• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dışarıda bana bakan erkeklere karşı çok agresif :(

kızlar ya sevgilim dışarıda bana bakan vs erkeklere karşı çok agresifleşiyor. mutlaka "ne bakıyorsun" fln diye bir laf çarptırıyor, eğer manyak birine denk geldiyse iş nerdeyse kavgaya varıcak kadar uzuyor, ben kolundan çekip "hadi gidelim" fln demesem resmen yumruk yumruğa kavga edicek. tabii ki beni korumasını isterim, sarkan biri fln olursa, ama sanki sevgilim de fazla hassas. bakmalarına bile sinir oluyor. daha önce çok konuştum, "beni korumasız bırakıyorsun adam manyak çıksa cebinden bi bıçak vs çıkarsa sana bişey yapsa ben ne yapıcam arkanda hiç düşünmüyorsun, bundan sonra yaparsan çekip gidicem yanından" demiştim. ama bugün yine benzer bir olay oldu, kolundan çekiştirdim yumruklaşmadan uzaklaştılar. hazırlıksız bir anıma gelmişti yoksa ahdım vardı kesinlikle çekip gidicektim yanından ama şimdi çok huzursuzum, o kavgaya giriştiği zaman kendimi çok güvensiz hissediyorum. bana söz vermişti uzun süredir yapmıyordu böyle bişey kafam rahattı sakindim, vakitlerimiz eğlenceli geçiyordu. ama böyle bi olay olduğu zaman o da geriliyor, ben de. o günkü ağzımızın tadı haylice kaçıyor. 3 senedir çıkıyoruz ve bu soruna bi çare bulamadım kavga ettim olmadı, kızdım olmadı, güzellikle söyledim olmadı. en son çare bir daha böyle bir durumda o ortamdan çekip gitmeyi düşünüyorum, eminim arkamdan adamla kavga edip kafasını gözünü dağıtıcak. hayır öyle maço, kıro bir adam da değil korumacı olması güzel ama bu kadarı artık aptallık gibi geliyor bana. ne yapıcağımı şaşırdım. sizce ne yapmalıyım? ortamdan çekip gitsem etki eder mi??
peki sizin sevgilinizin böyle yanında sevgilisi varken bile kızlara bakan pislik heriflere karşı tutumu nasıl??

aynı benim sevgilim.! :/ gerçekten fazlası çok bunaltıyor. Ben birkaç gün küs kaldım artık eskisi gibi sert değil. sadece bakana o da bakıyor. :)

bazıları çuval giyse bile yakışır guzeldir bakarlar bu olmayacak şey değil günlük hayatta her insanın başına geliyor sevgılın konusuna gelınce qerçekten kavqa yanlısı insanların yapacakları davranışlar bunlar psikoloğa gıtmesi şart yani

peki sizin sevgilinizin böyle yanında sevgilisi varken bile kızlara bakan pislik heriflere karşı tutumu nasıl??

Hakikaten nadirdir yanında sevgilisi, eşi olan kadına bakılması... Ya kadın çok abartılı, açık saçık giyinecek ya da bir garipliği, özrü olacak... Bu durumda bile enderdir... Burası Türkiye... Olayı güzellikle, çekicilikle de açıklayamayız... Yanında sevgilisi olan adama bakıldığını gördüm de aksi pek yaşanmıyor... En serseri diyeceğimiz adam bile "dayak yerim" korkusuyla bakmaz, baksa da "çaktırmaz"... Bu nedenle "yanında sevgilisi varken kızlara bakan pislik heriflere" rastlamıyoruz genelde... O erkek arkadaşınızın "erkekliğini ispatı, benden başka adam yok" hezeyanı gibi geldi bana... :19:

