- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Insanlarin yuzune konusmani istiyor. Bu adamdan zarar gelmez.Anlamadım ki bazen fikrimi söylemek istiyorum asla yorum yapmama izin vermiyor
Anlamadım ki bazen fikrimi söylemek istiyorum asla yorum yapmama izin vermiyor
Valla küstük. Sanki herkesi koruyor gibi bana kızıyor gibi hissediyorum.Insanlarin yuzune konusmani istiyor. Bu adamdan zarar gelmez.
Madem sevmiyo sende konusacak baska konu bul. Gerilmeye yer arama.
İyi anlamda mı?vay be adama bak
Film izleyin , yuruyus yapin , yemek yapin.Valla küstük. Sanki herkesi koruyor gibi bana kızıyor gibi hissediyorum.
Yapmasın tabiiki ama yeri geliyor ortak bir tanıdığımız hakkında birşey soruyorum. Hakkında iyi şeyler söyleyemeyeceğim kendiside burada yok o yüzden yorum yapamam diyor?ya aslında dedikodu ifadesi yanlış biliniyor;
benim annem der, olanı konuşuyorum ben dedikodu yapmıyorum ki diye. halbuki olmayanı söylemek zaten iftiradır. Dedikodu bir insanın kendisi ortamda yokken, onun hoşlanmayacağı şekilde ondan bahsetmektir ve dini olarak haram olmasının yanında etik olarak da gayet yanlış bir davranıştır.
Keşke kimse yapmasa, keşke ben de yapmasan, maalesef bu konuda çok başarılı değilim.
Olay çok basit asla ortamda olmayan biri hakkında yorum yaptırmaz. Ve kabul kırıcı da olmaz. Sadece o kişi şu anda burada değil ve lütfen hakkında yorum yapmayalım der. Devam edersem yorum yapmayacağım der. Ama asla unutmaz bir cümle bile başkadı hakkında konuşmuş olsam yeri geliyor üç gün sonra 1 cümleyi bunu demiştin o anda ortam uygun değildi ama şimdi uyarım lütfen dikkat et diyor.... Sizce de sinir bozucu değil mi?
Hayır tabii ama bazen yolda birini görürsünüz aaa o ne öyle ya dersiniz ya asla dedirtmiyorsevgilinle başka birilerini mi çekiştiriyosun yani sende :)
Uyarıyor. Bence bir cümleyi tolere edebilirne güzel işte. buna mı rahatsız oluyorsunuz?
Bence çok doğru yaptığı bende hiç sevmem oyle kendıne bakmadan başka insanlar aaa bune dıyen insanları....Hayır tabii ama bazen yolda birini görürsünüz aaa o ne öyle ya dersiniz ya asla dedirtmiyor
Bencede kötü anlamda asla kimse hakkında konuşturmuyorDedikodu farkli sey biri hakkinda konusmak farkli. Kimse hakkinda konusmayacaksak ottan böcekten mi bahsedicez. Ne kadar saçma.
Ama bişeyler anlatmak için başka birinden bahsetmem gerekşyor. BoşvEr başkasını bizden konuşalım diyor hiç konuyu bile açtırmazKaliteli biriyle birlikte olduğun için mutlu olmalısın.. kaldı ki dedikodu yapmak biz her ne kadar sevsek de insanın enerjisini tüketiyor.. yüzüne söyleyemeceğin şeyleri arkasından söylicene becerebiliyosan kırmadan üzmeden yüzüne söyleyebilmek lazım.. işte o zaman toplum olarak bi kademe daha atlamış olacağız..
Bende sevmem ama bazen gayri ihtiyari söyleyeyiveriyorum. Hemen uyarıyorBence çok doğru yaptığı bende hiç sevmem oyle kendıne bakmadan başka insanlar aaa bune dıyen insanları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?