• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dışarıda bana bakan erkeklere karşı çok agresif :(

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar ya sevgilim dışarıda bana bakan vs erkeklere karşı çok agresifleşiyor. mutlaka "ne bakıyorsun" fln diye bir laf çarptırıyor, eğer manyak birine denk geldiyse iş nerdeyse kavgaya varıcak kadar uzuyor, ben kolundan çekip "hadi gidelim" fln demesem resmen yumruk yumruğa kavga edicek. tabii ki beni korumasını isterim, sarkan biri fln olursa, ama sanki sevgilim de fazla hassas. bakmalarına bile sinir oluyor. daha önce çok konuştum, "beni korumasız bırakıyorsun adam manyak çıksa cebinden bi bıçak vs çıkarsa sana bişey yapsa ben ne yapıcam arkanda hiç düşünmüyorsun, bundan sonra yaparsan çekip gidicem yanından" demiştim. ama bugün yine benzer bir olay oldu, kolundan çekiştirdim yumruklaşmadan uzaklaştılar. hazırlıksız bir anıma gelmişti yoksa ahdım vardı kesinlikle çekip gidicektim yanından ama şimdi çok huzursuzum, o kavgaya giriştiği zaman kendimi çok güvensiz hissediyorum. bana söz vermişti uzun süredir yapmıyordu böyle bişey kafam rahattı sakindim, vakitlerimiz eğlenceli geçiyordu. ama böyle bi olay olduğu zaman o da geriliyor, ben de. o günkü ağzımızın tadı haylice kaçıyor. 3 senedir çıkıyoruz ve bu soruna bi çare bulamadım kavga ettim olmadı, kızdım olmadı, güzellikle söyledim olmadı. en son çare bir daha böyle bir durumda o ortamdan çekip gitmeyi düşünüyorum, eminim arkamdan adamla kavga edip kafasını gözünü dağıtıcak. hayır öyle maço, kıro bir adam da değil korumacı olması güzel ama bu kadarı artık aptallık gibi geliyor bana. ne yapıcağımı şaşırdım. sizce ne yapmalıyım? ortamdan çekip gitsem etki eder mi??
peki sizin sevgilinizin böyle yanında sevgilisi varken bile kızlara bakan pislik heriflere karşı tutumu nasıl??

Kesinlikle çözüme ulaştırmalısınız. Çok haklısınız sizin gibi düşünüyorum. Öyle bir durumda sizin orada savunmasız kalışınızı düşünmeli.

Bu konuda net tavır koyun,ileride proble olur çünkü. Bir daha olursa kesin terk edin orayı,anlasın ciddiyetinizi ve ilişkinizi ne kadar sarstığını. Üstelik başkaları zaten bakar hangi biriyle uğraşacak.Sonuçta siz bakmıyorsunuz ki, ben sevgiliin sevgisinden emin olsam 40 kız da baksa evet sinirlenirim ama böyle tepki göstermem.

Son düzenleme:
olur gençliktır , az daha büyüsün anlar gereksız bir şey olduğunu

iş ki anlayana kadar ,ona her bakana sataşılmayacağını göstermesınler.

Bu arada bana bakan koşar adım uzaklaşıyor:60:onun için sorun yok

Kesinlikle çözüme ulaştırmalısınız. Çok haklısınız sizin gibi düşünüyorum. Öyle bir durumda sizin orada savunmasız kalışınızı düşünmeli.

Bu konuda net tavır koyun,ileride proble olur çünkü. Bir daha olursa kesin terk edin orayı,anlasın ciddiyetinizi ve ilişkinizi ne kadar sarstığını. Üstelik başkaları zaten bakar hangi biriyle uğraşacak.Sonuçta siz bakmıyorsunuz ki, ben sevgiliin sevgisinden emin olsam 40 kız da baksa evet sinirlenirim ama böyle tepki göstermem.