Aynı şeyi "kız tarafı" yapsa, dengesiz davranıp erkek arkadaşının telefonlarını karıştırsa, ona bakan kızlara laf söylese hemen "hastalıklı, kendine güvensiz" ilan edilir... Oysa erkek aynısını yaparsa "delikanlıdır, kadınına sahip çıkıyordur" Telefon karıştırmak özel hayata saygısızlık olduğu halde erkek arkadaşınızın tutumundan daha medeni... En azından böyle bir duruma maruz kalırsanız muhatabınız bellidir ya devam eder ya ayrılırsınız... Fakat sizin durumunuzda erkek arkadaşınızın saplantılı bir hali olduğu için sadece hayatındaki insanı değil, şiddet güdüsüyle diğerlerini de rahatsız ediyor... Karşıdan karşıya geçerken belki de kendisine bakıldığı esnada göz göze geldiği adamları yanındaki hanımı "kesiyor" farz ediyor demek... Hastalıklı bir bakış açısı, şiddet güdüsünün tatmini için saha arama çabası... :51:

bana karşı asla sinirli değildir, arkadaşlarıyla fln da nadir tartışır, ancak sanırım lisede fln büyüdüğü ortamda herkes böyle astım kestimciymiş ben öyle anladım ordan kalma bir huy diye düşünüyorum.
dediğinizi de düşünmedim değil. bazen bu siniri acaba ilerde bana döner mi diye de korkuyorum ya sizce öyle bir ihtimali var mı? ne biliim neler okuyoruz burda acaba ön belirtisi midir bu?

Şimdiden başkaları için böyle kurmacaları varsa ileride sizin de onlara baktığınızı, karşılık verdiğinizi düşünebilir... Bu tip obsesif durumları meslekle, karakterle açıklayamayız... O nedenle ne kariyer sahibi olması ne de "şimdilik" size iyi davranması bu sorunu örtbas edemez... Ayrılık tehdidi, bulunduğunuz ortamı terk etmek geçici çözümler...Bu hali devam ederse onu bir uzmana götürmeyi teklif edin... Belli mi olur, belki de onu bu takıntılarından kurtarayım derken ileride maruz kalacağınız tatsız durumları, kendi geleceğinizi kurtarmış olursunuz... :68:

umarım aşabilirsiniz bu sorunu. aynı sorun bende var maalesef. geçenlerde yolda yürüyoruz. daha karşı kaldırımdan bi tane çocuk geçti. 17li yaşlarda. Oraya kadar bağırıyo, ne bakıyosun lan diye. Küçücük çocuğa bile ne bakıyosun lan dediği olmuştur. Bıraksam dövücek oracıkta milleti. Konuşmaya çalıştım ama maalesef dinlemiyor. Hep aynı devam ediyor beyefendi. Adına üzüldüm canım, aynı kaderi paylaşıyoruz :)

canım tek olmadığıma emindim zaten. hatta daha kötüleri var biliyorum, ya da sevgilim ne güzel işte baksınlar diye mentalitede erkekler var o kadarını ben de istemem. toplumsal bir kaygısı da var zaten yani hiç tanımadığı bi kızı sıkıştırsalar bi yerde onu görse o zaman da tepki verir. keşke herkes o mentalitede olsa da hem herkes rahat olsa hem de güvende olsa.. bi çare bulursan bana da haberdar et canım, bu sorun ya aşılacak, ya aşılacak..

ufffyaaa tıpkı benim gibi :)
ama siz değil sevgiliniz.Gerçi ben laf atamıyorum gururumu o derece ayak altına alamam bayan olarak ama erkek olsam yapardım sanırım.
Eşimdede tam tersi hiç biri bana baktı diye değil bakan kişiye bana bile bişey demez sanırım ben çok çirkinim :2:

Hoş bir durum değil...
Hele bir kadının o anda yaşadıkları çok çirkin!:59:
Benim kocam Barlar Sokağında dışarıda adamın birini dövmeye kalktı,bir anda bardan bir çok adam çıktı. Kocam gözümün önünde dayak yemişti!:5:
O kadar çaresiz hissediyorsun ki kendini..
Erkek arkadaşınızla bu konuyu net ve sert bir şekilde konuşun derim. İnanın ilerisi hiç iyi olmuyor...:50:

ayyy çok kötü gerçekten, işte benim en korktuğum şey bu.
çünkü biliyorum ki bi gün böyle bişey olabilir, etraftaki başıboş adam sayısı o kadar fazla ki..
bi de bu adamlar o kadar dayılanmayı boşa yapmıyorlar, ya cepleri dolu oluyor ya etrafında adam sayısı çok oluyor. daha kötüsü de olabilir, cebinden silahı, bıçağı da çıkarabilir, kaybedecekleri bişeyleri yok ki 5-10 yıl yatar çıkar. ama kalkıp ileride çoluğum çocuğum olduğu zaman böyle bi olay yaşayamam ben bilmiyorum fazla mı abartıyorum ama hiç ummadık bi anda hiç ummadık şeyler olabilir diye korkuyorum. peki kocanız dayak yedikten sonra tavrı değişti mi?

