Sevgilim dedikodudan nefret ediyor ve beni geriyor!!!

gurbetellerde94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
264
75
98
31
Olay çok basit asla ortamda olmayan biri hakkında yorum yaptırmaz. Ve kabul kırıcı da olmaz. Sadece o kişi şu anda burada değil ve lütfen hakkında yorum yapmayalım der. Devam edersem yorum yapmayacağım der. Ama asla unutmaz bir cümle bile başkadı hakkında konuşmuş olsam yeri geliyor üç gün sonra 1 cümleyi bunu demiştin o anda ortam uygun değildi ama şimdi uyarım lütfen dikkat et diyor.... Sizce de sinir bozucu değil mi?

Vovvv ne güzel . sen neyini sıkıntı ediyorsun bgun başkası hakında dedikodu yorum yapan yarın bi gun senin hakkındada konuşur adam dedigin öyle olması lazım

Bence sevgilinizin davranışı gayet normal :))
Keşke hepimiz aynı kararlılığı gösterebilsek.

Yoo olması gerekeni yapıyor.. Aşkdan meşkden konuşun, niye dedikodu yapıyosunuz ki?
Ya dedikodu yapmıyorum ki öyle oturup milleti çekiştirmiyorum ama biri rujuma bakmak için almıştı kapatırken kenarını kazımış bunu ruju onun yanında elime aldığımda farkettim ve söyledim. Bak bak almıştı rujumu yemiş gibi. O anda bişey demedi. Üç gün sonra o gün mükemmeldi sadece ortamda olamayan insanlar hakkında konuşmayalım dedi. Bu da takıntı ama

Ne dürüst adam..
Sevinecegine dert ediyosun

Daha ne istiyon bence iyi bir adam bu

Dedikoduyu arkadaşlarınla yap çok istiyorsan, sevgilinle değil. Takdir ettim kendisini ayrıca...

keşke ben de onun kadar kararlı olabilsem bu konuda.
dedikoduyu sevmem ben de, ama bazen de kendini kurtarmak çok zor oluyor ya.
keşke sürekli bu konuda beni uyaran biri olsa, hiç sinirim bozulmaz, aksine sevinirim.

Vovvv ne güzel . sen neyini sıkıntı ediyorsun bgun başkası hakında dedikodu yorum yapan yarın bi gun senin hakkındada konuşur adam dedigin öyle olması lazım

Bence sevgilinizin davranışı gayet normal :))
Keşke hepimiz aynı kararlılığı gösterebilsek.
Anlamadım ki bazen fikrimi söylemek istiyorum asla yorum yapmama izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…