Sevgilim dedikodudan nefret ediyor ve beni geriyor!!!

Anlamadım ki bazen fikrimi söylemek istiyorum asla yorum yapmama izin vermiyor

ya aslında dedikodu ifadesi yanlış biliniyor;

benim annem der, olanı konuşuyorum ben dedikodu yapmıyorum ki diye. halbuki olmayanı söylemek zaten iftiradır. Dedikodu bir insanın kendisi ortamda yokken, onun hoşlanmayacağı şekilde ondan bahsetmektir ve dini olarak haram olmasının yanında etik olarak da gayet yanlış bir davranıştır.

Keşke kimse yapmasa, keşke ben de yapmasan, maalesef bu konuda çok başarılı değilim.

Dedikodu farkli sey biri hakkinda konusmak farkli. Kimse hakkinda konusmayacaksak ottan böcekten mi bahsedicez. Ne kadar saçma.

sevgilinle başka birilerini mi çekiştiriyosun yani sende :)

Valla küstük. Sanki herkesi koruyor gibi bana kızıyor gibi hissediyorum.
Film izleyin , yuruyus yapin , yemek yapin.
Aktivite bulun kendinize. Ben olsam bende sıkılırım baskalarinin konusundan.
Bu demek degil ki ben dedikodu yapmiyorum. Elbette yapiyorum ama erkek arkadasimla oturup bunlari konusmam mesela hele ki bu denli sevmeyen biriyse.

Yapmasın tabiiki ama yeri geliyor ortak bir tanıdığımız hakkında birşey soruyorum. Hakkında iyi şeyler söyleyemeyeceğim kendiside burada yok o yüzden yorum yapamam diyor?

ne güzel işte. buna mı rahatsız oluyorsunuz?

Kaliteli biriyle birlikte olduğun için mutlu olmalısın.. kaldı ki dedikodu yapmak biz her ne kadar sevsek de insanın enerjisini tüketiyor.. yüzüne söyleyemeceğin şeyleri arkasından söylicene becerebiliyosan kırmadan üzmeden yüzüne söyleyebilmek lazım.. işte o zaman toplum olarak bi kademe daha atlamış olacağız..

Halbuki en saglam dedikodu sevgiliyle yapilandir.

Dedikodu yaptigin icin senle konusmamasi ayri bi olay zaten. Demekki istemedigin seyleri yaptikca seni cezalandiracak bi tip

Ama bişeyler anlatmak için başka birinden bahsetmem gerekşyor. BoşvEr başkasını bizden konuşalım diyor hiç konuyu bile açtırmaz

Ay ben sıkılırım öyle insandan. Gayet de dedikodu yaparım, çekiştirmeyi de severim. Haa kimse hakkında gözümle görmediğim bir laf söylemem. Asla mişli cümle kurmam, şunu yapmış bunu yapmış demem, bir başkasından duyduğumu aktarmam. Ama bir insanın şirret olduğunu düşünüyorsam da kuşgillerime ay şu X ne şirret kadın/adam, içinin fesatlığı yüzüne vurmuş derim, kendimi biliyorum yani.
Ben bunu derken de "ayy dedikodu ne fena şey" diyen adama da "Merhaba uzaylı ben dostum" bakışı atarım.

O değilde ben sınıftaki normal erkek arkadaşlarımla bile dedikodu yaparimbirinin arkasından kötü konuşmak değilde yorum yaparız yani hele 2 tane kız var sınıfta onlara taktık ne yorumlar ne yorumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…