Sevgilim dedikodudan nefret ediyor ve beni geriyor!!!

Benim de eşim öyle. Şikayetçi değilim etik bir davranış esasen.

Ama şu diyalog da gerçekleşebiliyor aramızda zaman zaman;

Olmayan bir şeyi mi söylüyorum olanı söylüyorum dediğim zaman , 'olmayan bir şeyi söylesen iftira olur zaten' der.
Çok fazla uyarmaz , hoş değil değiş konuyu der geçer.

Ne kadar dikkat etsem de arada oluyor. İş yerinde günümün nasıl geçtiğini anlatırken bile dedikoduya bulaşabiliyor insan.

Aynen öyle diyor. Boşver başkalarını bizden konuşalım diyor. Ama dediğiniz gibi arada kaçınca hemen uyarıyor

Ben anladım seni ,evet dedikodu kötü bişey ama insan sevgilisiyle diz dize oturup dedikodu yapmakta istiyor , olsa da yapsam şimdi canım çekti

Dededikodu için bişey diyemem ben de yaparım çoğu zaman ama yolda görülen insan hakkında yorum yapma konusunda ben de çok hassasım en hoşlanmadığım şeydir annem bile olsa terslerim. Çözüm çok net sevgilinizin yanındayken az tutuverin ağzınızı

tamam insan arada sevdiğiyle dedikodu yapmak ister ama bence sevinmelisin çünkü dedikodu yapan erkekler karı gibidir onlardan hayır gelmez

Yapmasın tabiiki ama yeri geliyor ortak bir tanıdığımız hakkında birşey soruyorum. Hakkında iyi şeyler söyleyemeyeceğim kendiside burada yok o yüzden yorum yapamam diyor?
Sizinki biraz abartmış yaa insanlar hakkında iyi bişeyler de mi söylenmeyecek anlamadım ki.. Dedikodu evt tabi güzel bişey değil ama iyi şeyler konuşmak da dedikoduya girmiyo heralde.. Onu da konuşamasak ne konuşcaz yani? İllaki işten bile konuşurken bi iş arkadaşının falan adı geçer insanın Biraz değişik bi bakış açısıymış

Ama bişeyler anlatmak için başka birinden bahsetmem gerekşyor. BoşvEr başkasını bizden konuşalım diyor hiç konuyu bile açtırmaz

O kadarı da fazla ama insan yaş ilerledikçe en çok eşine sevgilisine güvenip onunla konuşmak dertleşmek fikir almak istiyor.. ne diyim bilemedim şimdi.. uygun bi dille bu davranışının aşırı olduğunu konuş istersen

İyi değil kötü birşey söyleyecekse konuşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…