benim sevgimden emin olduğuna eminim, ama erkeklerin bakış amaçlarını fln bilmekten gelen bir kolay sinirlenme huyu var. bi keresinde arkadaşlarımız olan bir çiftle birlikte yürüyorduk, onlar önümüzden gidiyordu. kıza bakan biri oldu sanırım dışarıdan ona diklenmeye kalkıştı. ben artık çüş dedim yani yanında sevgilisi var umursamıyor sana noluyor diye. kendisini dışarıda bi kıza bakarken hiç yakalamadım sanırım herkes onun gibi olsun istiyor ama çok zor anlatamıyorum laf atan hareket yapan olsa napıyorsun de tamam ama bakmasına da nasıl engel olabilirsin ki? dışarıda da çok dikkat ediyorum, alıcı gözü geçin şöylesine bile etrafa bakınmıyorum ki abuk bi tipe denk gelirim bakıyorum sanır da bakmaya başlar yüz bulup diye. güzel giyinmeyi seven bir insanım, ancak sevgilim millete kızmasın diye giyim stilimi değiştirecek değilim. zaten sadece kıyafetle bitmiyor, üstümde çuval gibi bol cerrahi kıyafeti varken de buna benzer olaylar yaşadık.

eğer bırakırsam kavgaya girişip başına bişey gelir mi diye korkuyorum, saçının teline zarar gelsin istemem çünkü ama yemin ediyorum bir daha böyle olursa bırakıp gidicem onu orda ve konuşmıcam uzun bir süre.

olur gençliktır , az daha büyüsün anlar gereksız bir şey olduğunu

iş ki anlayana kadar ,ona her bakana sataşılmayacağını göstermesınler.

ya evet ben de ondan korkuyorum, etrafta ne idüğü belirsiz yüzlerce tip var. cepleri vs dolu gezer bunlar bi de sürüyle arkadaşı fln. geçen bu tarz bi olayda adamı vurmuşlar ölmüş çok anlattım ama çabuk unuttu. illa bi dayak yemesi mi lazım yani anlaması için. bi de bugünkü adam evliydi iyi mi adamın yüzüğü vardı, iyice tiksindim olaydan başlı başına üf

Bu arada bana bakan koşar adım uzaklaşıyor:60:onun için sorun yok

olur mu canım sana öyle gelmiştir ya imkanı yok yani :)
ama şuan keşke benim böyle olsaydı da şuan böyle sıkılmasaydım.
üf ne yani süslenmeye hakkım yok mu benim, abarttığım bir şey de yok ki ya :(

bizimde öyleydi canım eskiden. 3 yıl olacak nerdeyse. bi çocuğa yanımda yumruk attığını bilirim sırf bana baktı diye. çok korumacı bi kişiliği var. ama konusarak halledebilirsin diye düşünüyorum. huyuna giderek konuş yanlış olduğunu söyle . sadece konuşarak halledebilirsin ben o şekilde hallettim şimdi çok rahatım. sakın tartşma falan çıkartma sen suçlu konumuna düşersin

Erkek arkadaşınızın tepkisi abartılı geldi bana.Sokakta yürürken biz de birilerine bakıyoruz yanından geçip gidiyoruz.Karşıdaki erkek yiyecek gibi mi bakıyor,hareket mi yapıyor size bakıp,rahatsız mı ediyor bakışları sizi?Öyle ise tamam ama diğer durumda sinirlenip millete çatması terbiyesizlik.

Üff bu siteye girdiğim zaman sevgilim olmadığına seviniyorum nedense :D neyse..
Çevrede sevgilisi varken bakan çok var o da haliyle görünce sindiremiyordur.
Zamanla geçer sonuçta siz onu seviyorsunuz, onun yanındasınız düzelir sıkmayın canınızı...
Ayrıca bırakın bunları sizin çalışmanız gereken önemli bir sınavınız YOK MU? yapmayın bunu kendinize kazanınca derin bir oh çeker, acaba neyi dert ediyim diye düşünürsünüz bunu sorun etmeyin kendinize..
Sağlıcakla...