offf çok kötü olmuş:18::18:
Benim eşimde arkadaşlarıyla bahçelievlerde gezerken yanlarında bir kız arkadaşları varmış kıza laf atmışlar bizimkiler adamlarla kavgaya girmiş eşimin arkadaşı sıyrık şeklinde bıçaklanmıştı. Bence en iyisi böyle durumlarda o ortamdan uzaklaşmak.

çok kötü yine gerçekten bi de onlar kalabalıkmış, yine de fayda etmiyor işte :((
dediğin doğru en güzeli seni o ortamdan uzaklaştırması, yoksa rocky de olsa 5 kişi dahil olur olaya sonuç yine aynı olur, böyle koruma olmaz ki ama..

Offf sizinki de kötüymüş!
Ben bir çok kavgaya şahit oldum onun yanında ama dayak olayı feciydi..
Ben gidememiştim..
Oysa ki evimize çok yakın bir yerde oldu olay..
Hiç bir şey yapamamıyorsunuz.. Kilitleniyorsunuz...
Allahım saklasın kötülüklerden inşallah ama biz insanlar da uymayalım şeytana!

evet çok kötü kitleniyor insan benim de tek yapabildiğim kolundan çekiştirmek olabiliyor, eğer çekiştirmezsem kendini kaptırıyor, ben dikkatini çekince aklı başına geliyor, sonra karşı taraf mutlaka abuk subuk laflar ediyor bu sefer bişey yapamıyor aklı başına geldiği için o edilen lafları yutmak zorunda kalıyor daha da sinirleniyor ama tepki de vermiyor, bu sefer de sanırım benim önümde küçük düşmüş gibi hissediyor. bi dahaki sefere ama gerçekten çekip gidicem, nası olsa ben olsam da olmasa da bu dalaşmaya giriyor. en azından kavga etme sebebi ortadan kalkınca ne kadar boş olduğunun farkına varır belki.

yanında sevgilisi olan kıza o kadar da çok bakılamaz.. hani 1 2 olur da bu kadar çok mevzu çıkacak kadar da olmaz..

erkekler tek kızlara, bayanlar yanında kız olan adama bakar.

bence sevgiliniz paranoyak derecesinde bir kişiliğe haiz.. gördüğünü size bakıyo sanıyo

çözüm, tedavi..

normal erkeklerin öyle olması gerekiyor, ama sandığınız kadar da az değil yanında sevgilisi, eşi varken bakan, laf atan vs ler. kendini bilmez çok ne yazık ki Türkiye'de. sevgilim o kadar da paranoyak değil şimdi abartmayalım yolda her bakana ne baktın demiyor zaten, elbette her insan yolda orda burda sağına soluna önüne arkasına bakar, bir bakmak vardır, bir de tabir-i caizse kesmek vardır. yoksa normal olarak bakanların baktıklarına ben de denk geliyorum o kadar da kör gitmiyorum yolda ama öylelerine hiç tepki vermiyor, genelde böyle sağdan soldan arkamızdan falan kesen tipleri yakalayıp onlara sataşıyor, o kadarını da ben göremiyorum bile.

Ben de çok kızarım eşim böyle bir konuda tartışma çıkarırsa. Etraf manyak dolu, ne gerek var deliyle deli olup kendi hayatını tehlikeye atmaya. Böyle bir şey yapsa, geri kalan hayatımda beni onsuz bırakma riskini göze aldığı için, kavga etmekten beter ederim onu. Korumacı olmak istiyorsa aklını kullanarak olsun (ki öyledir zaten). Hem kaç tanesini dövecek; bir tane iki tane değiller ki. Ayrıca asıl o yanımda yokken işler bakmaktan çıkıp, laf atmalara kadar gidiyor. O zaman bile bir şekilde kendimi koruyabiliyorsam, o yanımdayken bu tür güç gösterilerine hiç gerek yok.

