa uçacak melek sevgilisi yakalanma kararıyla mahkemeye geliyor sanırım
Bu kızcağız da 2005 li Erzurum gibi bir yerde bu çocuğun tiktoka atacağı max video croplu falan bir şeydir yani zaten tiktoka çıplak video atarsan ihlal diye kaldırırlar olay tamamen bunun namus bekçisi sevgilisinin ortalığı karıştırması babası anası karışmamış sanane
Düzenleme : konu sahibinin ricasıyla ifadeler kaldırıldı yayılmaması için
Ne iftirası, basbaya toplanıp zopaynan dalmışlar işte kıza. Bir namus bekçisi ile evlenmek üzeresiniz. Sevgilisi falan da değil hani akrabasıymış, ona neyse elalemin kızından anası babası karışmamış ona noluyo. Elalemin kızına akraba diye bunu yapan nikahına aldığına neler yapmaz.Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki çalıştırdığımız işçilerin daha alın teri kurumadan hem sigortasını hemde parasını yatırıyoruz ekstra olarak çalıştırdığımız kişilerin hepsinin oturum izni ve çalışma belgesi var Şuanda bir süre ailemin yanına geldim telefonumu kapattım diye biliyor düşündükten sonra ayrılacağım Benim 3 yıllım ilişkim sonuç olarak belki de bir iftira söz konusudur
Konu sahibinin sevgilisi mi Tiktok'ta video yapan kızın evini basmış? Niye ki ya? Kiminle basmış? Herhalde bir akrabasının sevgilisi falandı.Ne iftirası, basbaya toplanıp zopaynan dalmışlar işte kıza. Bir namus bekçisi ile evlenmek üzeresiniz. Sevgilisi falan da değil hani akrabasıymış, ona neyse elalemin kızından anası babası karışmamış ona noluyo. Elalemin kızına akraba diye bunu yapan nikahına aldığına neler yapmaz.
Kimsenin sevgilisi değil, kuzenmiş. Çıplak yayın diyo da, tiktokta çıplak yayın yapılmaz tiktok izin vermez hadi yapılsın sana ne namus bekçisi milletin anası babası var.Konu sahibinin sevgilisi mi Tiktok'ta video yapan kızın evini basmış? Niye ki ya? Kiminle basmış? Herhalde bir akrabasının sevgilisi falandı.
Bunlar ne biçim işler ya?
Konu sahibi asla ayrılmaz bu adamdan, ben de Rosa isem ayrılmaz. Hatta evlenir de sonra da işte boşanmaya falan uğraşır. Bazen de bile isteye böyle adamlarla olanlar var. Hepsinin gerçek yüzü evlendikten sonra ortaya çıkmıyor. Kimisi de bile isteye evleniyor. Belalı olması daha erkeksi geliyor herhalde, işte bir gün o yabancılara kalkan el kendi suratında patlayınca anlıyorlar da geç oluyor.
Etikette neden nişan yazıyor?Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki
Ya öyle bile olsa silahlı yaralama diyor Katip, gözünü seveyim.Kimsenin sevgilisi değil, kuzenmiş. Çıplak yayın diyo da, tiktokta çıplak yayın yapılmaz tiktok izin vermez hadi yapılsın sana ne namus bekçisi milletin anası babası var.
Siz anlamak istemiyor musunuz kimseyi yargılamıyor insanlar, adam sabıkalı. Üstelik tiktok videosu çeken akrabasının evini basıp kadını dövmüş, hala yok şöyle melek gibi, böyle harika.Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki çalıştırdığımız işçilerin daha alın teri kurumadan hem sigortasını hemde parasını yatırıyoruz ekstra olarak çalıştırdığımız kişilerin hepsinin oturum izni ve çalışma belgesi var Şuanda bir süre ailemin yanına geldim telefonumu kapattım diye biliyor düşündükten sonra ayrılacağım Benim 3 yıllım ilişkim sonuç olarak belki de bir iftira söz konusudur
Ya işin ironik kısmı sen bunu insanlar gördü diye rahatsızsın çünkü sana göre müstehçen ama 70 yaşındaki dedene göstermekte sorun yok taraf lazım ki aklan suçlanma yani nerden tutsan tip sıkıntılıO kadar kötü biri ki sevgilisi. Kız ne yaptıysa yaptı, bu ülkede erkek arkadaş edindi diye öldürülen kadınlar var. Namusmuş, belki de kızda gözü vardı. Tiktok'ta paylaşım yapmak için bile uzak kuzene hesap verecek. O kıza belki ailesi şiddet uygulayacak ya da evlendirmeye kalkacak? Bunlar hep olan şeyler. Normal biri bunları düşünür. Konu sahibi kendine özel muamele olacağını sanıyor, bir de bakmışsın akrabanı ekledin diye şiddet görmüşsün.
Şuan zaten normalleştirilmeye çalışıyorlar Herseyı bide böyle kızlarımızın bilerek bu tip adamlara gitmesi çok üzücükader olarak ademceğiz iki eşini öldürmüş üçüncüyü arıyor
yalnız özgüvene bakar mısın
tvlere kadar çıkmış
o kadar emin ki normal karşılanacağından
işte bu kızlar gibi kadınlar sayesinde
üstelik de içli de bir ressamdı
Ya işin ironik kısmı sen bunu insanlar gördü diye rahatsızsın çünkü sana göre müstehçen ama 70 yaşındaki dedene göstermekte sorun yok taraf lazım ki aklan suçlanma yani nerden tutsan tip sıkıntılı
Umarım gözü biraz açılırBilerek yapmıştır bence, dediğiniz gibi kendini aklamak için. Böyle kışkırtıcı tiplerden korkmak lazım. Dedesini, başka akrabalarını gaza getirip linç ettirmek istemiş resmen. Bu şekilde namus cinayetine kurban giden çok kadın var malesef. Özellikle doğuda reşit olmayan erkek kardeşlere vurdurtuyorlar az ceza alınsın diye veya intihara zorluyorlar. En çok namustan bahsedenin en namussuz olması hiç şaşmaz ama konu sahibi umursamaz bu gerçekleri.
Siz niye yatıyorsunuz iş ortak mı?Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki çalıştırdığımız işçilerin daha alın teri kurumadan hem sigortasını hemde parasını yatırıyoruz ekstra olarak çalıştırdığımız kişilerin hepsinin oturum izni ve çalışma belgesi var Şuanda bir süre ailemin yanına geldim telefonumu kapattım diye biliyor düşündükten sonra ayrılacağım Benim 3 yıllım ilişkim sonuç olarak belki de bir iftira söz konusudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?