Sevgilim dansöze para taktı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapman gereken şeyler basit ;

1- İlk evvela , dans ve oryantal dersi almaya başlıyosun...Sevgiline o dansözden daha iyi oynarsan belki

giden 100 lükleri kurtarabilirsin , paraları sana takar böylece için gitmez.. Gider o bahsettiğin kıyafet,

ayakabılardan alırsın...

2- Vee saçlar... Sarıya boyatmanda fayda var...Sevgilin belli ki sarışınlardan hoşlanıyor...

oryantal kostümü almayı düşünüyorum hobi olarak evde bulundurucam. mezdeke oynuyorum evde arada lazım olur ama saçım kahverengiden başka olmaz sarı olunca yüzüm sulukuleli gibi olur :1shok:

Belki silikon da gerekli olabilirr
Dansözünküler silikonluymuşşkaydirigubbakcemile3

valla zampule alemsin ne diyeyim sana
sen olmasan ekşında olmaz sanırım

gelelim meselene
aman tatlım giden 100 lük olsun
100 lük sahibi yanındaysa sorun yok demektir

o laf doğal sarışınlara denir..yalancıktan olanlara değil..zemuszemus

sarışınlar aptal olur dedin hala bişey dediğim yok diyosun
ay nolur yazasın gelsin mahrum etme bizi 'kıymetli' yorumlarından:gitme:

oryantal kostümü almayı düşünüyorum hobi olarak evde bulundurucam. mezdeke oynuyorum evde arada lazım olur ama saçım kahverengiden başka olmaz sarı olunca yüzüm sulukuleli gibi olur :1shok:

Hafif gölgeler yaptır canım....zemuszemus

Amaaaan o zaman da taksimdeki çiçekçi gacilere benzersin boşver....:sinifsinif:

Yok mu bi dansöz.nuran sultan..hani Sting le dans eden hatun..O esmer mesela...
Gayette hoş..

aysun kayacıya aptal dıycek kadar akıllısın demekki,
hıc programını ızlemedın sanırım? ne oldu ki ust sınırın mı yetısemedı ttatlım decoder koydursaydın ne guzel olurdu
olurmuş mu dıycektım olurduu.. kaydirigubbakcemile

kızım adam orda eglenceye gosterıse para akıtmıs
bılıosun aslan burcu eglenmeyı sever hava atmayı sever,
sen en havalı olursan ve onu bıraz asagılarsan senden ıyısı olmaz
onu tanımazdan gel bak emın ol.

sarışınlar aptal olur dedin hala bişey dediğim yok diyosun
ay nolur yazasın gelsin mahrum etme bizi 'kıymetli' yorumlarından:gitme:

arkadaşlar gerçekten çok aşırı abartıyorsunuz ben olur dediysem sizde hemen kesin olur diyemi anlayacaksınız bi an aceleden yazdım okadar yazdıklarıma dikkat etmedim burda kötü bişeyde söylemedim bukadar çıkışmanıza hiç gerek yoktu siz sarışın olabilirsiniz bu laftan sonra kendini aptalmı olarak algılıyosun sen kendini bildikten sonra nasıl yorum yapılmış fazla dikkat etmezdin demekki kendinle alakalı sorunların var sarışında olan biri varsada kendini biliyomusun açıklama yapmana gerek yok aptal değilim diye etrafındakiler sevdiğin kişilerde biliyorsa hiç sorun değil ben özellikle aysun kayacıyı örnek gösterdim gerçekten sarışın ve aptal bu herzaman söylenen bişi

Ooooo...Şimdi de aslan burcuna laf gelmeye başladı...
Losap.....lmaz:

yine konu nerden nereye geldi..
zampuşun konusunu dağıtmayın bakim.lmaz:.kıss dansözden giden paralardan bahsediyor..sizde sarışınlara taktınız...

bende aslan burcuyum neymişim ben böyle yaakaydirigubbakcemile3
doğumgünüm hatta bugün:kedi:

herkes kendini biliyor diye kalkıp burada birilerine aptal demek nasıl bir cürettir anlayamıyorum... yani o zaman herkes birilerine hakaret edip,ya zaten siz biliyorsunuz kendinizi desin....

Zampule nerdesin. Bak konun nerelere gitti yavrucuuum. Uyudunmu misafirliğemi gittin gel şekerim

yaa allahım ben bu kız yüzünden ban almıştım yine bu çıktı karşıma çok sevioz birbirimizi:)
bulup bulup yazıon haa.
hangi sevgilin bu canım akrıştırdım?

Zampule şimdi küsmüsünüz sevgilinle. Konuştunuzmu bunları ne cevap verdi çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…