Bir de şu var eşim korumacıdır ama ben ondan daha korumacıyım. Hani bir tartışma çıksa, aman sana birşey olmasın, kenarda dur, ben iki dakikada döver gelirim diyerek kendimi ortaya atabilirim. :65: :27: Bundan çekindiği için de kavga çıkarmıyor olabilir. :1:

şu maviyle işaretlediğim yer sanki benim ağzımdan çıkmış gibi:)) aynen ben de bu sebeple kızıyorum asıl zaten, yani asıl korumak istiyorsan benim yanımda olarak korursun, öteki türlü aptalca bir koruma oluyor. sonuçta ben aynı şekilde okula gidip geliyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum, tamam tip tip bakmadır laf atmadır oluyor ama takmazsan karşı taraf da vazgeçiyor sonuçta cesaret edebileceği şey de bi yere kadar, yanımda sevgilim varken de yapabileceği en maximum şey de bu kadardır. bu dediğini de konuşurken belirticem canım bir de bu yönden baksın.

aynı benim sevgilim.! :/ gerçekten fazlası çok bunaltıyor. Ben birkaç gün küs kaldım artık eskisi gibi sert değil. sadece bakana o da bakıyor. :)

ya baksın ona lafım olmaz hani ben de sevgilime tip tip bakan olsa ne bakıyorsun diye bakarım sonuçta. canım ben de kesinlikle bikaç gün konuşmamayı fln düşünüyorum, ilişkimiz boyunca hiç böyle bişey yapmadım hiç birşey için. nasıl etki etti mi sende, kendini zor mu tutuyor yoksa gerçekten değişti mi sevgilin acaba? hani bir süreliğine kendini tutmak vardır bi, bir de gerçekten hak verip ona göre tavır değiştirmek vardır hangisi oldu? az çok farketmişindir, merak etiim.

hmmm sakıncalı bir tip.yarın yabancıları bırakır sana yönelir.

temenniniz için teşekkür ederim.

bazıları çuval giyse bile yakışır guzeldir bakarlar bu olmayacak şey değil günlük hayatta her insanın başına geliyor sevgılın konusuna gelınce qerçekten kavqa yanlısı insanların yapacakları davranışlar bunlar psikoloğa gıtmesi şart yani

başlarda alışkın değil zaman geçtikçe azalır alışır diyordum, evet azaldı ama bitmedi hala. biraz konuşup gerekirse bağırıp anlatmaya çalışacağım derdimi ona. ama evet aklımın köşesinde psikolog her daim var.işin garibi o kadar ılımlı bir insan ki aslında, kinci fln da değildir, arkadaşları kötülükler etse de affeder ve kin tutmaz, yani normalde de bağırıp çağıran saldıran bi adam olsa herşeye diyeceğim ki mizacı bu, ama bu kadar spesifik hep aynı tarz olaylarda olması bakış açısında bi problem var diye düşündürüyor ve tabi ki başa çıkamazsak bu işin sonu bi danışmandan geçiyor.

