kızlar ya sevgilim dışarıda bana bakan vs erkeklere karşı çok agresifleşiyor. mutlaka "ne bakıyorsun" fln diye bir laf çarptırıyor, eğer manyak birine denk geldiyse iş nerdeyse kavgaya varıcak kadar uzuyor, ben kolundan çekip "hadi gidelim" fln demesem resmen yumruk yumruğa kavga edicek. tabii ki beni korumasını isterim, sarkan biri fln olursa, ama sanki sevgilim de fazla hassas. bakmalarına bile sinir oluyor. daha önce çok konuştum, "beni korumasız bırakıyorsun adam manyak çıksa cebinden bi bıçak vs çıkarsa sana bişey yapsa ben ne yapıcam arkanda hiç düşünmüyorsun, bundan sonra yaparsan çekip gidicem yanından" demiştim. ama bugün yine benzer bir olay oldu, kolundan çekiştirdim yumruklaşmadan uzaklaştılar. hazırlıksız bir anıma gelmişti yoksa ahdım vardı kesinlikle çekip gidicektim yanından ama şimdi çok huzursuzum, o kavgaya giriştiği zaman kendimi çok güvensiz hissediyorum. bana söz vermişti uzun süredir yapmıyordu böyle bişey kafam rahattı sakindim, vakitlerimiz eğlenceli geçiyordu. ama böyle bi olay olduğu zaman o da geriliyor, ben de. o günkü ağzımızın tadı haylice kaçıyor. 3 senedir çıkıyoruz ve bu soruna bi çare bulamadım kavga ettim olmadı, kızdım olmadı, güzellikle söyledim olmadı. en son çare bir daha böyle bir durumda o ortamdan çekip gitmeyi düşünüyorum, eminim arkamdan adamla kavga edip kafasını gözünü dağıtıcak. hayır öyle maço, kıro bir adam da değil korumacı olması güzel ama bu kadarı artık aptallık gibi geliyor bana. ne yapıcağımı şaşırdım. sizce ne yapmalıyım? ortamdan çekip gitsem etki eder mi??
peki sizin sevgilinizin böyle yanında sevgilisi varken bile kızlara bakan pislik heriflere karşı tutumu nasıl??
peki sizin sevgilinizin böyle yanında sevgilisi varken bile kızlara bakan pislik heriflere karşı tutumu nasıl??