- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki şöyle bi bakanlara yapmıyor, ancak gözleri hep fıldır fıldır biri bana bakıyor mu diye kontrol ediyor. öyle ki bazen ben sataştığı adamların baktığını bile fark etmiyorum, hatta bikaç kere yürürken bi baktım arkamda bi adamla kavga ediyor fln o zaman anlıyorum. sanırım orama burama garip garip bakanlara delleniyor. bi de ben yürürken yolda özellikle kimsenin suratına bakmam huy oldu bende böyle tip tip baktığını görürsem sinir oluyordum o yüzden genelde ben daha rahatsız olmadan o dalaşmaya girişmeye gidiyor :S
Siz de haklısınız,o durumda terkederseniz ortamı olay büyüyüp kavge ederler ve başına iş gelir diye bırakamıyorsunuz. Ben olsam ben de öyle olurdum ama bunun size ne akdar itici geldiğini, artık bunalttığını söyleyin.
Onunla gezip dolaşmaktan keyif duyduğunuzu ama sayesinde o zevki de zehir ettiğini, boşyere tatsız günler,kaybedilen zamanlar olmaya başladığını anlatın.
Bir erkek sevgilisi yanındayken ona bakılıyorsa haklıdır sinirlenmekte ama bu gerçekten aşırı.Acaba kendine güveni mi az? Ya da^öyle bi durumda sizin ' bak adam baktı bana ama korktu tepki veremedi, pısırık biri' falan olarak düşneceğinizi mi sanıyor? Ciddi ciddi böyle bir şey düşünüp gurur yapabilir,sırf bu yüzden sizi haklı da bulsa buna son veremeyebilir. Bunu ona açıkça söyleyin. Fazla yiğitlik kar getirmez.Deli cesaretine de gerek yok.
Erkek arkadaşınızın sinirli bir yapısı mı var günlük hayatta yoksa sadece size bakanlara karşı mı öfke duyuyor? İnşallah bu siniri sadece size bakan erkeklere karşıdır.Umarım düzelir sizi çok üzmeden.
evet zamanla geçer diye umut ediyorum. ama bi yandan da ilişkimiz ciddi bir şekilde devam ediyor, yani nasip ederse ileride evlilik düşünüyoruz, dolayısıyla en küçük hareketi bile acaba ilerideki bir olumsuzluğun habercisi olabilir mi diye kafama takılıyor. yeni çıkmaya başlamış olsak kafama bile takmazdım, ama artık bir ömür birlikte olmayı düşündüğün biri bi yanlış yaparsa kara kara düşünüyor insan değişir mi, yoksa böyle mi gider bana sonuçları ne olur diye..
sınav konusunda çok haklısınız, belki de onun sıkıntısından bu kadar kafama takar oldum herşeyi..
teşekkürler ilginiz için![]()
yazılanlara bakılırsa senın için yapılacak pek bir şey yok
cep telefonuna 112 kaydet.O kavga ederkende araya gırme sakın
mazallah o canım güzellıkten eser kalmaz.
bazı erkeklerın tabıatı budur sevgılısnın yanında kendını böyle
actıonlarla daha erkeksi hisseder
Canım insan zamanla değişmez.Bununla ilgili çok atasözü de var.Can çıkar huy çıkmaz yada insan 7 sinde neyse 70inde de o'dur gibi
Sen karşındakinin senin istediğin üzere değiştiğini sanırsın ama bir süre sonra eski haline döndüğünü görürsün ki sen de görmüşsün,bir müddet sakin sonra yine aynı davranıyor diyerek. onu seviyorsan böyle kabul edeceksin çünkü ilerki yaşamında böyle olacak.
bu arada önceki mesajını gördüm canım boşver kavga etmesin kimse senin için, inan ki hiç özenilecek birşey değil, insan çok kötü oluyor off off
evet benim düşündüğüm ve korktuğum da bu(
ne yanii diyelim ileride kız çocuğumuz olursa onun yanında da mı böyle yapacak yaa..
bu böyle devam etmez ki ya ben salıcam herşeyi üstüm başım dökülecek, ya da dışarıda sürekli gergin dolanıcam. yıllar geçtikçe biraz durulmaz mı bu huyu ya çok terslesem fln..
evet zamanla geçer diye umut ediyorum. ama bi yandan da ilişkimiz ciddi bir şekilde devam ediyor, yani nasip ederse ileride evlilik düşünüyoruz, dolayısıyla en küçük hareketi bile acaba ilerideki bir olumsuzluğun habercisi olabilir mi diye kafama takılıyor. yeni çıkmaya başlamış olsak kafama bile takmazdım, ama artık bir ömür birlikte olmayı düşündüğün biri bi yanlış yaparsa kara kara düşünüyor insan değişir mi, yoksa böyle mi gider bana sonuçları ne olur diye..
sınav konusunda çok haklısınız, belki de onun sıkıntısından bu kadar kafama takar oldum herşeyi..
teşekkürler ilginiz için![]()
olurmu ya bene ıstıyrum benım için kavga etsın,bende bu arada kenarda
çekırdek cıtleyerek seyredeyim.Sonra pansuman yaparken yüzüne gözüne
çok acıyormu canım benım dıyım
bence senın erkek arkadasın mesai arkadaslarının yanına gıtmek ıcın
senı bahane edıyor
yav belkıde her gün kendı pansuman yapmaktan sıkılmıstır ,bıde sevgılım bana yapsın dıyordur
bozma adamın fantazılerını![]()
Sinirli hali geçmez ama düşünsene 50li yaşlara gelince de etrafa atılmaz ne bakıyosunuz karıma kızıma diyeBen kendimden biliyorum eski erkek arkadaşımın hiç hoşlanmadığım huyları vardı yalan söylemek,verdiği sözde durmamak gibi.Çok uğraştım düzelsin diye ama düzeltemedim söz verip tutmamaya devam etti,ben de dayanamadım ayrıldım ondan.Senin durumun daha parlak yalancı ve sözüne güvenilmez olsa düzelmeyeceği kesindi çünkü bu karekter meselesi.
Sevdiğin belli sen tepkini her seferinde ver hiç olmazsa kendini törpülemeye çalışır,başka da kötü huyu yoksa artık ne yapacaksın 4 4lük insan yok hayatta.Mutlu olursunuz umarım.
sınav dönemleri çok stresli olur insan bilmez miyimcanınızı sıkmayın nasip dediğiniz gibi hayırlısı olsun sizin için.
Hoş bir durum değil...
Hele bir kadının o anda yaşadıkları çok çirkin!
Benim kocam Barlar Sokağında dışarıda adamın birini dövmeye kalktı,bir anda bardan bir çok adam çıktı. Kocam gözümün önünde dayak yemişti!
O kadar çaresiz hissediyorsun ki kendini..
Erkek arkadaşınızla bu konuyu net ve sert bir şekilde konuşun derim. İnanın ilerisi hiç iyi olmuyor...![]()
offf çok kötü olmuş:18::18:
Benim eşimde arkadaşlarıyla bahçelievlerde gezerken yanlarında bir kız arkadaşları varmış kıza laf atmışlar bizimkiler adamlarla kavgaya girmiş eşimin arkadaşı sıyrık şeklinde bıçaklanmıştı. Bence en iyisi böyle durumlarda o ortamdan uzaklaşmak.