bizimde öyleydi canım eskiden. 3 yıl olacak nerdeyse. bi çocuğa yanımda yumruk attığını bilirim sırf bana baktı diye. çok korumacı bi kişiliği var. ama konusarak halledebilirsin diye düşünüyorum. huyuna giderek konuş yanlış olduğunu söyle . sadece konuşarak halledebilirsin ben o şekilde hallettim şimdi çok rahatım. sakın tartşma falan çıkartma sen suçlu konumuna düşersin

canım benim de arkamdan hareket yaptı diye bi çocuğa gidip kafa attığını biliyorum.
çok konuştum canım sözünü bi süre tutuyor sonra o aralar biraz da sinirli falansa eskiye dönüveriyor. tekrar konuşuyorum, bi süre daha gidiyor böyle kısır döngü gibi. sizin de böyle mi oldu yoksa sevgilin/eşin kendini frenleyebildi mi hemen? yani ben beni yalnız bıraktığını, kötü niyetli birileri olsa ona bişey olursa bana kim bilir neler yapıcaklarını insanların gözüne ket koyamayacağını, ciddi bişey olursa tabi ki beni sahiplenmesini isteyeceğimi ama böyle bakma vs gibi sebeplerle tartışma çıkarmasını istemediğimi kaç defalarca anlattım. hep bana hak verdi, söz verdi ama bi türlü kalıcı bi değişim olmadı :( siz evli misiniz canım? tartışma çıkarmadan anlamayacak gibi sanki ya yapacak başka bişey kalmadı kaç kere konuştum :((

Sizde ona bakan kızlara rahatsız edici bir şekilde tepki verin, kızlara bağırıp çağırın, üstlerine yürüyün; sonra ona deyin ''nasıl hissediyorsun kendini '' Eminim ki çok utanacaktır.

Yaptığı etik değil.Hangi çağda yaşıyor ki ? Bakmazsa baktıklarını görmez.

Belki yürürken dikkati kendi üzerinize çekseniz, sürekli gözlerinin içine baka baka konuşsanız, bir süre sonra etrafa bakmaktan vezgeçer.. Olabilir mi ?

Benim yüzümden hiç bir erkek kavga etmedi nasıl bir duygudur acep:1:

canım benim de arkamdan hareket yaptı diye bi çocuğa gidip kafa attığını biliyorum.
çok konuştum canım sözünü bi süre tutuyor sonra o aralar biraz da sinirli falansa eskiye dönüveriyor. tekrar konuşuyorum, bi süre daha gidiyor böyle kısır döngü gibi. sizin de böyle mi oldu yoksa sevgilin/eşin kendini frenleyebildi mi hemen? yani ben beni yalnız bıraktığını, kötü niyetli birileri olsa ona bişey olursa bana kim bilir neler yapıcaklarını insanların gözüne ket koyamayacağını, ciddi bişey olursa tabi ki beni sahiplenmesini isteyeceğimi ama böyle bakma vs gibi sebeplerle tartışma çıkarmasını istemediğimi kaç defalarca anlattım. hep bana hak verdi, söz verdi ama bi türlü kalıcı bi değişim olmadı :( siz evli misiniz canım? tartışma çıkarmadan anlamayacak gibi sanki ya yapacak başka bişey kalmadı kaç kere konuştum :((

yok canım evli değiliz biz sevgilim. ilk başlarda aynı senin erkek arkadaşın gibiydi çok şüpheci her erkeğe avcı gözüyle bakardı hatta şuanda öyle ama baya bi dizginledi artık rahat bırakıyo beni. ben hiç sıkılmadan usanmadan konuştum canım. o kızsa sinirlense bile arkadaşlarımla çıktım gezdim tozdum tartıştık ama baktı bana bişi olmuyo dünyada bi kız ben değilim anladı sonunda. başka insanlardan örnek vererek konuş bak bir sürü kız var bi ben değilim dünyada de. o aynı şeyi yeniden yapsa bile usanmadan devam et konuşmaya

Erkek arkadaşınızın tepkisi abartılı geldi bana.Sokakta yürürken biz de birilerine bakıyoruz yanından geçip gidiyoruz.Karşıdaki erkek yiyecek gibi mi bakıyor,hareket mi yapıyor size bakıp,rahatsız mı ediyor bakışları sizi?Öyle ise tamam ama diğer durumda sinirlenip millete çatması terbiyesizlik.