Hakikaten nadirdir yanında sevgilisi, eşi olan kadına bakılması... Ya kadın çok abartılı, açık saçık giyinecek ya da bir garipliği, özrü olacak... Bu durumda bile enderdir... Burası Türkiye... Olayı güzellikle, çekicilikle de açıklayamayız... Yanında sevgilisi olan adama bakıldığını gördüm de aksi pek yaşanmıyor... En serseri diyeceğimiz adam bile "dayak yerim" korkusuyla bakmaz, baksa da "çaktırmaz"... Bu nedenle "yanında sevgilisi varken kızlara bakan pislik heriflere" rastlamıyoruz genelde... O erkek arkadaşınızın "erkekliğini ispatı, benden başka adam yok" hezeyanı gibi geldi bana... :19:
Aynı şeyi "kız tarafı" yapsa, dengesiz davranıp erkek arkadaşının telefonlarını karıştırsa, ona bakan kızlara laf söylese hemen "hastalıklı, kendine güvensiz" ilan edilir... Oysa erkek aynısını yaparsa "delikanlıdır, kadınına sahip çıkıyordur" Telefon karıştırmak özel hayata saygısızlık olduğu halde erkek arkadaşınızın tutumundan daha medeni... En azından böyle bir duruma maruz kalırsanız muhatabınız bellidir ya devam eder ya ayrılırsınız... Fakat sizin durumunuzda erkek arkadaşınızın saplantılı bir hali olduğu için sadece hayatındaki insanı değil, şiddet güdüsüyle diğerlerini de rahatsız ediyor... Karşıdan karşıya geçerken belki de kendisine bakıldığı esnada göz göze geldiği adamları yanındaki hanımı "kesiyor" farz ediyor demek... Hastalıklı bir bakış açısı, şiddet güdüsünün tatmini için saha arama çabası... :51:
Şimdiden başkaları için böyle kurmacaları varsa ileride sizin de onlara baktığınızı, karşılık verdiğinizi düşünebilir... Bu tip obsesif durumları meslekle, karakterle açıklayamayız... O nedenle ne kariyer sahibi olması ne de "şimdilik" size iyi davranması bu sorunu örtbas edemez... Ayrılık tehdidi, bulunduğunuz ortamı terk etmek geçici çözümler...Bu hali devam ederse onu bir uzmana götürmeyi teklif edin... Belli mi olur, belki de onu bu takıntılarından kurtarayım derken ileride maruz kalacağınız tatsız durumları, kendi geleceğinizi kurtarmış olursunuz... :68:

öncelikle abartılı, açık saçık giyinmiyorum ve çok şükür bir özrüm yok. eğer bir etek bluz açık saçıktan sayılıyorsa bilemem tabi o zaman hakkı oluyormuş sanırım erkeklerin bakmasına. neyse konuyu burda "ben çok güzelim ayol sevgilim de kafayı yedi" amacıyla açmadığım bellidir herhalde veya sevgilime bahane bulmak için "ben çok güzelim" nidaları atmıyorum lütfen öyle yapıyormuşum gibi ima etmeyelim. ne güzel ki siz denk gelmemişsiniz, ancak erkekler dediğiniz gibi üç beşi bir araya gelince yahut sağdan soldan köşeden bakarım kimse fark etmeden gibi "çaktırmama" amaçları ile bu işi yapıyorlar zaten, bu tip şeylerde biz kadınlar etrafımızı çok kolaçan etmeyiz o yüzden görmeyiz ancak erkekler maşşallah her yere hakimler gözlerinden hiç birşey kaçmaz. ben olmayan birşeyi var gibi gösterdiğini düşünmüyorum sevgilimin aradaki farkı ayırt edebildiğine eminim, benim bu topicteki amacım "böyle bir durumu fark ettiğinde sinirlenmeden kafasını takmamasını sağlamasını nasıl sağlayabilirim"i sorgulamaktı, oysaki olayı karşıdan karşıya geçen adama saldıran "medeni olmayan" piskopat sevgiliye dönüştürdünüz. ayrıca mesleğiyle fln açıklamıyorum hiç birşeyi arkadaş 112yi ara demişti o yüzden şakasına söylemiştim. ayrıca dediğim gibi kurmaca bişey yok ortada, sevgilim kafasından uydurmuyor, dolayısıyla dediğiniz gibi ileride benim de bana bakanlara karşılık baktığımı falan düşüneceğini hiç sanmıyorum. sadece tepkisini abartıyor, elbette herkes sinir olur buna huzursuz olur gerilir ama boşver diyip kafasına takmamaya çalışır, unutur gider, sevgilimse boşver diyip kafasına takmama olayını yapamıyor. umarım anlaşılmışımdır.

ufffyaaa tıpkı benim gibi :)
ama siz değil sevgiliniz.Gerçi ben laf atamıyorum gururumu o derece ayak altına alamam bayan olarak ama erkek olsam yapardım sanırım.
Eşimdede tam tersi hiç biri bana baktı diye değil bakan kişiye bana bile bişey demez sanırım ben çok çirkinim :2:

canım ya çirkinlikle falan alakalı değil, elbette gözü takılan oluyordur, ama sevgilin onların bakmalarının bi anlamı olmadığının farkındadır kafasına takmıyordur, olması gereken de zaten buu :(
sen napıyorsun ki? aynı benim gibi derken?

