- 18 Ağustos 2015
- 264
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Ya dedikodu yapmıyorum ki öyle oturup milleti çekiştirmiyorum ama biri rujuma bakmak için almıştı kapatırken kenarını kazımış bunu ruju onun yanında elime aldığımda farkettim ve söyledim. Bak bak almıştı rujumu yemiş gibi. O anda bişey demedi. Üç gün sonra o gün mükemmeldi sadece ortamda olamayan insanlar hakkında konuşmayalım dedi. Bu da takıntı amaYoo olması gerekeni yapıyor.. Aşkdan meşkden konuşun, niye dedikodu yapıyosunuz ki?
Ya dedikodu deyince bazen yürürken aa bişey olamamış falan dersiniz ya. Biz hayatımıza bakalım yorum yapamaya gerek yok diyor. Da niye bozuyor ki?Ben de onun gibiyim. Nefret ederim dedikodu yapılmasından. Konuşacak birçok güzel ve faydalı konu varken bu gereksiz ve yanlış muhabbetler niye?
Aynen ya. Ki sanane bile demez. Başkaları hakkında yorum yapmayalım der de insan sinir oluyor işteEşimde böyle bazen sıkıcı oluyorlar.
Ne dürüst adam..
Sevinecegine dert ediyosun
Daha ne istiyon bence iyi bir adam bu
Dedikoduyu arkadaşlarınla yap çok istiyorsan, sevgilinle değil. Takdir ettim kendisini ayrıca...
keşke ben de onun kadar kararlı olabilsem bu konuda.
dedikoduyu sevmem ben de, ama bazen de kendini kurtarmak çok zor oluyor ya.
keşke sürekli bu konuda beni uyaran biri olsa, hiç sinirim bozulmaz, aksine sevinirim.
Vovvv ne güzel . sen neyini sıkıntı ediyorsun bgun başkası hakında dedikodu yorum yapan yarın bi gun senin hakkındada konuşur adam dedigin öyle olması lazım
Anlamadım ki bazen fikrimi söylemek istiyorum asla yorum yapmama izin vermiyorBence sevgilinizin davranışı gayet normal :))
Keşke hepimiz aynı kararlılığı gösterebilsek.
Yapmasın tabiiki ama yeri geliyor ortak bir tanıdığımız hakkında birşey soruyorum. Hakkında iyi şeyler söyleyemeyeceğim kendiside burada yok o yüzden yorum yapamam diyor?Ne yapsın basit insanlar gibi onu bunu mu çekiştisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?