- 20 Ekim 2009
- 8.868
- 15.734
- 823
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Uyarıyor. Bence bir cümleyi tolere edebilir
Konuşmamak değil ki sadece sessizce dinler devam edersem yorum yapamam üzgünüm der o kadar. Ben küstüm ona bu kezHalbuki en saglam dedikodu sevgiliyle yapilandir.
Dedikodu yaptigin icin senle konusmamasi ayri bi olay zaten. Demekki istemedigin seyleri yaptikca seni cezalandiracak bi tip
İyi yapıyo..Bende sevmem ama bazen gayri ihtiyari söyleyeyiveriyorum. Hemen uyarıyor
Aynen öyle diyor. Boşver başkalarını bizden konuşalım diyor. Ama dediğiniz gibi arada kaçınca hemen uyarıyorBenim de eşim öyle. Şikayetçi değilim etik bir davranış esasen.
Ama şu diyalog da gerçekleşebiliyor aramızda zaman zaman;
Olmayan bir şeyi mi söylüyorum olanı söylüyorum dediğim zaman , 'olmayan bir şeyi söylesen iftira olur zaten' der.
Çok fazla uyarmaz , hoş değil değiş konuyu der geçer.
Ne kadar dikkat etsem de arada oluyor. İş yerinde günümün nasıl geçtiğini anlatırken bile dedikoduya bulabiliyor insan.
Konuşmamak değil ki sadece sessizce dinler devam edersem yorum yapamam üzgünüm der o kadar. Ben küstüm ona bu kez
Uyarmasın o ne öyle sanki kötü bişey yapıyorum.Konuyu yanlis anlamisim ozur dilerim. Yani cokta buyuk problem yok o zaman. Sadece duzgunce uyariyomus
Olay çok basit asla ortamda olmayan biri hakkında yorum yaptırmaz. Ve kabul kırıcı da olmaz. Sadece o kişi şu anda burada değil ve lütfen hakkında yorum yapmayalım der. Devam edersem yorum yapmayacağım der. Ama asla unutmaz bir cümle bile başkadı hakkında konuşmuş olsam yeri geliyor üç gün sonra 1 cümleyi bunu demiştin o anda ortam uygun değildi ama şimdi uyarım lütfen dikkat et diyor.... Sizce de sinir bozucu değil mi?
Yanacağım galibaGıybetttt en sevdiğim gunah
Kız hiç sorma ben de hiç dedikodu yapmam aslında da adam iyice takıkElemanı sevdim, evlen onunla. Belki dedikoduyu bıraktırır sana.
Sizinki biraz abartmış yaa insanlar hakkında iyi bişeyler de mi söylenmeyecek anlamadım ki.. Dedikodu evt tabi güzel bişey değil ama iyi şeyler konuşmak da dedikoduya girmiyo heralde.. Onu da konuşamasak ne konuşcaz yani? İllaki işten bile konuşurken bi iş arkadaşının falan adı geçer insanınYapmasın tabiiki ama yeri geliyor ortak bir tanıdığımız hakkında birşey soruyorum. Hakkında iyi şeyler söyleyemeyeceğim kendiside burada yok o yüzden yorum yapamam diyor?
Kendi yapmasın benim dediğime yorum yapsın yetertamam insan arada sevdiğiyle dedikodu yapmak ister ama bence sevinmelisin çünkü dedikodu yapan erkekler karı gibidir onlardan hayır gelmez
Ama bişeyler anlatmak için başka birinden bahsetmem gerekşyor. BoşvEr başkasını bizden konuşalım diyor hiç konuyu bile açtırmaz
Çok güzel özellik ya ama ben sıkılırdım.
Ben dedikoduyu cok severim. Kocamla yapmasını daha cok severim.
İyi değil kötü birşey söyleyecekse konuşmazSizinki biraz abartmış yaa insanlar hakkında iyi bişeyler de mi söylenmeyecek anlamadım ki.. Dedikodu evt tabi güzel bişey değil ama iyi şeyler konuşmak da dedikoduya girmiyo heralde.. Onu da konuşamasak ne konuşcaz yani? İllaki işten bile konuşurken bi iş arkadaşının falan adı geçer insanınBiraz değişik bi bakış açısıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?