Benimkinin tavrı hiç değişmedi...
Hatta dayak yediği gün arkadaşlarımıza oturmaya gidiyorduk onun üzerindeki kazak yırtık benim gözler ağlamaktan kıpkırmızı öyle gittik..
Anlattık hatta arkadaşları da çok kızdı..
Ama değişmedi bence halen değişmemiştir..
Evet benim saçımın teline dokunmazdı ama dışarıya karşı çok öfkeliydi..

Benimkinin tavrı hiç değişmedi...
Hatta dayak yediği gün arkadaşlarımıza oturmaya gidiyorduk onun üzerindeki kazak yırtık benim gözler ağlamaktan kıpkırmızı öyle gittik..
Anlattık hatta arkadaşları da çok kızdı..
Ama değişmedi bence halen değişmemiştir..
Evet benim saçımın teline dokunmazdı ama dışarıya karşı çok öfkeliydi..

evet aynen sevgilim de öyle.. açıkçası değişebileceğine dair inancım vardı ama cevapları gördükçe bu inancım azaldı gittikçe. ama bir ömür böyle geçmez ki :( yani yaşlanınca olmaz böyle bir şey tabi ki de ama şimdi gençken gezip tozmak varken abuk subuk insanlar yüzünden niye gerilelim, ağzımızın tadı kaçsın ki.. off çok moralim bozuldu gerçekten.

canım ya çirkinlikle falan alakalı değil, elbette gözü takılan oluyordur, ama sevgilin onların bakmalarının bi anlamı olmadığının farkındadır kafasına takmıyordur, olması gereken de zaten buu :(
sen napıyorsun ki? aynı benim gibi derken?[/QUOTE]

bende eşimi kıskanıyorum evlenmeden hiç yoktu hatta bununla ilgili konu açmıştım arkadaşların sayesinde duruldum biraz.Ona belli etmiyorum ama gözüm hep onda ve ona biri bakıyormu diye etraftaki bayanlarda.Elimden gelse bende sevgilin gibi yapıcam kafa göz giricem gibi hissiyat geliyor banada :(
Ama şu aralar frenledim kendimi.ama bende güvensizlik var sürekli kendimde eksikler arıyorum :5:

sen napıyorsun ki? aynı benim gibi derken?

bende eşimi kıskanıyorum evlenmeden hiç yoktu hatta bununla ilgili konu açmıştım arkadaşların sayesinde duruldum biraz.Ona belli etmiyorum ama gözüm hep onda ve ona biri bakıyormu diye etraftaki bayanlarda.Elimden gelse bende sevgilin gibi yapıcam kafa göz giricem gibi hissiyat geliyor banada :(
Ama şu aralar frenledim kendimi.ama bende güvensizlik var sürekli kendimde eksikler arıyorum :5:
[/QUOTE]

acaba sevgilim de mi güvensizlikten yapıyor ki.. onu çok sevdiğimi biliyor, her özel günümüzde süprizler hazırlarım, görüşmek için zaman yaratırım, evet o da aynen senin gibi o zaman bakıyorlar mı diye kontrol ediyor canım sen nasıl aştın bu durumu, yardım et bana niye böyle yapıyor sevgilim? :((

:52::52::52::52: Korumak mıııı resmen şehir magandalığı bu yaa....Sevgi bu şekilde belli edilmez ki...Biri bakmış da haddeee kavgayaa :) bu düpedüz kendine ve sevgilisine güvensizliktir.Yoksa koruma,sahiplenme bu değildir....

evet aynen sevgilim de öyle.. açıkçası değişebileceğine dair inancım vardı ama cevapları gördükçe bu inancım azaldı gittikçe. ama bir ömür böyle geçmez ki :( yani yaşlanınca olmaz böyle bir şey tabi ki de ama şimdi gençken gezip tozmak varken abuk subuk insanlar yüzünden niye gerilelim, ağzımızın tadı kaçsın ki.. off çok moralim bozuldu gerçekten.