tabi ki şöyle bi bakanlara yapmıyor, ancak gözleri hep fıldır fıldır biri bana bakıyor mu diye kontrol ediyor. öyle ki bazen ben sataştığı adamların baktığını bile fark etmiyorum, hatta bikaç kere yürürken bi baktım arkamda bi adamla kavga ediyor fln o zaman anlıyorum. sanırım orama burama garip garip bakanlara delleniyor. bi de ben yürürken yolda özellikle kimsenin suratına bakmam huy oldu bende böyle tip tip baktığını görürsem sinir oluyordum o yüzden genelde ben daha rahatsız olmadan o dalaşmaya girişmeye gidiyor :S

Siz de haklısınız,o durumda terkederseniz ortamı olay büyüyüp kavge ederler ve başına iş gelir diye bırakamıyorsunuz. Ben olsam ben de öyle olurdum ama bunun size ne akdar itici geldiğini, artık bunalttığını söyleyin.

Onunla gezip dolaşmaktan keyif duyduğunuzu ama sayesinde o zevki de zehir ettiğini, boşyere tatsız günler,kaybedilen zamanlar olmaya başladığını anlatın.

Bir erkek sevgilisi yanındayken ona bakılıyorsa haklıdır sinirlenmekte ama bu gerçekten aşırı.Acaba kendine güveni mi az? Ya da^öyle bi durumda sizin ' bak adam baktı bana ama korktu tepki veremedi, pısırık biri' falan olarak düşneceğinizi mi sanıyor? Ciddi ciddi böyle bir şey düşünüp gurur yapabilir,sırf bu yüzden sizi haklı da bulsa buna son veremeyebilir. Bunu ona açıkça söyleyin. Fazla yiğitlik kar getirmez.Deli cesaretine de gerek yok.

Sizde ona bakan kızlara rahatsız edici bir şekilde tepki verin, kızlara bağırıp çağırın, üstlerine yürüyün; sonra ona deyin ''nasıl hissediyorsun kendini '' Eminim ki çok utanacaktır.

Yaptığı etik değil.Hangi çağda yaşıyor ki ? Bakmazsa baktıklarını görmez.

Belki yürürken dikkati kendi üzerinize çekseniz, sürekli gözlerinin içine baka baka konuşsanız, bir süre sonra etrafa bakmaktan vezgeçer.. Olabilir mi ?

bi kere yapmıştım aslında ve "aşkım şş" fln yapmıştı :)
bence de fazla abartıyor, yani hoşlanmamasını bu durumun anlayabiliyorum ama ben onunlayım hiç yanlış bi hareketim de olmadı çıktığımız süre boyunca bu kadar abartmasına artık sinir oluyorum 3 sene oldu ya.
dediğini denicem ama ben ne kadar gözlerini döndürmeye çalışsam da o etrafı bi kolaçan eder. şahin gibi herşeyi görüyor ya.

Üff bu siteye girdiğim zaman sevgilim olmadığına seviniyorum nedense :D neyse..
Çevrede sevgilisi varken bakan çok var o da haliyle görünce sindiremiyordur.
Zamanla geçer sonuçta siz onu seviyorsunuz, onun yanındasınız düzelir sıkmayın canınızı...
Ayrıca bırakın bunları sizin çalışmanız gereken önemli bir sınavınız YOK MU? yapmayın bunu kendinize kazanınca derin bir oh çeker, acaba neyi dert ediyim diye düşünürsünüz bunu sorun etmeyin kendinize..
Sağlıcakla...

evet zamanla geçer diye umut ediyorum. ama bi yandan da ilişkimiz ciddi bir şekilde devam ediyor, yani nasip ederse ileride evlilik düşünüyoruz, dolayısıyla en küçük hareketi bile acaba ilerideki bir olumsuzluğun habercisi olabilir mi diye kafama takılıyor. yeni çıkmaya başlamış olsak kafama bile takmazdım, ama artık bir ömür birlikte olmayı düşündüğün biri bi yanlış yaparsa kara kara düşünüyor insan değişir mi, yoksa böyle mi gider bana sonuçları ne olur diye..
sınav konusunda çok haklısınız, belki de onun sıkıntısından bu kadar kafama takar oldum herşeyi..
teşekkürler ilginiz için:70:

Back
X