oryantal kostümü almayı düşünüyorum hobi olarak evde bulundurucam. mezdeke oynuyorum evde arada lazım olur ama saçım kahverengiden başka olmaz sarı olunca yüzüm sulukuleli gibi olur :1shok:Yapman gereken şeyler basit ;
1- ılk evvela , dans ve oryantal dersi almaya başlıyosun...Sevgiline o dansözden daha iyi oynarsan belki
giden 100 lükleri kurtarabilirsin , paraları sana takar böylece için gitmez.. Gider o bahsettiğin kıyafet,
ayakabılardan alırsın...
2- Vee saçlar... Sarıya boyatmanda fayda var...Sevgilin belli ki sarışınlardan hoşlanıyor...
Yapman gereken şeyler basit ;
1- İlk evvela , dans ve oryantal dersi almaya başlıyosun...Sevgiline o dansözden daha iyi oynarsan belki
giden 100 lükleri kurtarabilirsin , paraları sana takar böylece için gitmez.. Gider o bahsettiğin kıyafet,
ayakabılardan alırsın...
2- Vee saçlar... Sarıya boyatmanda fayda var...Sevgilin belli ki sarışınlardan hoşlanıyor...
arkadaşlar benim sarışınlara bişey dediğim yok hemen konuyu saptırmayın öyle bir tabir var mesela aysun kayacı bana çok aptal gelir ama her sarışında böyle diye birşey söylemedim kendimle barışık bir insanımdır esmerimdir ama güzellikle esmerliğimle hava atmam neyse yorum yazasımda gelmedi yalnış anlamaya müsait bir topik
IQ testine sarışın olarakmı katıldın
oryantal kostümü almayı düşünüyorum hobi olarak evde bulundurucam. mezdeke oynuyorum evde arada lazım olur ama saçım kahverengiden başka olmaz sarı olunca yüzüm sulukuleli gibi olur :1shok:
arkadaşlar benim sarışınlara bişey dediğim yok hemen konuyu saptırmayın öyle bir tabir var mesela aysun kayacı bana çok aptal gelir ama her sarışında böyle diye birşey söylemedim kendimle barışık bir insanımdır esmerimdir ama güzellikle esmerliğimle hava atmam neyse yorum yazasımda gelmedi yalnış anlamaya müsait bir topik
oryantal kostümü almayı düşünüyorum hobi olarak evde bulundurucam. mezdeke oynuyorum evde arada lazım olur ama saçım kahverengiden başka olmaz sarı olunca yüzüm sulukuleli gibi olur :1shok:
sarışınlar aptal olur dedin hala bişey dediğim yok diyosun
ay nolur yazasın gelsin mahrum etme bizi 'kıymetli' yorumlarından:gitme:
kızım adam orda eglenceye gosterıse para akıtmıs
bılıosun aslan burcu eglenmeyı sever hava atmayı sever,
sen en havalı olursan ve onu bıraz asagılarsan senden ıyısı olmaz
onu tanımazdan gel bak emın ol.
kızım adam orda eglenceye gosterıse para akıtmıs
bılıosun aslan burcu eglenmeyı sever hava atmayı sever,
sen en havalı olursan ve onu bıraz asagılarsan senden ıyısı olmaz
onu tanımazdan gel bak emın ol.
herkes kendini biliyor diye kalkıp burada birilerine aptal demek nasıl bir cürettir anlayamıyorum... yani o zaman herkes birilerine hakaret edip,ya zaten siz biliyorsunuz kendinizi desin....arkadaşlar gerçekten çok aşırı abartıyorsunuz ben olur dediysem sizde hemen kesin olur diyemi anlayacaksınız bi an aceleden yazdım okadar yazdıklarıma dikkat etmedim burda kötü bişeyde söylemedim bukadar çıkışmanıza hiç gerek yoktu siz sarışın olabilirsiniz bu laftan sonra kendini aptalmı olarak algılıyosun sen kendini bildikten sonra nasıl yorum yapılmış fazla dikkat etmezdin demekki kendinle alakalı sorunların var sarışında olan biri varsada kendini biliyomusun açıklama yapmana gerek yok aptal değilim diye etrafındakiler sevdiğin kişilerde biliyorsa hiç sorun değil ben özellikle aysun kayacıyı örnek gösterdim gerçekten sarışın ve aptal bu herzaman söylenen bişi
Ooooo...Şimdi de aslan burcuna laf gelmeye başladı...
Losap.....lmaz:
delikafadulden delikafadulden vereliniortak afferin kız çok zekisin sırnaşık şeyaslan erkegı mısın sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?