Bilmiyorum...
Ya kompleksli ya da özgüven eksikliği yaşıyorlar..
Belki de başka bir sorunları var.
Moralinizi bozmak istemiyorum ama inanın eğlenmeye gitmek bazen zulüm gibi geliyordu bana...
Hele biraz salaş yere gittiysek cidden burnumdan geliyordu..
Ahh ahhh neyse...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah!

ya baksın ona lafım olmaz hani ben de sevgilime tip tip bakan olsa ne bakıyorsun diye bakarım sonuçta. canım ben de kesinlikle bikaç gün konuşmamayı fln düşünüyorum, ilişkimiz boyunca hiç böyle bişey yapmadım hiç birşey için. nasıl etki etti mi sende, kendini zor mu tutuyor yoksa gerçekten değişti mi sevgilin acaba? hani bir süreliğine kendini tutmak vardır bi, bir de gerçekten hak verip ona göre tavır değiştirmek vardır hangisi oldu? az çok farketmişindir, merak etiim.

Tatlım başta çok zorlandı fark ettim. Hatta bii gün dayanamadı bağardı adamın birine. Sonra ben yine konuşmadım. Telefonumu falan kapattım. Özür diledi bir daha yapmayacağım dedi. Artık tamamen değişti. İşe yaradı yanii. :)

acaba sevgilim de mi güvensizlikten yapıyor ki.. onu çok sevdiğimi biliyor, her özel günümüzde süprizler hazırlarım, görüşmek için zaman yaratırım, evet o da aynen senin gibi o zaman bakıyorlar mı diye kontrol ediyor canım sen nasıl aştın bu durumu, yardım et bana niye böyle yapıyor sevgilim? :(([/QUOTE]

Diyorumya erkek olsam kendimi frenleyemem belki bende.Evlenmeden yoktu bu bende ama bide ben kıskandığımı belli etmim havalanmasın diye çabalıyorum emin ol sevgilinden daha çok yoruluyorum.Çok seviyorum eşimi sanki ona sadece ben bakmalıyım oda sadece bana bakmalı diye istiyorum.Ben aşmaya çalışıyorum şu anda etrafa çok dikkat etmemeye çalışıyorum bide işe beraber gidip gelirdik artık beni bekleme ben gelirim felan diyorum.napim ama ya düşünsenize dün akşam survıori izliyorduk beraber oradaki bayanlara bakması bile canımı sıktı ya ben deliyim galiba.Sonra dedimki hatunlara bakk bee ne kadar güzeller oda diyor bana ne güzeli ya makyaj güzeli onlar bak benim karıma doğal güzel diyor öpüyor ama bana sanki beni avutmak için söylüyor gibi geliyor.Belkide yardım almam lazım benim:5:

Bilmiyorum...
Ya kompleksli ya da özgüven eksikliği yaşıyorlar..
Belki de başka bir sorunları var.
Moralinizi bozmak istemiyorum ama inanın eğlenmeye gitmek bazen zulüm gibi geliyordu bana...
Hele biraz salaş yere gittiysek cidden burnumdan geliyordu..
Ahh ahhh neyse...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah!

evet benim de burnumdan geliyor biraz o tip yerlerdekiler daha rahat oluyor çünkü.
bu yüzden genelde daha lüks yerlere gidiyoruz ama her zaman da öyle yerlere gidilmez ki,
arada insan sokak çarşı dolanası da geliyor. belki de hep salaş yerlere gidip duyarlılığını azaltmalıyım of bilmiyorum. neyse...
teşekkür ederim yorumlarınız için:29:

:52::52::52::52: Korumak mıııı resmen şehir magandalığı bu yaa....Sevgi bu şekilde belli edilmez ki...Biri bakmış da haddeee kavgayaa :) bu düpedüz kendine ve sevgilisine güvensizliktir.Yoksa koruma,sahiplenme bu değildir....

evet sevgiyle alakası yok bunun bence de... katılıyorum dediğinize :(

Tatlım başta çok zorlandı fark ettim. Hatta bii gün dayanamadı bağardı adamın birine. Sonra ben yine konuşmadım. Telefonumu falan kapattım. Özür diledi bir daha yapmayacağım dedi. Artık tamamen değişti. İşe yaradı yanii. :)

canım tamamen değişti mi gerçekten ya.. yani artık huzurlu bir şekilde yolda yürüyebiliyorsunuz vs :D peki ne kadar süre geçti söz verdiğinden beri? bir de ne kadardır çıkıyordunuz? bizim 3 sene oldu yaklaşık 3 ayda bir bu tarz şeyler oluyor yazları daha sık oluyor tabi. ya benim de artık son kozum küsüp telefonları fln kapatıp konuşmamak olacak gibi.. keşke dün sonrasında direk böyle bir tepki verseydim ne olduğumu anlayamadım. ama çok kötüyüm dünden beri gece doğru dürüst uyuyamadım başım dönüyor akşamdan beri çok canım sıkıldı.

Diyorumya erkek olsam kendimi frenleyemem belki bende.Evlenmeden yoktu bu bende ama bide ben kıskandığımı belli etmim havalanmasın diye çabalıyorum emin ol sevgilinden daha çok yoruluyorum.Çok seviyorum eşimi sanki ona sadece ben bakmalıyım oda sadece bana bakmalı diye istiyorum.Ben aşmaya çalışıyorum şu anda etrafa çok dikkat etmemeye çalışıyorum bide işe beraber gidip gelirdik artık beni bekleme ben gelirim felan diyorum.napim ama ya düşünsenize dün akşam survıori izliyorduk beraber oradaki bayanlara bakması bile canımı sıktı ya ben deliyim galiba.Sonra dedimki hatunlara bakk bee ne kadar güzeller oda diyor bana ne güzeli ya makyaj güzeli onlar bak benim karıma doğal güzel diyor öpüyor ama bana sanki beni avutmak için söylüyor gibi geliyor.Belkide yardım almam lazım benim:5:

ben de evlenince azalır diye umut ediyordum:D sevgilimin kıskançlığı vardır ama şimdiye kadar bana hiç bir kısıtlama yapmadı arkadaşlarımla yurt dışına da gittim, arkadaşlarımın evinde de kaldım, o yokken dışarıda içmeye vs de gittik tatile de gittik arkadaşlarımla ama o da kıvanç tatlıtuğdan kıskanabilir beni ama oturur izlerdik yine de aşkı memnuyu :D sanırım çok korunmaya muhtaç duruyorum biraz bu da etkiliyor, çok cazgır değilimdir dışarıda. canım ya eşin seni gerçekten sevmese evlenmezdi zaten üstelik evliymişsiniz boşu boşuna üzüyorsun kendini sonuçta sen de ordaki erkeklere bakıyorsun. bu konuşmanın ters versiyonu da sevgilimle benim aramda geçebilirdi yalnız pek tabi:D acaba ben kıskançlığı abartsam dışarıda şu kız sana bakıyor bu kız böyle desem biraz burnunu kaldırsam iyi gelir mi acaba :D

bu arada dediğin şeyleri ben de hissediyorum, açık saçık sahnelerde hele bir filmde 3 boyutluydu sevişme sahnesi koymuşlar adamın herşeyi meydanda, keza black swan'ı izlediysen o da öyleydi. ben de çıldırıyorum ama kendimi tutuyorum bence her insan kıskanır ama bu kıskançlığın seni ele geçirmesine izin verme, onu besleme beslersen büyür.

Son düzenleme:
canım tamamen değişti mi gerçekten ya.. yani artık huzurlu bir şekilde yolda yürüyebiliyorsunuz vs :D peki ne kadar süre geçti söz verdiğinden beri? bir de ne kadardır çıkıyordunuz? bizim 3 sene oldu yaklaşık 3 ayda bir bu tarz şeyler oluyor yazları daha sık oluyor tabi. ya benim de artık son kozum küsüp telefonları fln kapatıp konuşmamak olacak gibi.. keşke dün sonrasında direk böyle bir tepki verseydim ne olduğumu anlayamadım. ama çok kötüyüm dünden beri gece doğru dürüst uyuyamadım başım dönüyor akşamdan beri çok canım sıkıldı.

Söz verdiğinden beri 2 ay geçti. Kavga falan çıkartmadı. :) Önceden kısa elbise, etek falan giymeme de kızardı. Ama artık çok fazla karışamıyor. Bencede dün olaydan sonra tepki vermen işe yarayabilirdi. Seni anlayabiliyorum canım. :(

Back
X